Inlägg

Inlägg som athle86 har skrivit i forumet
Av athle86

låter som handhavande fel av webhallen, att hänvisa till asus direkt och sedan säga att det var inte deras fel att det tog sån lång tid.
Märkligt, var det samma person som du vart i kontakt med hela tiden?

Av athle86

rekommenderar starkt campaignen, när du klarat den så öppnar du upp challanges, som får dig träna på hur du ska använda dina units när du endast har ett bestämt antal.


nu har inte jag alltid mycket tid övers till spel, men om du vill träna så kan jag gärna hjälpa när jag är inne. Alltid kul att träna upp sin macro micro

Av athle86

Zenbooken, jag har använt tidigare modell av den och den var Awesome

Av athle86
Skrivet av XpreS:

Du får inte rätt hos ARN.

Förvisso har du rätt att få kortet reklamerat om det är ett ursprungligt fel på det.
Har du däremot pillat loss saker som inte är meningen att pillas loss eftersom de faktiskt sitter där, oavsett om det är för estetiskt bruk eller inte, så har de rätt att neka dig ersättning eftersom du redan har åsamkat en skada på kortet.

Det spelar ju ingen roll vad du som köpare anser om detta, det du har köpt ska lämnas tillbaka i det skick du fick det. Inte med saknade plåtbitar etc.

Har jag, låt säga en högtalare som ska passas in vid ett snedtak, medför detta att jag kanske sågar av en bit av den övre högra kanten för att få den i linje med snedtaket. Jag drar sedan igång mitt system och märker att högtalaren inte fungerar. Tror du på största allvar att jag skulle få ut en ny högtalare då?

Givetvis ska man prova sina grejer först, sen modifiera dom, men då ska man veta att man inte kan reklamera dom då man har åsamkat yttre åverkan på produkten.

är fortfarande som nämndes tidigare företagets uppgift att bevisa det.

Av athle86

för att göra något enkelt svårt, så kan du sätta upp trådlöst "gäst" nätverk som du sedan ansluter med en virtualiserad maskin vilken man får ta bort, efter man "surfat" eller what ever man vill göra.

gäst nätverket ger dig skydd då de säger att anslutningen kommer från dig men om du har satt upp ett offentligt så kan de inte döma dig direkt utan mer bevis.

Av athle86

väldigt mycket intressant läsning, funderar själv bara för det att börja sätta ihop något som även är estetiskt snyggt

Av athle86

testa starta med 1 ramminne, kan hjälpa dig komma in i datorn och uppdatera hårdvaran

Av athle86

bahnhof sparar inte din nättrafik, det är ju att tänka på.

Av athle86
Skrivet av MrMuppet:

Har haft en Samsung UE46D8005 och det finns mycket sämre apparater, men efter prishöjningarna tycker jag inte att priset är värt ens för 7-serien (som åtminstone då skulle ha identisk bild). Den jag hade kostade ~10k vid någon rea (kommer inte ihåg exakt), men föredrar min Sony (även om den nog är ännu mindre prisvärd).

Det som kan vara värt att tänka på är att Samsung har enorma problem med clouding (och är edge-lit), dålig svärta (slå av local dimming så blir det tydligt) precis som alla andra och min avgav dessutom ett lågmält, högfrekvent tjut (som irriterade mig men ingen annan).

Jag var som sagt inte "nöjd" med min (hade förväntat mig mycket mer av en high-end-LCD-TV), men den flimrade i alla fall inte. Att folk är nöjda med sitt plasmaflimmer finner jag minst lika märkligt. Utan minsta tvekan prioriterar jag mina ögon och min (mentala) hälsa framför bildkvalitet (plasmornas responstid och svärta i mörker).

Ja varken flimmer eller ett high pitch ljud vill jag ha. Jag lider av tinnitus och det räcker med de högfrekventa ljuden jag har nu i öronen, behöver inte mer

jag avvaktar nog mitt köp till framtiden

Tack för alla svar!

Av athle86

jag har samma problem, har lämnat in den 1 gång och fått en ny. telefonen var/är inte jailbreakad. Apple har gjort fel någonstans.

Av athle86

50kr per år? njea är väl högre? sen om jag vill köra saker från datorn är LED bättre än plasma. LED har längre livstid med, och plasma kan bli solblekt, eller vad man kallar det. men om man säger 50kr per år i 15år? det är ju 750kr

Av athle86
Skrivet av Dreas89:

Du kan få bättre bild för pengarna.

Kolla på Panasonics plasmor i den prisklassen.

Att folk är nöjda med sin tv-apparat är ju inget nytt. Folk har dåliga referensramar och har ingen aning om hur korrekta färger faktiskt ser ut. De finner de överdrivna färgerna i butik att vara attraktiva osv.

När det kommer till bildkvalité i 2D så finns det bättre val och det enligt alla recensioner jag läst om tv-apparaten.

Digitalversus. HDTVTest och tftcentral eller flatpanelsHD har samtliga kollat på tv-apparaten.

Plasma TV drar oftast mer el, vilket jag vill undvika

Av athle86

Om man kollar på Webhallens medlemspris så är prisskillnaden inte hög.

Samsung 46" LED-TV UE46ES7005XXE (Full-HD/Smart/3D) 16290 kr
Samsung 46" LED-TV UE46ES8005XXE (Full-HD/Smart/3D) 16990 kr

Av athle86
Skrivet av Yrch:

Antagligen är det "ovärt" att köpa den serien för bildkvalitetens skull, priset är inte motiverat utifrån just den, utan det är alla funktionerna man främst betalar för. Vill man inte ha de kan man gå ner nåt steg i Samsungs line-up. Själv bryr jag mig mest om själva panelen.

ja jämnförde med serie 7 och allt är samma förutom typ 2 detaljer

Av athle86

finns drivers för USB på deras sida tror jag, troligen där problemen uppstår.

Av athle86

Samsungs serie8 46tum värt? ovärt?

Hej alla glada!

Jag funderar på att köpa en samsung tv på 46tum av deras serie 8 är det någon som har erfarenhet av deras serie 8 eller 7 som kan rekommendera eller säga varför jag inte bör köpa den? Och fungerar 3D-funktionen bra? har någon testat använda surfplattor/smartphones mot den också? var det lätt hanterligt?

Av athle86

Galaxy Ace är popis. tillräkligt stor/liten med bra prestanda

Av athle86
Skrivet av timpaatkins:

JAg har två abbonemang, ett till Telenor (det gamla som jag fortfarande använder, då jag har alla visitkort/skyltar etc med det nummret på) samt ett nytt som jag inte använder alls från 3, köptes för att få Galaxy Note. Jag använder simkortet från Telenor i Noten, och 3´s simkort ligger oanvänt. Min bindningstid för Telenor går ut i augusti, och jag undrar om man kan överföra det numret till det andra (3) simkortet? Det hade varit smidigt så slipper jag trycka nya visitkort osv,och så slipper jag två fakturor.

Du kan synka google kontokontakterna till kontot det bör ge dig tillgång till numrena. annars har jag för mig att det ska finnas ett program som du installerar på datorn för att kopiera kontakter. Sen om du kommer använda samma telefon så kan du kopiera kontakter från simkortet till telefon och sedan sätta in det nya kortet och kopiera från telefonen till simkortet

Av athle86

Ja du ser ju att den är bronze klassad, vill du ha tystare kan du öppna upp nätagget och koppla in en annan fläkt typ scythe eller något tystgående.

annars verkar det vara ett bra nätagg

Av athle86
Skrivet av Dannema:

Alright, är dock ute med hunden just nu och datorn installerar drivrutiner till moderkortet

Skickades från m.sweclockers.com

läskigt, lämna datorn vid uppdatering, hur ska du veta vad som går fel om det går fel?