Inlägg

Inlägg som qwerty1337 har skrivit i forumet
Av qwerty1337

Connectify fungerar!

Av qwerty1337

Själv så har jag mac och en pc SÅ här säger jag vill du spela Hmm välj en pc vill du vill du göra allt PC.Vill du redigera,surfa snygg design och använda photoshop. Bara för att det är en mac dator betyder det ju inte att du inte kan boot campa! Mac har inte heller så bra grafikkort så om du nu SKA spela på en mac dator så måste du nästan köpa en mac pro dock så kostar dem ju Jävligt mycket!

Av qwerty1337

Klocka den i Amd overdrive o testa!

Av qwerty1337

Du behöver inte ha SÅ jäkla bra dator för att köra SWTOR men gör som du vill!

Av qwerty1337

Själv körde man ubuntu på en P4:a för ungefär ett år sedan det fungerar ju liksom men jag rekommenderar att du kör nvidia om du ska ha Linux!

Av qwerty1337

Min farsa fick ett sådant problem kan det bero på att den är varm För om den är de låt den va vänta ett litet tag starta om den och forsätt ladda!

Av qwerty1337

Övercklokningen ger freeze attack?

Hej! När jag satt och spela Bf3 i typ 2½ timme så fryser spelet sig, drivrutinerna på grafikkortet är uppdaterade, eller är det grafikkortet efter som den också är övercklokad? Hänt anågon annan?

Tacksam för svar!

Av qwerty1337

Överskattat OCH Overkiiill! Fast ända dem kommer ju inte bli utdaterade på typ 2 år

Av qwerty1337

Ny hårddisk?

Tjena! Jag undrar om det är någon som vet om det finns några billiga hårddiskar som går att köpa just nu på typ rea eller något, förutom översvämningen i Thailand!

Länka gärna!

Av qwerty1337

Dyr men bra eller? Fläktarna lär ju festa hela morgonen

Av qwerty1337

Gå in i bios o körpå med typ 3.5 ghz om du har en bra kylare!

Av qwerty1337

Pajjas olle gå in på Amd vision controll center och sedan klicka på skärm inställningar sen får du trixxa lite själv med det där!

Av qwerty1337

lägg på 200 spänn så får du ganska mycket bättre

Av qwerty1337

Handic tv (ica tv)

Tjena! För ett halv år sedan köpte jag min handic tv med inbyggd dvd och full hd och vga anslutning men jag connectar den till min dator så blir bilden helt upp fuckad har testat att stoppa in den i min hdmi men det blir ingen skillnad någon som vet hur man kan fixa känns om jag har försökt med allt annars får jag väll sälja skiten!

Tacksam för svar!

Av qwerty1337

Varför störande de är ju bättre ffs

Av qwerty1337

Vänta tills Nokia lumia 800 kommer till sverige!

Av qwerty1337

Okej Tack då vet jag!

Av qwerty1337

Anonnsen såg ju också ganska skumm ut...

Av qwerty1337

BF3 Download?

Tjena jag undrade om man skulle ladda ner BF 3 här i från: http://cdon.se/spel/downloads/battlefield-3-16262303 Jag undrar om man kan ladda ner det igen eftersom jag ska uppgradera Hårddisken

Tacksam för svar!

Av qwerty1337
Skrivet av To33e:

http://www.systemrequirementslab.com/CYRI/

välj spel sedan klicka på can you run it. acceptera eventuell pop-up från sidan för att få det och fungera sedan kolla där

Jag vet men man kan inte alltid vara säker btw Använt canirunit i 2år