Inlägg

Inlägg som Vinchento har skrivit i forumet
Av Vinchento

Dom som äger utrustningen är troligen ditt stadsnät, operatörer hyr in sig hos dom om det går. I ditt fall låter det som att du har tele2 eller comhem, om du inte kan beställa via andra parter så låter det som att dom har låst det. Isåfall måste du kontakta dom och be dom öppna upp din adress, ibland är detta mot en avgift.
Angående bilder på utrustning så borde du akta så det inte står med MAC adress.

Av Vinchento

Tips på personaliseringar av andriod enheter?

Hej! jag har haft min S3:a ett tag nu och vill gärna utnyttja Androids stora personaliserings möjligheter. Har ni några tips på till exempel coustom ROM´s eller coustom widget appar?

//Vinchento

Av Vinchento

Efter en paus på några månader ser jag folk lite överallt och jag tycker fortfarande det är kul, så ja jag skulle rekommendera dig att köpa det.

Av Vinchento

DDR2 minnes hastighet

Hej!
Min vän har en dc7600 dator från HP, den fungerar bra på de flesta sätt men den känns seg. Slutsatsen vi drog var att ram:en måste vara för låg. Vi har kollat runt men hittar inga minnen från butik som är PC2-4200, vi hittar bara sådana som är PC5300. Spelar detta någon roll? Vad skulle fungera? Jag skulle uppskatta exakta länkar om ni har någon aning, vill ju inte direkt att det ska krångla.

//Vinchento

Av Vinchento
Skrivet av Gurrewe:

När jag läser det här så vill jag bara slå någon.

Håller helt och fullständigt med

Av Vinchento
Skrivet av lorgix:

Då föreslår jag att du kontaktar Inet.

det var min första tanke sen kom jag på att kära sweclockers kanske kunde hjälpa mig men jag ska höra med dem imorrn. Nu har jag förresten kopplat bort ssd:n och kör på den mekaniska istället. Än så länge flyter det på fint

Av Vinchento

Den körs i AHCI läge men jag vet dock inte hur man kollar om den är kopplad via marvel eller intel sata :/

Skickades från m.sweclockers.com

Av Vinchento

det var inte jag som byggde den, inet byggde den åt mig. Men jag ska kolla hur den sitter och hur den körs, tack för det snabba svaret

Av Vinchento

Ny dator, fryser vid uppstart.

Hej!
Jag köpte en ny dator för 1-2 månader sedan och den fungerade jätte bra i början, fantastiskt om man jämför med den jag satt på innan :). Dock så hade jag lite problem med mitt Windows 7 i början men efter att omformaterat datorn 2 ggr hittade jag en lösning, jag laddade ner några filer från Microsofts hemsida. Men den började den efter 5-10 min användning frysa till och sedan black screena. Så jag omformaterade den igen. Datorn flöt på bra ett ag till men nu fryser den istället i uppstart. Om den inte fryser när Windows loggan visas så fryser den när alla program ska startas. Fast det finnas en liten chans att den startar utan lagg eller liknande.
Jag har kollat runt lite och det enda jag har hittat är att många med min ssd (128g octane från ocz) har problem, däremot har de problem med blue screens. Vilket jag aldrig har haft.
Specs på komponenter är:
HD radeon 7970 från gigabyte, fabriks överklockad
i7 2600k socket 1155
jag kommer inte på moderkortet just nu men det stödjer i alla fall inte grafik kretsen i processorn.
8g ram
ssd 128g octane ocz och en vanlig hårddisk på 2tb
chassit är ett haf x med en extra 200mm fläkt i toppen

Undrar ni över några fler komponenter så fråga bara.

Operativsystemet (Windows 7 ultimate 64 bitars) ligger på ssd:n tidigare hade jag även bf3 på ssd:n men innan datorn började frysa till så kraschade datorn så fort jag startade bf3. det löste jag genom att flytta bf3 från ssd:n till den mekaniska.

//Vincent, Tack på förhand

Av Vinchento

Förlåt för rubriken men ja ssd har os på sig. jag vet inte om felet har funnits innan och om det har så har det inte varit så tydligt. det jag kan komma ihåg som jag glömde nämna var att jag har omformaterat datorn 3 gånger pga lite olika anledningar, #1 gången buggade mitt windows lite, #2 mitt windows igen fast denna gången löste jag problemet genom lite fix och trix, #3 den hängde sig ännu mer än vad den gör nu. annars har jag inte gjort något specielt, mer än spelat bf3, lol och nu senast diablo III.

Av Vinchento

Dator, fel, långsam.

Hej!
Jag köpte en ny gaming dator för 1-2 månader sedan. den fungerade jätte bra i allt, den var fantastisk. Innan för chassit(som är ett haf X med fönster) finns en i7:a 2600k i soket 1155 och ett radeon HD 7970 från gigabyte. Den har även två hårddiskar en mekanisk på 2tb och en octane 128 gigs ssd. Fråga bara om det är några andra komponenter ni vill veta agn.
Det som är problemet är att den är jätte seg och hänger sig ofta så att jag måste starta om hela datorn, genom att hålla inne start knappen. Den är allra segats vid upp start då det kan ta upp till 10 min innan man kan göra något. Den har även under de senaste 2 veckorna sökt igenom hårdisken 4-5 ggr, det är däremot bara den senaste gången jag la märke till vilken hårddisk det var och det var C. Vilket är ssd:n.
Vad är det som händer är då min fråga och vad kan jag göra?

//Vincent

Av Vinchento

Schnyggt bygge
Nu ee nästa steg att kombinera detta med en dator elr? XD

Av Vinchento

Ok jag ska kolla på det tack för responsen

Skickades från m.sweclockers.com

Av Vinchento

Dator för 17k inklusive skärm

Hej!
Jag har funderat ett tag på att skaffa en ny dator och är bered att lägga mellan 16 och 17,5k på den med skärm inkluderat.
Här är en lista som jag har kommit fram till: http://www.inet.se/kundvagn/visa/1486354/2012-02-13
Det jag skulle vilja ha hjälp med är förslag på ändringar, helst inte för stora.

//Vinchento

Av Vinchento

Snyggt arbete! Ska man bara fixa 3 skärmar och sen är det bara att bege sig ner till källaren

Skickades från m.sweclockers.com

Av Vinchento

Spel dator

Hej jag ska nu köpa en spel dator med pris gräns vid 12-14 tusen, har kollat ett tag men det är först nu som jag har börjat kolla mer på allvar. Har byggt ihop en lista från inet och här är den http://www.inet.se/kundvagn/visa/980348/2011-10-11. Det jag ber om är tips på förändringar på min lista eller liknande.

//Vinchento