Inlägg

Inlägg som drulle har skrivit i forumet
Av drulle

Seriöst ... det är bara du som är noob. Lär dig seeda...............

Av drulle

Haha, fint detta precis när man snabbade sig hem för att lira... (L)

Av drulle
Skrivet av upl8447:

källa på det:O

zh1nt0, skrev på mirc.

Av drulle

De kommer inte få upp Origin ikväll så lika bra att ni går o lägger er istället.

Av drulle

Ska alltid vara sånnt här skit bara för att det är PC!!! fungerade klockrent för folk med 360/PS3 när det släpptes förra veckan. DÖÖÖDDDD åt EA!

Av drulle

Du måste upp i 30,000kronors klassen för de där ...

Av drulle

Bra svenska.

Av drulle

Tänkte vänta tills gefore 990 8GB GDDR5 kommer. Sitter just nu på 9800PRO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Av drulle

onödigt ... har 8gb, kommer aldrig över 4-5gb ens ...

Av drulle

Är väl bara o testa eller?. Ganska självklart att det fungerar för 4 datorer ... klarar 10+ också -.-

Av drulle

Ägd?.

Av drulle

Kör också detta chassi med egen monterad vattenkylning för GPU + CPU med två 1x120mm EK radiatorer och det fungerar klockrent!, lådan är extremt snygg också :). Precis som dig så ville jag byta ut mitt stora mountain mods pinnacle 24 chassi ...

Av drulle

Beror ju helt på person till person. Om man inte är helt frisk i huvudet så kanske man inte ska sätta sig framför alla dessa skjutspelen. Hur som helst så handlar detta väl om en extremt liten skala som får för sig saker för att de spelat ett spel. Men har själv sett med egna ögon att spel inte är helt bra för alla, en nära väns bror har blivit en helt annan person sedan han började med spel så som World of Warcraft samt Call of Duty spelen. Har blivit mindre o mindre engagerad i skolan och hamnat i slagsmål i skolan vilket aldrig någonsin hände förut. Detta har nu pågått i 5-6 år, han är 19 år nu. Precis slutat gymnasiet, sitter mesta dels hemma. Hans yngre bror har varit aktiv i sport m.m. i hela sitt liv han har ett betydligt mer sunt sätt att se livet på.

Av drulle

Äntligen... nuvarande kartor är skit dåliga.

Av drulle

ikea verner är fruktansvärt dålig kvalité helt otroligt kass. Har haft tre sådana... inom familjen och alla pajjade på olika sätt inom 6 månader, bl.a plasten sprack som sitter mellan sits och rygg.

Av drulle

Sorry, men det ser inte bra ut alls. Har folk inte smak nu för tiden? kolfiber... snälla lite bättre fantasi måste man ju ha!

Av drulle

Som weavex...

Av drulle

Leta upp en SVS subb beg eller ny.

Av drulle

Svenskan sitter på sin plats, helt klart.

Av drulle

Verkligen skrattretande med folk som kör eye infinity