Inlägg

Inlägg som christopherl har skrivit i forumet
Av christopherl

Erbjud kunderna ett mobilt bredband kopplat till det fasta bredbandet / fibret. Där en "dongel" skickas med ett simkort kopplat till ett mobilt nät. Låt abonemanget för det mobila bredbandet vara aktivt jämnt alternativt att kunderna ringer/smsar för att aktivera och avaktivera mobila bredbandet när det ska användas. Uppkoppling och mängd data bör spegla det fasta bredband man har hemma.

Fördelarna för era kunder blir att det blir en trygghet att det alltid kommer finnas en uppkoppling om t.ex. det fasta bredbandet av någon anledning skulle strula. Det blir också ett smidigt sätt för kunderna att ta med sig sin uppkoppling under semestern.

Tjänsten skulle innebära att många kunder har alternativet men kanske inte utnyttjar det dagligen. Vilket leder till en ökat inkomst som delvis inte utnyttjas av era kunder. Tryggheten att ha en uppkoppling oavsett vad som händer gör även att ni får nöjdare och trognare kunder.

Hade min leverantör av internet erbjudit detta hade jag utan problem betalat 179-199kr extra i månaden för det.

Tack för mig.

Av christopherl

är osäker!

Tjenare också ganska sugen på att börja spela, men skulle gärna vilja prova innan jag bestämmer mig helt. Tycker att det är ganska svårt att bedömma bara genom att se andra spela... Vore grymt om någon hade ett guestpass som jag kan få!

/MVH C

Av christopherl

Söker en d3 trial

Hey, inte så att någon har en trial till d3 över? Skulle gärna prova innan jag bestämmer mig!

tack på förhand!