Inlägg

Inlägg som Hatesunday har skrivit i forumet
Av Hatesunday

https://i.imgur.com/b8Tr4hd.jpg

Lte rörigt men mest frekventa apparna ligger snabb tillgängliga

Av Hatesunday

Ingen som kommenterat garanti som gäller vid högt coilwine

Av Hatesunday

Fick 20.127:- tillbaks men har betalat 2000 extra i skatt varje månad så exakt har jag förlorat 4000 :- kronor inget att hurra för direkt men slapp restskatt

Av Hatesunday
Skrivet av Akuma85:

Jag laddade min iPhone 13pro med trådlösa Apple MagSafe laddaren som är på 15w varje natt och efter två år landade den på 89% batterikapacitet. Nu har jag en iPhone 15pro Max som jag istället laddar med kabel och en 3,5watts strömadapter och hoppas på bättre resultat denna gång trots sämre kvalite på batterier som det tydligen ska vara i nya iPhones. Alltid laddat till 100% under natten.

Du har pro modellen det påverkar inte dig som tur är är endast non pro som tar återvunnet material i batteriet

Av Hatesunday

Dammsugaren funkar perfekt bara att suga ut vattnet i laddport och högtalare har alltid gjort det och funkat kanon

Av Hatesunday
Av Hatesunday
Skrivet av walkir:

Intressant! Genshin Impact verkar ställa till det för samtliga iOS-/iPadOS-enheter.

Ser du någon skillnad rent grafiskt mellan versionerna? Ryktena säger att Android-versionen kör lägre upplösning internt samt lägre kvalitet jfm iOS-versionen, men vet även att det kan vara enhetsberoende på Android.

"And finally, max settings on iPhone has a higher internal resolution than on Android, which is capped lower. Android is capped at approximately 1400x720 still, whereas the iPhone is almost 1080p."

Stämmer uppgifterna ovan, så är det inte så konstigt att en likvärdig Snapdragon-SoC får bättre resultat än A17 Pro, då iOS-versionen kräver minst 3ggr så mycket av GPU:n jfm Android-versionen.

Tror det hade varit mer jämförbart att köra iOS-versionen på Default-inställningarna och Android på Highest. Tyvärr har jag ingen bra Android-enhet att testa med själv. En gammal Samsung Galaxy S8 känns lite trött med dagens mått

Körde båda på samma inställningar märkte ingen skillnad i grafik alls bara lite annorlunda reflektioner på vissa detaljer men båda va igentligen identiska , är fortfarande förbryllad över iPhone att dom är så galet kraftfulla kunde köra med energisparläge och få ner värmen mycket och ändå ha bra frames .

Av Hatesunday
Skrivet av Dem8n:

iPhone 15 Pro Max körd med 94% batteri.
Det enda Asus ROG Phone 8 vinner på är flertrådat, i grafikprestanda får ROG Phone 8 storstryk, så klassledande prestanda…Nja, inte riktigt, inte ens nära faktiskt.

<Uppladdad bildlänk>
<Uppladdad bildlänk>
<Uppladdad bildlänk>

Sitter med 15pro och rog 8 PRO framför mig . iPhone har snabbare bättre score på typ allt i Benchmark . Men testade genshin impact på båda samtidigt liggandes på bordet och ingen laddare inkopplad eller kylare i någon av dom .
Båda har stabila fps i början men efter 15-20 min börjar iPhone trottla och går ner till 20-30 fps . Asus rog 8 PRO klarade stabilt 1 timme och 20 min sen dog batteriet hade glömt ladda den när jag började testet . Men den höll stabila 60 fps hela tiden utan bekymmer .
iPhone blir mycket varmare baksida och framsida obekvämt varm att hålla i . Asusen vart varm med men mestadels baksidan men lite behagligare att hålla i men fortfarande för varm enligt mitt tycke.
Båda enheterna är grymt snabba ingen snack om saken . Men Asusen klarar deffenetivt hålla stabila frames genom en hel spel tid.
Vanlig användning som smsa ringa och surfa klarar asus batteriet betydligt bättre . Men iPhone klarar längre på batteriet i lite tyngre uppgifter som tex TikTok Netflix och youtube av någon konstig anledning (Streama).
Vid benchmarking av endast CPU är iPhone mer energi effektiv och tappar inte lika många % som Asus mobilen gör (skilde ca 5-6% efter 30 min stresstest . Bra jobbat Apple eran CPU prestanda per watt är grymt optimerad. Men kör vi igång ett spel är det ganska jämt iPhone tappade 2 % mindre än asus vid en timmes tempelrun spelande. Det är riktigt bra för att ha sånt litet batteri om man jämför vad Asusen har.

Av Hatesunday

iPhone är bra på alla aspekter inget fel bra kvalitet och underbar mjukvara snabb i kamera och bra batteritid, men övergick till Android idag igen. Så min 15 pro får hitta en ny ägare

Av Hatesunday

https://i.imgur.com/BelRzdz.jpg

Min dator är plattast högljuddast och fulast laptop Asus G18

Av Hatesunday

Kör asus G18 med 13900hx och 4080 . Om man spelar med silent profilen är datorn tyst . Så tyst så jag kan sitta vi skrivbordet i sovrummet medans sambon sover . Men aktiverar man balans eller prestanda profilen så låter den som en robot dammsugare i mer krävande spel. Vant med att köra med silent profilen lite mindre prestanda men klarar av alla spel hittills lägre ljudnivå och energi förbrukning och lägre temps . Datorn har 3 fläktar och hela baksidan är en kylfläns samt 2 mindre på sidorna tror det gör mycket då den är svalare och tystare

Av Hatesunday

Trist att min Core i9 13 generationen 13980HX inte fick ta del av denna nyhet 😔

Av Hatesunday
Skrivet av Oyes:

Undrar när de första prylarna med WiFi 7 kan släppas

Oneplus 11 Pro och Xiaomi 13 Pro är två Wifi 7-bestyckade modeller som redan nått marknaden och bjuder på upp till 5,8 Gb/s i teoretisk överföringshastighet.

TP-Link Deco BE85 är en av de första som stödjer Wifi 7

Av Hatesunday
Skrivet av Dracc:

T-slope på inferno får jag enkelsiffriga FPS på lägsta möjliga inställningar 1080P.
Brukade ha 150 FPS i CSGO med lite ögongodis aktiverat.

Ominstallation hjälpte inte samma sak fortfarande tråkigt 😔

Av Hatesunday

Nu får jag knappt 120 fps med dator i signatur hade över 200 när det släpptes blir nog ominstallation av Windows i helgen se om det löser problemet 😭

Av Hatesunday
Av Hatesunday
Skrivet av Radovic:

Yes. Jag såg på Jepardy (Magnus Härenstam) och DET är allmänbildning - tuffa frågor jag kunde väldigt få av.

Jag läser Ukrainska 🇺🇦 språket
Jag läser Ryska 🇷🇺 språket
Jag funderar på att läsa Serbiska 🇷🇸 språket
Jag funderar på att läsa 📚 finska 🇫🇮 språket
Jag funderar på att läsa franska 🇲🇫

Jag kan tala och skriva obehindrat på:
Svenska
Engelska
Spanska
Tyska.

Ja vad jag söker på torde framväxa ur otydligheternas dimmor. I hope.

Jag kollar på dokumentärer på YouTube om det räknas.

Kändisar lämnar mig kall. Kan inget om dem. En politiker med b@ll@r av rostfritt stål hade jag brytt mig om som Kändis, men har inte sett något dylika än. Nån med visioner och som är mer entreprenör än "politiker". En sån kändis hade varit kul och tufft att läsa lite om.

När nån "kändis" dör i COVID19 blir det ett @#&(@#+f& liv överallt. Men när nån ödmjuk person som har jobbat och slitit hela sitt liv (en gammal pensionerad sjuksköterska med mycket visdom) DET bryr sig ingen om. :'(

Men men... Sånt är tydligen livet...är man inte en deputy person så räknas man inte...

Du är språk begåvad . Min sambo kan skriva och prata flytande svenska tyska albanska spanska bosniska och serbiska och teckenspråk .
Sen kan hon prata engelska men inte flytande . Sen förstår hon rumänska och arabiska men kan ej prata det själv utan några få ord bara

Av Hatesunday
Skrivet av Miska:

Ändrade lite i bilden , har du tagit kortet ?

Av Hatesunday
Skrivet av Miska:

Testade min nya Sony Xperia 1 V ute på fältet för att se hur den presterar i t.ex lite sämre ljusmiljöer så som tunnelbanan här i Stockholm och det ser riktigt bra ut. Såklart fotar man i RAW (DNG) format. Croppat och redigerat i PSCC.

<Uppladdad bildlänk>

Enda jag inte gillar är reflektionen, från mittenlampan ovanför nödutgångsskylten, men annars är kvalitén superb!
Återstår att se hur den presterar på kvällar/nätter.

Såhär kanske

https://i.imgur.com/DACLn43.jpeg

Av Hatesunday

Någon som testat spelet i 1440p med ett 4070. Kollat lite youtube och tror jag chansar och köper spelet idag. Hoppas inte det blir massa framedrops, verkar inte så CPU krävande hoppas min prolle kan hålla upp en jämn bild frekvens