Inlägg

Inlägg som Snail har skrivit i forumet
Av Snail

cpu: 4,2
Minne: 4,9
Grafik: 5,9
Spelgrafik: 4,9
Hårdisk: 7,0

Av Snail

Har nu haft kontakt med personen via SMS, som hade missat samtal på sin mobil från mig. Så fast att den danska rösten sa att nummret inte finns så kom jag tydligen fram, och jo visst personen befann sig i Grenå.

Av Snail

Nä bor inte nära gränsen så det är därför jag undrar. Försöker nå en person som bor i Varberg men får efter några signaler höra en dansk röst som säger att nummret inte finns, kanske är mobilen av stängd?

Av Snail

Dansk operatör i Varberg?

Är det möjligt/vanligt att bli uppkopplad mot ett danskt mobilnät när man har Telenor kontantkort och befinner sig i Varberg? (alltså en dansk operatör istället för "vodafone SE" som det brukar stå i mobilen)

Av Snail
Citat:

Ursprungligen inskrivet av linxz
Det är samma med dom nyare med, men korten klockar sämre i ATITool.
Har en det kort att prova med.
ATI Rage 9800 pro, XT850 pro , XT1950 pro, HD2900 pro och mitt HD4670.
Sedan har jag av det gröna laget 7600GT, 6800LE, Gf TI4200, Gf3 Ti200, och en 10-15 kort som inte är värt att nämna
Men nämner väll alla fall ett Voodoo Banshee kort och två Voodoo 2 kort.
http://en.wikipedia.org/wiki/3dfx
Öh; dödade jag tråden nu???

Så ATITool funkar med nya kort oxå, bra att veta

På vad sätt klockar korten sämre med ATITool? Kan du benchmarka stabilt i högre klock frekvenser om du drar upp dom i ett annat program än vad du kan med ATITool?

/Snail

Av Snail

Har man ett lite äldre grafikkort så gör ATITool samma jobb automatiskt som du måste göra manuellt i Rivatuner+Furmark, (det vill säga hitta stabila klock frekvenser).

/Snail

Av Snail
Citat:

Ursprungligen inskrivet av invztr
Där har du sweet spot, den lilla cirkeln där:) stället där man får mest kraft på tillslagen. Därav sweet spot för man får en sådan sweet träff ;D

http://www.afunnyoldgame.com/wp-content/uploads/2008/03/nike-...

OK där lärde man sig något nytt

/Snail

Av Snail

Det blev en E7400 som så många av er rekomenderade. Valet föll på den då vi tror att den klarar uppgiften minst lika väl som en E7500 samtidigt som det känns dumsnålt att köpa någon av de lägre klockade varianterna när prisskillnaden är så liten. Tack för hjälpen!

/Snail

Av Snail
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Applet
E7400'an kostar bara ~50kr(?) mer än E7200 vilket jag anser att det kan vara värt.
Men ska du upp till en E7500 får du lägga ut runt 200kr till.

Nu vet jag visserligen inte vad datorn ska användas till, men du har inte funderat på en E5200?
Det är ju annars en väldigt prisvärd prolle.

Okej så det var priset som fällde avgörandet

Det ska bli en surf och WoW dator så hellre en Core 2 Duo än en Pentium men tack för förslaget.

/Snail

Av Snail
Citat:

Ursprungligen inskrivet av rbjorn
"Är nyfiken dock, vad fick dig att tro det? "

För att du skriver "sweat" istället för "sweet"?

Haha pinsamt, jag spelar för mycket Entropia lol

Av Snail

Tack för alla snabba svar!

@ PeCe: Du skriver att den billigaste (E7200) ger mest "bang of the buck" men samtidigt att du själv hade valt E7400, varför?

@ Applet: Är medveten om att det inte är en OC bräda men ett par hundra extera MHz ska vi nog kunna få ut. Därför undrar vi om någon av processorerna har extra bra förutsättningar för överklockning jämtemot de andra i serien. Varför hade du valt E7400?

@ invxtr: Nej jag har aldrig spelat fotboll lr ens varit intresserad av att titta på det. Är nyfiken dock, vad fick dig att tro det? och varför tycker du att E7400 innehar "the sweet spot" just nu?

/Snail

Av Snail

Hitta "The Sweat Spot"

Tjenare!

Svågern är i färd att köpa en Intel Core 2 Duo ur E7xxx serien, till sitt nyförvärvda ASRock 4CoreDual-SATA2. Frågan vi ställer oss och som vi hoppas ni har bra svar på är: Vilken CPU i serien innehar "The sweet spot" just nu med tanke på pris/prestanda och/eller OC-barhet

Tack på förhand

/Snail

EDIT: stavfel

Av Snail
Av Snail
Citat:

IFPI tänker först be den okända internetleverantören att blockera vissa fildelningssajter frivilligt, och om förhandlingarna inte går vägen väntas rättegång.

Citat:

IFPI uppger inte heller vilken internetleverantör det egentligen är frågan om. Musikindustrins representant hävdar dock att det handlar om ett särskilt problematiskt företag.

Genom att inte avslöja vilken leverantör man avser så har man på det här sättet med hjälp av sweclockers och andra media just hotat sveriges samtliga internetleverantörer med stämning.

Sedan är det bara att ringa runt och se vilka som viker sig. Mycket lågt tycker jag.

/Snail

Av Snail
Citat:

Ursprungligen inskrivet av KnightCharger
1. Alla tester gjordes före, tog de bilderna sist av allt.
2. Tyvärr helt omöjligt att svara generellt på det då det kan skilja sig en hel del i olika spel. Det är det som gör överklockningstesterna så svåra, då det kan fungera med betydligt högre frekvenser i vissa spel. Men de angivna frekvenserna under överklockningsdelen var de som jag inte kunde se någon prestandaförlust i de tester som jag körde. Med andra ord fick jag problem i något spel med högre frekvenser.

Tack för svar!

/Snail

Av Snail

Jag har två frågor:

1. Gjordes testen före lr efter man pillat med kylningen?

2. Vid vilka frekvenser började kortet att tappa prestanda vid överklockning?

/Snail

Av Snail

Målet med spelet är inte att spelarna ska gå med vinst, målet med spelet är att MA ska gå med vinst ;). Om ditt mål är att gå med vinst så är det helt riktigt att du inte ska sälja ditt loot till trade terminalen. Allt fler av dom "onödiga djursakerna" har den senaste tiden fått ändamål och börjar gå att sälja, %:en är inte hög men det är mer än man får av TT iaf

/Snail

Av Snail

Det var på tiden.

Nästa steg: GeForce + Radeon i SLIFire
/Snail

Av Snail

Ni behöver ju inte sälja lootet till andra spelare om nu inte orkar, bara att slänga i TT teminalen lr spara det och lägga upp på auktionen när ni får tillräckligt mycket :). Jag tycket det är bättra att få Ammo i loot än PEDs å PEC, då kan man jaga längre innan man måse gå tillbax.

Jag har oxå lirat från och till sedan -03, just nu spelar jag det ganska mycket. Det är förresten min EU avatar "Wille" som jag har som Swec avatar just nu.

/Snail

Av Snail

Då får väll tillverkarna göra kort med GTX och Ultra kretsar istället men skriva GT Deluxe på kartongen istället

/Snail