Inlägg

Inlägg som ArbnorRe har skrivit i forumet
Av ArbnorRe

Tyvärr så måste du roota din mobil annars finns det tyvärr ingen lösning. Har en HTC ONE X och den laggar som in i helvete på tegra spel, så det är inte bara din mobil.

Av ArbnorRe
Skrivet av panpo98:

Hur länge väntade du?
När Win 7 kom ut var vissa tvungna att vänta 30-40 minuter.

Det känns som du glömt skriva något för om det funkar att installera när du har bild via integrerad grafik så borde du väl redan ha Win 7 eller 8 installerat nu och behöver bara sätta in det separata grafikkortet nu?

Är ditt nätagg jättegammal?

Jo, jag har testat så att jag sätter dit graffen efter jag har installerat win 8 men efter 5 minuter så startas datorn om ju :/, ska testa med ett nytt graffe, är det fel igen så är det något konstigt.

Nätagget är nytt, köpte den inte så länge sen från inet.

Av ArbnorRe

Kan inte använda grafikkort

Hej, Det är så att jag kan inte använda grafikkort när jag ska installera windows 7 eller 8. På windows 8 så ser man bara windows logo och inget annat händer. Men däremot om jag använder inbyggda graffen så funkar det felfritt. Har testat 3 st grafikkort, 2 st olika 5770 och en 5450, varken de funkar, men om jag ska installera windows xp då är det inga problem men jag vill inte ha windows xp :/.

I alla fall dator specs är

Processor: AMD 4100 3.6ghz bulldozer
Moderkort: Asus M5A78L-M/USB3
Hårddisk: 1TB WD Caviar Blue
Ramminne: Corsair Vengeance 1600 mhz 1x4GB
Nättag: Antec VP550P 550W
CPU Kylare: Cooler Master TX3 EVO

Detta hände innan då jag bytte från am2 och trodde det skulle funka felfritt med am3+ men samma problem uppstår.

Av ArbnorRe

Men kör på Thor-datorn medan du har surfplattan? Du hade ändå nog gjort samma sak på samsungen så som du gör på plattan, Själv tycker jag att du ska köra på gaming datorn.

Av ArbnorRe

Inga problem, skönt att man kunde hjälpa till! Ha de gött!

Av ArbnorRe

Ingen aning faktiskt, lagerrensning? I alla fall kolla sidan http://cdon.se/hemelektronik/datorer_upp_till_-2000_kr/

Av ArbnorRe

http://cdon.se/hemelektronik/thor_einride_intel_core_i7-3630q...

Plus du får rabattkod på 2000kr om du använder denna xY9b57rA

Av ArbnorRe

Du har rätt, tydligen så får man bättre datorn ifall man beställer från cdons färdiga datorer så som denna http://cdon.se/hemelektronik/thor_mode_-_intel_i7-2600k_-_16g... Med den ska man nog maxa alla spel.

Av ArbnorRe

Nybro, varför inte lägga till ett GTX 560 SE, det är snäppet bättre än ett 550 ti

Av ArbnorRe

Här har du en dator som ska vara väldigt snabb att starta windows och program. Har även valt en multi task processor som har 8 kärnor som vilket kommer inte ha problem med att ha flera program igång eller tynga program. Tog även ett ljuddämpat chassi som vilket du vill ha. http://www.inet.se/kundvagn/visa/2171111/2012-08-18

Av ArbnorRe

Tack så mycket för era svar, Troligen så ska jag nog köpa den datorn som jag visade, ska ha den i många år men som sagt tack för era svar

Av ArbnorRe

Tillräckligt bra "surfdator"?

Hej.

Jag undrar ifall denna datorn hade varit riktig grym till att surfa. Men ska inte spela för att har en annan dator som jag använder till spel. Men här är sidan, säg vad ni tycker om den ifall den är grym. http://www.inet.se/kundvagn/visa/2034824/2012-07-16