Inlägg

Inlägg som PangarN har skrivit i forumet
Av PangarN

Vad bra då juste har inte fått tag i snubben som hade 681, Kan inte skicka privata meddelanden till honom han har tydligen tagit bort det:) juste läste lite att man måste typ bränna in dem med musik annars låter det skit säger dem hur gjorde du det?:)

Av PangarN
Skrivet av Simcon:

Superlux 681 och 668B är prisvärda och duger utmärkt till gaming. Har enbart testat 668B av dem, och är den enda jag kan tala av erfarenhet om, med velourpads så blir det en mycket kompetent hörlur som jag rekommenderar. Användaren "mudde" ska tydligen ha ett par 681, du kan alltid fråga honom och se vad han tycker om dem.

Efter ha läst lite på headfi så verkar 681 den ha fått bra omdöme, Men får typ lite panik att dem ska vara sämre än typ siberia v2 så står fortfarande och tänker vad jag ska köpa:)

Skickades från m.sweclockers.com

Av PangarN
Skrivet av mudde:

Har själv Superlux HD-681 med AKG-kuddarna. Kuddarna gör stor skillnad. Fejklädret som medföljer andas inget så det blir snabbt svettigt om man inte byter ut det.
Annars är lurarna bra - en viss (förväntad då alla påpekat den) puckel vid diskanten (har tänkt modda dom när jag får tid). Resten är riktigt bra och de används både till musik och spel.

Tja såg att du har superlux hd-681 och hur är dem till gaming och kanske lite musik? Spelet jag kommer köra är bf3:)

Av PangarN
Skrivet av Simcon:

Samson SR850 är en rebrandad Superlux HD668B om jag inte minns fel (HD668B tycks ha utgått från Thomanns sortiment), har själv ett par HD668B och till spel lämpar den sig utmärkt. Värt att notera är att den är öppen och jag hade nog inte rekommenderat den om du kommer sitta i en miljö med mycket ljud omkring dig, eller har en högljudd dator. Tycker att hörlurarna är underbara till klassisk musik och jazz, men lite mindre lämpad till ex. elektronisk musik och rock. Den har en rapp och trevlig bas, skulle nog kalla den behaglig, men jag tycker att den kan vara något otillräcklig i vissa sammanhang.

Något som definitivt var ett måste med hörlurarna var att byta kuddar, då de medföljande var obekväma och inte någon höjdare. (Kostar ca 150 kronor extra, men det är det värt).

Kan även vara aktuellt att undersöka Superlux 681 som är väldigt snarlika (20 Euro billigare) och inte någon enorm skillnad. Värt att notera att hörlurarnas diskant kan vara lite i överkant för många, men jag har inte något direkt problem med det (Går alltid att dämpa i EQ). Med det sagt så valde jag själv 6668B över 681 då diskanten ska vara ett mindre av ett problem och rekommendationerna var att 668B skulle lämpa sig något bättre till spel.

Ifall du känner för att läsa lite ang. hörlurarna så kan du läsa min tråd inför mitt köp, följande post och framåt.
#128349833
(Är betydligt mer positiv idag när jag faktiskt låtit hörlurarna bränna in, eller snarare att jag verkligen vant mig, skulle idag rekommendera båda hörlurarna jag köpte).

Sammanfattningsvis, hörlurarna är bra men du bör köpa till velourpads samtidigt, annars kommer du ångra dig. Främsta anledningen att köpa hörlurarna från Thomann är just att köpa velourpads samtidigt annars kan man spara några kronor och köpa från Amazon.

Har du fler frågor så ska jag försöka svara så gott jag kan.

Vilka skulle du rekommendera till gaming det behöver inte vara nån av dem utan kan vara några andra:)

Av PangarN

Tja, snart är det jul och tänkte det är dags att köpa nytt headset och har funderat länge på den härhttp://www.thomann.de/se/samson_sr850.htm och den verkar vara bra för det priset, vill inte ha så dyr headset har bara på det när jag spelar ibland och pratar skype. Nån som har ägt eller har det headset just nu och kan berätta lite om det?

Vill bara har det till framför allt gaming tex bf3 och även till musik ibland men framför allt gaming, och jag tänkte köpa en modmic till den och sen får jag se om jag köper nya velour pads senare. Kommer ha det till kopplad till inbyggda ljudkortet i moderkortet som är en gigabyte-990XA-Ud3.

Hoppas att jag inte har glömt nåt:)

Av PangarN

Såg att deep silence 2 kommer den här månaden vad är skillnaden?:)

Skickades från m.sweclockers.com

Av PangarN

Tja,

Har ett problem att det laggar på bf3 och vad jag har gjort är att sänka inställningar till low och kan inte fortfarande ha 60 fps på 64 players server. Har även installerat senaste drivrutiner och det hjälper inte:( tex när jag ska skjuta laggar det upp och jag dör det är väldigt irriterande.

Cpu: amd 955 3.2 ghz
Gpu: 6870 1gb 2 st
Psu: corsair 650 w
Moderkort: gigabyte 990Xa-ud3

Hoppas jag inte har glömt nåt:)

Skickades från m.sweclockers.com

Av PangarN
Skrivet av PalmiNio:

Typ ett gammalt Radeon 5770, Core i5 Sandy och 16gb ram + 4 hårddiskar + 1 SSD

Fick du chassit idag?:)

Skickades från m.sweclockers.com

Av PangarN
Skrivet av PalmiNio:

Will do när jag fått den.

En sak till vad har du för komponenter?:)

Skickades från m.sweclockers.com

Av PangarN
Skrivet av PalmiNio:

Ingen som har sagt att det är dåligt väl? Dock kostar det 100kr mer än R4.

Jag har beställt en från Komplett så återkommer med lite feeling på det.

oh vad nice skulle vara schysst om du kunde göra det, det står mellan den och r4:)

Av PangarN

Har kollat lite mer på Deep silence 1 och det verkar grymt, fattar inte vad som är dåligt med det nån som kan hjälpa mig?:)

Skickades från m.sweclockers.com

Av PangarN
Skrivet av mini-z1994:

vad har du för kylare på processorn och vad har du för modell (tillverkare på grafikkorten ?)

Har stockylare, Men om jag beställer chassi blir det ny kylare och grafikorten jag har är Xfx 6870 1 gb det här alltså http://www.inet.se/produkt/5409686/xfx-radeon-hd6870-1024mb

Skickades från m.sweclockers.com

Av PangarN

Det där chassit ser nice ut, Men lutar ändå mest åt r4:)

Skickades från m.sweclockers.com

Av PangarN

Okej vad bra då tack för svaret:)

Av PangarN

Nån som vet hur mycket mer högljudt det är med r4 med fönster?:)

Skickades från m.sweclockers.com

Av PangarN

Vad bra skönt att höra tack för svaren:)

Skickades från m.sweclockers.com

Av PangarN
Skrivet av Slaktardej:

Köp gärna två, då du får ett mer balanserat flöde då. Köper du en, sätt den i botten. Köper du två, sätt den andra i taket.

Okej vad bra! Jag behöver inte oroa mig för att den kommer vara högljud?:)

Skickades från m.sweclockers.com

Av PangarN
Skrivet av heatm:

Fläktar som snurrar under 1000 rpm låter ju i stort sätt ingenting. Så är du rädd för att få dåligt luftflöde, komplettera med några lågvarviga fläktar, t.ex. fractals egna 140 mm fram. http://www.inet.se/produkt/6300082/fractal-design-140mm-silen...
Den kan du ju ställa ner till 800 rpm, kanske går med den som följer med också. Kör du två 140 mm fram i 800/1000 rpm och en med 1000 rpm bak så ska det inte vara några problem, så länge du inte tänkt överklocka till bristningsgränsen. Vill du ligga på säkra sidan så öppna upp i taket och sätt in någon 800 rpm -fläkt där också.

Det viktigaste för ljudnivån är som regel inte chassifläktarna utan grafikkortet. Mitt Asus 7870 låter som en orkan när jag lirar ett gfx-tungt spel. Sen är ju inte direkt Arc Mini ett ljuddämpat chassi. Jag överklockar ju processorn och grafikkortet också. Utav dom två så är det grafikkortet som gör att lådtemperaturen blir hög.

Så det räcker med att köpa r4 och en sån här fläkt http://www.inet.se/produkt/6300082/fractal-design-140mm-silen... och om svaret är ja var ska jag sätta den?:)

Skickades från m.sweclockers.com

Av PangarN

är bara rädd att det blir för högljud har du nåt tips på fläktar som är tysta och inte så hemskt dyra?:)

Av PangarN

Nån som har nått tips vad jag ska göra?:)