Inlägg

Inlägg som haijen har skrivit i forumet
Av haijen
Skrivet av widL:

Har du också bara problem med vår server?

Även jag har försökt spela några gånger på servern tidigare men får också disconnect enbart på SweC-servern Synd att det inte verkar vilja fungera riktigt. Ska försöka ta exakt tid och sådana saker nästa gång det händer.

Av haijen
Skrivet av psykiskanka:

håll nere ctrl S eller om det var allt S där står fpsen ingame

Man kan även ta fram konsolen (§) och skriva render.drawfps 1 för att få fram fps uppe i högra hörnet konstant. Och som redan nämnts så verkar det vara problem med hyper threading i BF3, även jag fick lov att stänga av det på min i7 2600k för att bli av med "microstutter" eller vad man ska kalla det.

Av haijen
Skrivet av Lan:

Det där är PB, inte vi som admins. Uppdatera din PB via PBSetup på www.evenbalance.com?

Ok, tack! Ska testa det sedan. Var lite osäker bara på vad man får för disconnect-meddelande så det inte var något annat på gång.

Av haijen

Jag testade servern nu för första gången, först blev jag disconnected efter en halv runda, sedan efter att ha hoppat in igen så kunde rundan gå klart, men i nästa så blev jag kickad av admin efter någon minut. Kan det vara Punkbuster som är problemet eller hur ser informationsrutan ut då? (Nu stod det bara "You were kicked by an administrator")

Av haijen

Kan bara bekräfta att stänga av hyper threading verkar lösa detta problem. Jag hade samma problem och det försvann helt när jag stängde av HT i bios.

Av haijen
Skrivet av Jocken01:

Hjälp, snälla. Förra gången så fick jag bara ett svar under 1 veckas tid

Jag tycker att du ska testa att använda 3D-glasögon innan du bestämmer dig! Det brukar finnas på de flesta större elektronikvaruhusen nu för tiden, så försök att ta dig till ett sådant ställe och testa deras 3D-TV. Det bör väl i alla fall ge någon form av hint ifall du skulle gilla det eller inte :).

Av haijen
Skrivet av Nortek:

Jag har en liknande setup, men istället för NAS och skrivare så har jag 2 stationära datorer kopplade till switchen direkt (för att routern inte klarar mer än 30 Mbit och jag vill få 100 Mbit internet nät till stationära datorerna). Sedan använder jag routern kopplad till switchen för trådlöst internet och det fungerar bra. Det är väl kanske lite mer osäkerhetsfaktorer eftersom du ska få kontakt emellan till skrivare och NAS så någon kanske vet bättre just för ditt fall? Sedan måste väl din ISP kunna tillhandahålla lika många IP:n som du har saker kopplade till switchen om du vill att dessa ska få tillgång till internet.

Av haijen
Skrivet av _michelin_:

Det sitter 10 st fastsatta moderkortsdistanser i mitt 800D chassi och mitt formula v moderkort har bara 9 hål.

Gör det något ifall jag bara sätter i moderkortet och skruvar fast på 9 ställen eller ska jag försöka ta bort den moderkortsdistansen där det inte kommer finnas något hål?

Tacksam för hjälp.

Distanserna måste passa mot ditt moderkort så du måste ta bort distansen där du inte har något hål, annars kan den i värsta fall kortsluta något på moderkortet! Dubbelkolla så att du har distanser vid alla hål och absolut inga distanser på några andra platser, då ska det bli bra

Av haijen

Bara som lite kuriosa så finns det faktiskt en "inifinity mirror" i första sällskapsresan, hos psykologen där Stig-Helmer lär sig sitt klassiska "jag kan flyga, jag är inte rädd" Ses här: http://www.youtube.com/watch?v=uF2bM5DMQgY&feature=player_det...

Av haijen
Skrivet av Legendary:

Som sagt, älskar mina lurar och min musik, allt jag sökerär en extern eq app som "täcker" spotify... Bättre utrustning finns alltid!

Kanske lite av en long shot, men farsan skaffade en Android-platta för att kunna ta med sig Spotify och det fungerade bra till en början, sedan blev helt plötsligt ljudet helt "platt". All bas försvann och ljudet var verkligen helt "färglöst". I det fallet var det ju uppenbart att det var något med mjukvaran eftersom det hade fungerat innan. Jag rotade runt lite i inställningarna och hittade en inställning för något i stil med Dolby Surround som var aktiverat och när jag avaktiverade det blev allt frid och fröjd igen (den inställningen fanns alltså i telefonens inställningar, inte i Spotify).

Jag har aldrig ägd en Iphone så jag vet inte vilka inställningar som finns men det kan ju vara värt att kika på ljudinställningar ifall det finns något liknande? För om ljudet är så himla dåligt som man får intrycket av när du skriver så känns det ju inte som att någon EQ-app skulle kunna ha någon avgörande skillnad?