Inlägg

Inlägg som callejs har skrivit i forumet
Av callejs

Hjälp att hitta ett gammalt FPS-spel!

Hejsan!
Har nu ägnat åtminstone tre dagar åt att hitta ett gammalt fps-spel jag spelade när jag var yngre men det GÅR fan inte. Nu behöver jag hjelp. Det är jävligt vaga grejer jag har att gå på, men minns du något så skriv gärna!
Till att börja med kommer jag ihåg att det stod "One shot two (deadly?)" på förpackningen. Vill även minnas att det påminde en del om rainbow six-fodralen, men det är inte rainbow six. Jag skulle vilja datera spelet till 2003 eller så.
Det fanns ett gäng med missions och jag kommer ihåg ett par stycken. Det jag kommer ihåg bäst var på ett museum. Man skulle skydda några tavlor och det kom en helikopter för att plocka opp tjyvarna. Det fanns en lång trappa i mitten, och ovanför den kom helikoptern genom ett glastak. Ett annat mission var ute i någon form av bergig djungel. Man skulle ta sig in i ett gammalt tempel eller så, och för att göra det var man tvungen att spränga upp en stenport. Man stod på ett långt gräsfält med lite sten och lite träd och "the bad guys" stod inne i templet. Man landade med en helikopter. Det tredje var ett uppdrag i en massa snöiga berg. Det fanns några tåg i någon dal man kunde gömma sig vid, och själva poängen var att kalla in flygbombningar.
Äsch, som sagt. Jävla vagt men har du några idéer så skriv gärna!

Av callejs

Jag laddade ner MSI Afterburner nu och matade upp min fläkt till 55%, då verkar WC3 funka iallafall. Skumt?

Av callejs

Äeh vilket röv. Någon annan som har en idé som innebär att jag inte behöver avbryta min kärleksaffär med grafikkortet?

Av callejs
Skrivet av MrNeikter:

Jag har samma problem med mitt 8600 kort. Förmodligen är det minnena som krånglar och i sådana fall är det bara till att säga tack och adjö. :/

Menar du RAM-minnena då? För när jag googlade var det en kille som gick in ganska djupt på något som hette VRAM som sitter i grafikkortet, och det var de som var pajj.

Av callejs

Vad är problemet med mitt grafikkort?

Tja!
Har haft min bulle i sisådär fyra år och allting har gått galant. Bytte upp mina RAM-minnen för några veckor sedan mot några som stod med på QVL, och det är den enda förändring min dator utsatts för. Men igår när jag spelade WC3 så kraschade datorn enligt denna maner:

http://imgur.com/kNeAL

Jag googlade runt lite och förstod att det kanske rör sig om artefakter (?), och möjligen att mitt grafikkort blir överhettat. Är det överhettat? Körde en PC-mark och det sista jag såg innan det kraschade var "testing directX 9". Vad göra? Köpa nytt? Har det med RAM-minnena att göra?
Hjälp på alla vis uppskattas varmt!

Grafikkortet är ett MSI GeForce 8800GT