Inlägg

Inlägg som Pellemanify har skrivit i forumet
Av Pellemanify
Skrivet av CzP:

Mest ompff för pengarna är så gott som alltid vega

tex:
http://www.blocket.se/malmo/Cerwin_Vega_hogtalare_34956765.ht...
http://www.blocket.se/malmo/Cerwin_Vega_V12F_12__300w_hogtala...
osv...

Tunga att driva men pumpar på riktigt bra

inte köpa begagnat enligt mej men de avgör inte jag.

Av Pellemanify
Skrivet av rhalla:

Rekommenderar http://www.hifiklubben.se/produkter/hogtalare/stativsma/cerwi... starkt, extremt mycket ljud för pengarna

Haha kollade inte så noga först, såg ut som en kaffemaskin lol

Av Pellemanify

Asså jag fattar inte riktigt läser lasermusen av underlaget och optisk mus typ skickar signaler på underlaget som kommer tillbaks eller vad? Tacksam för svar

sorry att jag låna tråden lite.

Av Pellemanify
Skrivet av buddaz:

Alltså jag säger deras högtalare, nej tack, jag vet av erfarenhet, mig behöver du inte övertyga, gör det till någon annan, jaja tycker du deras högtalare är bra, får du väl göra det, alltid någon som nämner logitech:s högtalarsystem när man ser en hel del av trådarna, åk en runda till till exempel HIFI klubben och lyssna så kommer du inse, eller nä det var ju datorhögtalare som logitech gör, lyssna på Soundsticks, låter bättre, och du kommer inse att Logitech inte har någon chans i välljud, jaja skall inte bråka med dig.

Nu tror inte jag vi menar samma sak Soundsticks högtalarna t.ex är väl specielt för ljud om jag inte tror fel. Och jag sa om han letar efter pc högtalare så är det ett bra val med kvalite, HIFI klubbens högtalare är inte riktigt för pc

Av Pellemanify
Skrivet av buddaz:

Vad du än gör lägg inte pengarna på Logitech det är "skräp" kvittar hur många Watt det står på deras lådor, det är högtalare som borde stanna i papperskorgen, CV hade jag aldrig köpt, låter bara högt nothing more, köp dig ett par högtalare som orkar driva förstärkaren, om du skall köpa förstärkare köp stereo om det är den budget du har.

Nu snackar du skit!! rent ut sagt. Har logitech headset g35 tangentbord nånting mus mx518 högtalare x540 inte superbra men för det priset jag fick de finnemang enligt mig, logitech bästa märket för tillbehör till datorn såsom headset högtalare mus tangentord!!!

Och allt fungerar perfa med hög kvalite

Av Pellemanify
Skrivet av pscs3:

Man kan spilla kaffe, cola, mat, vatten på de, lätt att rengöra vad som än hänt. Kan använda på resor och liknande då man kan balansera en över knäet, eller ha den på annat mjukt underlag.

Har haft min icemat i säkert 7+ år och skulle aldrig vilja byta! Ser 0 fördel med en annan än min musmatta! =P

Då har väl du optisk mus va?

Av Pellemanify

Till vad ska du använda det? alltså PC eller TV eller något helt annat? Om det är PC högtalare kan jag rekomendera logitech z-5500 5.1 system.
Fungerar bra till film också om du är superfinsmakare så kanske det inte passar dig,fast enligt budgeten tror jag inte du är detta. Annars kan du kanske gå och provlyssna någonstans.

Av Pellemanify

Hemmagjort vattenblock, CPU

Tja! Ny när det gäller vattenkylning och undrar därför om man kunde få lite hjälp...
Hade inte tänkt att fräsa ur något därför jag inte har tillgång till det, men tänkte att man kunde använda en kylare med (piggar på) conrad.se sök: cpu kylfläns.

Men inte det som är problemet utan.. vad ska jag använda för att det ska palla trycket och vara tätt??
Funderade på plexiglas som man limmar ihop med silikon men vet inte om de håller??

Tacksam för alla seriösa tips.
Tack i förhand!!

Av Pellemanify
Skrivet av knivad:

Min nuvarande musmatta börjar bli lite sliten å liten och har ingen ork att köpa en ny musmatta när ja nyss har slösat 3-4000kr på annat å ska slösa lite till på själva datorn.

Så om ngn vet nåt bra material man kan göra en musmatta av lite enkelt så säg bara till! För att ha databordet som underlägg suger typ fast musen :S inte kul.

Vrf inte bara köpa SteelSeries QCK från Elgiganten (billigast) Skitnice och hyfsat stor