Inlägg

Inlägg som Joke7P har skrivit i forumet
Av Joke7P

För mig är det storleken, hur läge den får uppdateringar (därför jag har en iPhone) och vilken skärm typ den använder sig av (oled). Bryr mig inte så mycket om designen, jag älskar fortfarande min S4 i plast. Batteri-tid är inte lika viktigt då jag alltid har tillgång till ett uttag.

Av Joke7P

God jul!

Av Joke7P

Kör Lubuntu på en Lenovo ThinkPad E320 och en Samsung Chromebook 303c.

Att installera på Lenovon gick super lätt, men det har varit en helt annan historia på Chromebooken. Men allt går om man vill.

Av Joke7P
Av Joke7P

Jag har inget problem med nya Edge (utom att den använder chromium), men jag blev lite sne när jag startade datorn och edge var i fullskärmsläge. Sen lät den mig inte göra något tills jag hade konfigurerat den och lärt mig att den nu kommer vara pinnad i taskbaren. Detta sätt att introducera på lämnar en ännu surare smak i munnen mot Windows 10. Jag avskyr när något tvingar mig att göra något.

Av Joke7P
Skrivet av wargreymon:

Inte för att vara sådan, men det finns mer extrema och bättre routrar ifrån Netgear. Har hänt litegrann på 7 år sedan denna kom. Men bra pris, så kör på!

Jo det vet jag, det var mest så Netgear beskrev den.

Av Joke7P

ja du, bra fråga, den måste vara runt 3år gammal och jag har använt den i ca 1år under denna tid.

Av Joke7P

Netgears absolut bästa och mest extrema router (R7000)

Finns inte så mycket att säga, vill sälja denna R7000 router från Netgear så jag inte behöver ha den liggandes i hallen.

Priset är utgångspris, kommer inte sälja för billigare.

Om den skickas så står köparen för frakt.

Läs hela annonsen här

Av Joke7P

FZ har tycker jag en bra design på sin sida sedan dem uppdaterade, en för mobil som fungerar jättebra och en för stationära som också fungerar jättebra. Kanske ni bara ska fokusera på att göra mobil sidan av sweclockers bättre och bara uppdatera backend sidan av vanliga hemsidan? Man kan ju uppdatera backend utan att uppdatera frontend (så mycket).

Av Joke7P

Beror på dator för mig, på Windows kör jag alltid fullskärm. Men på Mac:en kör jag nästan inget i fullskärm.

Av Joke7P

Jag har en feedback jag vill lämna som inte är en bugg.
På mobil, kan "nytt i forumet" synas som ett block på startsidan (i mellan nyhets artiklarna)? Det är den funktion jag använder mest på sidan och jag kommer använda sidan mycket mindre om jag hela tiden måste gå in på forums sidan. Det är synd att den försvinner när man är på mobil.

Av Joke7P

Lite mycket negativitet här inne. Jag tycker sidan ser bra ut, dem har lyckats bra med att behålla det gamla men ändå göra den lite mer modern. Det kommer bli lättare att använda sidan på telefonen och det är där jag använder sidan mest.

Bra jobbat Utvecklare/designers!

Av Joke7P

Enhet: Desktop
Operativsystem: Windows 10
Webbläsare: IE11
Upplösning: 1920x1080
Orientering: Landscape
Typ av problem: Sweclockers loggan längst ner i footern krockar med länkarna (info, cookies och kontaka oss)

Av Joke7P

Man blir ju nästan bländad av all koppar, man kommer behöva ha skydd mot koppartjuvar med denna dator.

Av Joke7P

Inte Japan, men jag fick ett paket från kina på 3 dagar med UPS en gång. Om det är ett fraktbolag hela vägen fram till dörren, så brukar det gå fort.

Av Joke7P

Jag kör StartIsBack på windows 10 och den fungerar fortfarande efter 2004 uppdateringen.

Av Joke7P

Det är EA vi pratar om, jag har inte så höga förhoppningar.

Av Joke7P

Telia 250

https://www.speedtest.net/result/9368385696.png

Jag använder Cloudflare's DNS istället för Telias

Av Joke7P

För mig är en brödrost en brödrost, har aldrig märkt någon skillnad mellan dem. Men jag skulle tänka mig att ha en sån dem har på hotell där men lägger in en skiva och sen ramlar den ut på undersidan. Bara för att det ser coolt ut.

Av Joke7P

Det skulle man, men eftersom det är låst till mitt användarnamn och att dem som var intresserade kanske redan hade ett konto. Så tänkte jag det var lättare att bara sälja mina "pledge". Det som inte går att gifta är store credit/deras egna valuta (vad jag vet).

Jag är öppen för hela kontot, fast då höjer jag till 1000kr. Då det ingår mer saker.