Inlägg

Inlägg som Alip har skrivit i forumet
Av Alip

exakt, vi har ju fått in massa nya de senaste dagarna, hoppas bara att de fortsätter
om de fortsätter kommer sverige bli riktigt starka

Av Alip
Skrivet av Argybarg:

Går lite småsegt i början men det ökar slog typ 16 dmg när jag började (för 2 dagar sen) och nu gör jag 64 och det är fortfarande utan vapen

precis, ni unga spelare går snabbre upp i Strength=mer damage. just därför behöver vi få in massa nya

Av Alip
Skrivet av champiss:

Nu ska vi komma ihåg att de Polen med mera inte låg på 1400 då(?), så jag skulle gissa på att kvoten var relativ jämn mot för en vecka sen.
Men nu, då jävlar
Vi ska komma ihåg att säkert ett 100 - tal har slutat under tiden, så antalet nya denna vecka är lite större än vad statistiken säger.

Sant det, grymt att vi ökat med ett tiotal nya invånare dagligen, då märker vi inte av förlusten av alla inaktiva lika mycket

Av Alip

japp, just nu får man bäst löner i polen, så jobba där
och precis som uldrer säger får ni 2g extra när ni joinar via refflänk

Av Alip
Skrivet av champiss:

Sant det du säger, mycket bra.
BTW Alip; som jag fattat det som är du den enda vettiga som ställer upp i presidentvalet i dagarna. Hur hade du tänkt jobba? Stora förändringar? Vi behöver en stark ledare i denna tid.
Hur har Sulle skött sig tycker ni? Har varit lite i två-klickar mode, så har inte varit så uppdaterad.

jag kommer satsa mycket på att få sverige starkare genom bland annat BB, och under den tiden kommer vi ha hjälpt allierade mycket så att vi kan få fullt stöd när vi väl vill ta tillbaka sverige.
babyboomen har stor betydelse inte bara för att ta tillbaka regioner utan framför allt att hålla kvar dom när vi väl fått tillbaka dom

varför ställer inte du upp?

Av Alip
Skrivet av Attax:

Jo måste hålla med, BB är nog bästa alternativet långsiktigt. Tänkte mer om vi skulle försöka förbättre kontakten med våra allierade för att på så sätt ta tillbaka regioner? Vad tror du om det?

för nån vecka sedan bad jag alla svenskar som var inne på irc i alla fall att inte slå i svenska krig utan att bara slå utomlands för våra allierade för att visa vårt stöd, vilket vi har fortsatt med nu. när tiden är ska jag tala med våra allierade och be om hjälp för att ta tillbaka sverige!

Av Alip

BB

en babyboom är ett utan de bästa sätten, visst tar det tid innan dom nya blir starka men när dom väl blir starka, så har vi större chans att ta tillbaka sverige