Inlägg

Inlägg som Xyberly har skrivit i forumet
Av Xyberly
Skrivet av Jackeswe:

För 2500Kr så kan jag också hämta upp hela paketet när det passar.

MVH
Jakob

Om du fortfarande vill ha datorn så är den din för 2500 kr då. Precis kopplat in den och testat så den fungerar, så är redo att hämtas när som.

Skickades från m.sweclockers.com

Av Xyberly

@Jackeswe: Noterat. Då ligger du för tillfället före buden på lösdelar.

Av Xyberly

@crazysanta: Då intresset inte verkar så stor just nu så får du hela paketet för 2500 kr om jag inte får några bättre bud på enskilda delar innan söndag.

Av Xyberly
Skrivet av crazysanta:

Förstår verkligen att du inte går under 3000 SEK, men OM du gör det så bor jag 5 min från Frölunda och kan hämta.

Bjuder alltså 2000 SEK för den kompletta burken. (Se gärna tidigare referenser)

MVH
Victor Ekman

Bud noterat, det är dock vad jag förväntat mig att få för moderkort, CPU och RAM tillsammans så då går tyvärr de jag vill sälja löst före.

Skickades från m.sweclockers.com

Av Xyberly

i7 4770K, 8GB DDR3, Asus Z87-Plus

Tänkte att det var dags att bli av med lite delar från min förra PC.

Dessa delar är fullt fungerande och användes som en extradator för några månader sen utan problem.
i7 4770K - Budgivning börjar på 1000 kr. Originallåda finns.
8GB DDR3 - Budgivning börjar på 400 kr

Moderkortet fungerar bra, bortsett från att första PCIE-slotten har gett upp. Kör man bara ett grafikkort i andra slotten (eller inget alls) så spelar detta ingen roll. Men just a heads up. Budgivning på denna börjar på 600 kr. Originallåda finns.

Då jag inte har någon direkt nytta av nätdel, kylare eller chassi heller så kan jag sälja hela burken som den är nu. Allt som behövs för att köra igång den är en bootdisk. Chassit är ett Corsair Carbide SPEC-04 TG, billigt men duger. Kylaren är en Noctua NH-D14 och nätdelen en Corsair VX550W. De här delarna har jag inget intresse av att sälja löst.

Jag går inte under 3000 kr för hela burken. Alla priser är utan frakt, denna står ni för. Går även bra att träffas antingen i Västra Frölunda eller inne i Göteborg. Är Swish som gäller för betalning.

Alla bud lämnas i tråden och inte via PM.

Läs hela annonsen här

Av Xyberly

Får jag inget svar från @Faulisto innan klockan 8 så går koden vidare till @Mocka

Av Xyberly

PM skickat till Faulisto

Av Xyberly

Som sagt, är 300kr som gäller och går till första som bjuder det. Säljer av koden under förmiddagen imorgon till första som vill ha den för det priset.

Av Xyberly

Watch Dogs 2 PC Kod

Har en Nvidia kod att sälja för 300 kr. Koden skickas efter pengar tagits emot via Swish.

Läs hela annonsen här

Av Xyberly

Kan inte redigera mitt tidigare inlägg, men som nämnt drog jag mig ur pga att jag fick en annan kod.

Av Xyberly

Jag köper Gears koden för 400.

Av Xyberly

Om något så visar det här bara att AMD haft problem med CPU optimeringen i DX11, vilket jag läste något om för typ ett år sen. Det är en av anledningarna till att Nvidia presterat bättre i en del spel. Nvidia får därför inte den här stora boosten, för de hade redan mycket mindre CPU overhead än AMD.

Det är helt klart bättre att AMD's kort får visa sin sanna prestanda med DX12 dock så de kan tävla mer med Nvidia, det kommer öka konkurrensen och förhoppningsvis förbättra priser och prestanda snabbare för oss konsumenter.

Av Xyberly
Skrivet av Bakteria:

Jag dekrytpterade installationen och installerade. Fungerade klockrent. Kör legit aktiverat win10 nu

Mountade du bara filen eller slängde du in det på en USB-sticka? Håller på att göra en USB nu då jag inte är säker på om bara mounta fungerar, eller om den tar hand om allt sånt innan första omstarten och det bara är att köra på?

Av Xyberly
Skrivet av c4rnal:

Vart hittar du ISO filen?

Man kan göra en själv från esd filen. http://www.tenforums.com/tutorials/2570-esd-iso-create-bootab...

Edit: Kom på att du även kan hitta esd filen bland de filerna som Windows redan tankat åt dig nu med. Gå till C:/$Windows.~BT/Sources så finns Install.esd där.

Av Xyberly
Skrivet av dabman:

Vad händer om du ställer fram klockan?

Det saknas en fil, boot.wim. Flyttade över den från ISO filen man kan tanka, men får då ett nytt error om att det inte går att skapa mappen för det. Detta gjordes med internet avstängt och klockan ändrad till imorgon.

Så tvivlar på att det går att kringå.

Skrivet av _niko_:

Såja, byggt en iso av esd filen så man kan göra en ren installation ist
Testar med laptop idag, lirar det bra så blir det resterande burkar imorgon.

Du måste göra en upgrade först för att aktivera din Win7/8.1 nyckel, sen kan du göra en ren installation antingen med skiva/USB eller bara en reset i inställningarna i Windows.

Av Xyberly
Skrivet av RasmusC:

Men eftersom jag nu har alla installationsfiler, innebär inte detta att jag i praktiken skulle kunna uppgradera nu? Kanske är en digital spärr som låses upp under morgondagen eller hur står det till?

Man kan starta setup, men får ett error efter man trycker på Install. Så gissar på att det saknas någon fil eller att det på något sätt är spärrat fram tills det officiellt låses upp.

Av Xyberly
Skrivet av Mithras:

Borde inte prestandatester hitta ut snart? Lansering om två dagar, borde väl komma ut idag/imorgon? Eller har SweC en NDA fram till lanseringsdagen?

Korten måste ju utannonseras "officiellt" först innan recensioner kan släppas. Och det sker natten till fredag under deras event som startar på torsdag 6PM PDT i USA.

Av Xyberly
Skrivet av Santrik:

Är det bara jag som känner att ingenting stämmer överens. Inga siffror från de kommande korten pekar på att de är bättre än de tidigare prestandakorten. Förutom att de har en lägre förbrukning.

Men vem fa-aaan bryr sig om det när man ändå är inne på entusiastprylar...

De nya korten ska ersätta 770 och 780. Så att 980 har ungefär samma prestanda som 780Ti må kanske vara en besvikelse, men kortet var aldrig menat att vara uppföljaren till 780Ti heller.

Det jag är mest besviken över är att de fortfarande kör med 256 bitars buss när AMD har 384 och 512 bitar på R9 280 och uppåt (bortsett från 285).

Av Xyberly
Skrivet av DerpMcDerp:

Har det inte "Boost" i namnet är jag inte intresserad. Är sjukt less på den anarki som till synes råder i hur alla namnger sina produkter. Snart kommer väl skärmars modellbeteckningar att vara lika (o)logiska som proppar och graffekort. Hur svårt ska det vara egentligen?

Det är väl inget ologiskt med namnet på Nvidias grafikkort?

9 är serien och det som följer efter visar var på skalan de ligger när det kommer till prestanda. Eventuellt så läggs Ti till på vissa produkter som visar att de är lite starkare än den vanliga versionen.

Och att köpa "boost" kort är bara att slänga pengar i sjön, är så otroligt enkelt att uppnå samma överklocking som de har på fabriksöverklockade kort. Är oftast bara en skillnad på ca 50-75MHz vilket är en ganska liten överklock i de flesta fallen.

Av Xyberly
Skrivet av SiRai:

Helt rätt.

Btw kommer inte BF ens kunna gå och spela på en steam machine då det spelet går via Origin.

Det är en helt vanlig PC, bara att dual boota till Windows (om man nu ens väljer att köra med SteamOS och inte bara Windows med Steam i Big Picture Mode) och installera Origin..