Inlägg

Inlägg som Joke7P har skrivit i forumet
Av Joke7P

Jo, men jag tänker inte ha någon budgivning. För priset får man allt som går att ta gifta på kontot. Vilket är Retaliator, freelance och två mindre skepp (pledge).

Av Joke7P

900kr hade jag tänkt mig

Av Joke7P

Aegis Retaliator - Star Citizen

Hej,

Är det någon som vill köpa min Aegis Retaliator (+ 3 till skepp) på mitt Star Citizen? Jag har kört spelet kanske 2 gånger och det hade varit kul att sälja till någon då jag bara vill bli av med den.

Jag kommer gifta den via deras hemsida, så du behöver ha ett konto sedan tidigare.

Ingen budgivning.

Läs hela annonsen här

Av Joke7P

WoW (retail)

Av Joke7P

Bara 8, men då är alla riktiga och inga är påhittade

Av Joke7P

Jag har kört Chrome sedan jag blev inbjuden till Betan, men nu på senare år har man ju blivit mer och mer medveten på vad Google gör med ens data och att dem ändrar hur Chrome fungerar utan att säga till. Så jag bytte helt till FireFox efter Quantum kom ut och har inte velat byta tillbaka sedan dess.

Av Joke7P

Jag valde "surfa på plattan", men jag surfar inte på nätet, utan jag kollar på Youtube eller film/serie innan jag somnar.

Av Joke7P

Jag har en Electrolux (EKF5220 tydligen) och den gör gott kaffe tycker jag, kan också vara kaffet i sig som är godare. Men jag har bara en tidigare bryggare att jämföra med

Skulle jag köpa en ny idag så skulle jag nog gå på en Moccamaster.

Av Joke7P

Själv har jag fastnat för Gevalia mellanrost (el-brygg), jag vet inte vad det är med denna, men den smakar bättre än den som bara heter (brygg). Jag längtar tills jag kommer hem så jag kan ta mig en kopp.

Av Joke7P

Min första linux distro jag installerade själv var Linux Mint, lärde mig mycket om linux från mint. Men idag använder jag manjaro KDE om jag använder linux. Jag kommer alltid ha en lite extra kärlek till Mint.

Av Joke7P

Älskade min Phenom II jag hade (kommer inte ihåg exakta modellen), jag tror jag fortfarande har den liggandes i en låda någonstans. Även hur många CPU:er man har köpt efteråt igenom åren, så glömmer jag inte Phenom II.

Av Joke7P

Jag kommer inte ihåg varför, det var ett par år sen. Men jag tror jag gjorde det för att hjälpa någon med ett Windows problem. Men nu idag använder jag kontot för att trycka på "Bra inlägg" knappen

Av Joke7P

Låter som en kul idé är lätt på

Av Joke7P

Mina riktiga favoriter Är:
The sims
SimCity 3000

Av Joke7P

Pröva attt köra fsc /scannow i cmd brukar fixa det flesta problemen

Av Joke7P

pröva sfc /scannow i cmd

Av Joke7P

man kan även ringa till deras automatiska telefon aktivering, jag behövde det när jag bytte MOBO och CPU

Av Joke7P

Har aldrig använt den brandgula, gråa, svarta och blåa 3,5mm kontakterna

Av Joke7P

Bioshock och Fallout 3

Av Joke7P

Razer Imperator 2012