Inlägg

Inlägg som lindalska har skrivit i forumet
Av lindalska

@MaxieTheHatter:
Jag är osäker på modell, det var något med TX, den klarar av 60Hz men bilden bli svartvit.

Av lindalska

20" CRT TV

Hej, skänker en gammal Luxor CRT 50Hz, med RCA input + output, SCART input och 3,5mm audio output. TVn funkar utan problem och hämtas upp i Linköping, själv bor jag i Johannelund men kan köras ut till Universitetsområdet.

Läs hela annonsen här

Av lindalska

@Starric:

Tack för hjälpen! Jag ska ut och leta efter en förstärkare så löser det sig nog.

Av lindalska

@Starric:

Jag har ingen RCA hona till 3.5mm hona, så jag vet inte om det funkar direkt från konsolen eller inte, men det borde det. Jag har dock en sån här: http://images.bit-tech.net/content_images/2013/02/qpad-qh-90-... Som man kan justera volymen med, skulle det funka att justera signalen från RCA -> 3.5mm? Ifall jag nu tar ljudet direkt från konsolen.

Av lindalska

Tack för de snabba svaren, jag testade även med ett par iPhone lurar, men samma sak. Vad för förstärkare skulle ni rekommendera isåfall?

Av lindalska

CRT TV RCA-ljudoutput

Hej, jag har börjat spela lite gamla konsoler på min gamla CRT, och allt funkar som det ska med video ljud etc.

Dock så vill jag har ljudet till mina hörlurar istället för TVn, och på baksidan ser det ut såhär:

http://i.imgur.com/YRtQLXl.jpg

Och då är konsolen kopplad till input, och outputen har jag kopplat in den här kabeln:

http://i.imgur.com/iJZ9bbK.jpg

Och till den kabeln har jag kopplat in hörlurarna, men det enda ljudet som kommer är ett högljutt brus, vad beror det på och hur ska jag göra istället för att fixa det?

Jag har kollat ljudinställningar, men det verkar inte finnas någon inställning för outputen, jag har även tänkt på att ta ljudet direkt från konsolen med en sån här kabel istället: http://www.universalpart.com/ProductGraphics/P4196a.jpg

Tack på förhand

Av lindalska

@ackwell:

Vad jag vet så har jag inte sett några särskilda villkor just för den här, men jag för gräva lite och se hur det blir. Tack för alla svar

Av lindalska

@magkliarn:

Här är det som jag fick nyss av CDON:

Hej,

Tack för ditt mail.
Vi beklagar, det går endast att returnera en oöppnad vara när det kommer till 14-dagars ångerrätten, eller en öppnad vara om den är defekt

Jag ska försöka att tjata lite och se ifall dom tar tillbaks det, det känns lite skumt annars. Har returnerat andra produkter som jag har testat till andra företag utan problem.

Av lindalska
Skrivet av ackwell:

1000W- och 1300W-varianterna har inte "eco mode" (vet inte varför), men 850/750/650 har det.
Min 850W funkar bra och är väldigt tyst. Väldigt nöjd med den, om du funderar på att fortfarande köra EVGA och kanske gå ner ett steg från 1000W till 850W.

Annars kanske be quiet!s PSUs är någonting att ha?

Ja jag har funderat att möjligtvis gå ner till 850w modellen, eller Corsairs nya rm1000x serie som jag har hört ska vara bra, Be Quiet är också intressant.

Dock så verkar CDON vara kinkiga med att ta tillbaka agget då jag har öppnat förpackningen, men man bör väl ha rätt att bryta förpackningen och testa varan ifall man beställer online? Agget är ju nästintill oförändrat skick.

Av lindalska
Skrivet av magkliarn:

Är det PSUn som låter i slutet av videon? Holy hell i så fall.
Du verkar i alla fall inte vara ensam: http://forums.evga.com/1000W-G2-Loud-Fan-Noise-m2080423.aspx
https://youtu.be/kSEb2SjKFXk (känns dock inte riktigt lika illa som din)
http://forums.anandtech.com/showthread.php?t=2387308

Har tyvärr inga specifika rekommendationer i den prisklassen men om inte annat kan du spana in denna PSU guide för en fingervisning: http://i.imgur.com/361pNaI.png

Jag tyckte också att det var lite lurt att den låter så, ville bara höra med forumet innan jag byter ut den. Lustigt att deras G2 modell inte har "eco mode" som deras budgetvariant GQ har...

Jag har kontaktat EVGA om detta 2 gånger nu och dom har svarat i något med stilen att: "har du kollat så det inte sitter damm ivägen?" och "är du säker på att PSUn är tillräckligt för ditt system?" osv. Så jag tror inte jag kommer någonvart ifall jag fortsätter prata med dom.

Jag skickar nog tillbaka det till CDON när jag fortfarande har ångerrätten kvar, så får jag fixa något annat, tack så mycket för hjälpen!

Av lindalska

Högljutt nätagg?

Hej,

Jag köpte ett nätagg för ett par dagar sen för att trycka in i mitt Phanteks XL Mini, jag valde då den här (http://cdon.se/hemelektronik/evga-supernova-g2-1000w-p2736110...) på grund av kvalitén och den långa garantin, jag behöver ett ganska kraftigt nätagg då jag kör 2 system, men 1000w kanske är lite overkill ändå.

När jag köpte det trodde jag att det skulle vara tyst, men det är det inte, den överröstar de andra fläktarna i systemet mycket även när jag endast har 1 system igång under idle. Jag förväntade mig att enheten skulle vara semi-passiv, men det verkar som fläkten snurrar i konstant hastighet, oavsett belastning.

Har en video ifall någon är intresserad (https://www.youtube.com/watch?v=oHCWcuv7qB0), jag filmat runt chassifläktarna så ni får en referens, ljudet som kommer från PSUn hörs även fast jag har hörlurar på.

Är det något jag ska skicka tillbaka och byta till ett annat? Eller är det här normalt för en sån här enhet?

Mina förslag ifall jag ska byta ut är:

http://cdon.se/hemelektronik/corsair-rm1000x-1000w-atx-80-gol...

eller

https://www.proshop.se/Stroemfoersoerjning/SuperNOVA-850-P2-8...

Vad tror ni?

Tack på förhand

Av lindalska

@Jakepravo
Tack så mycket Nästa gång kommer jag absolut ta många fler bilder!

Av lindalska

EVGA GTX 970 Plasti Dip gul

En liten mod till ett nytt projekt som kommer ha ett gult tema Ursäkta mobilbilderna, och att det är få bilder, tog tyvärr inga bilder under målningen.

Besök galleriet här

Av lindalska
Av lindalska

@backfeed:
450w Agget låter intressant, är du villig att gå ner till 400 kr? Finns du i närheten i Östergötland eller är det frakt som gäller?

Av lindalska

GTX 760 Nätaggregat

Hej!
Ska bygga ett m-itx system, och jag har lite funderingar kring rekommenderat nätaggregat. Komponenterna jag har är:

-i3 3225
-8gb ram
-Gigabyte gtx 760 (http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4663#o...)
-Samsung evo 256gb

Chassiet jag har tar bara SFX-agg och jag undrar bara ifall ett 400w räcker? (http://www.bequiet.com/en/powersupply/493) Jag vet att det är rekommenderat med ett 500w agg, men hur skulle ni göra? Skulle ni lägga ut ett par hundralappar extra för ett 500w agg?

Tack på förhand

Av lindalska

K: SFX Nätagg!

Köpes ett SFX Nätagg på minst 400w, kom med prisförslag!

Läs hela annonsen här

Av lindalska

Bjuder 1500kr + frakt för mobo-kombon om du känner för att skicka

Av lindalska

Ingen som har hittat några m-itx delar?

Av lindalska

Aktionen är nu avslutad och paketet skickades idag.