Inlägg

Inlägg som anon200213 har skrivit i forumet
Av anon200213
Skrivet av Mr Mr:

Har haft min i drygt en månad och är sjukt nöjd med den. Har inget att klaga på!
Kör mest windows på den.
Enligt mig bästa laptopen du kan köpa idag!

Vänta lite, du kör mest windows, på en Mac ? Det är som att köpa en ferrari, slänga ut motorn och stoppa i en datsun-motor i skalet.

Av anon200213

Nu kan iallafall inte WP8 användare klaga på att iOS är platt och tråkigt

Av anon200213

Live-migrering är såklart intressant! Men givetvis ren serverprestanda också. Detta skall bli intressant, jag jobbar mycket med VMware men kan inget om Hyper-V

Av anon200213
Skrivet av Batman:

Windows 9 kommer garanterat inte så tidigt nästa sommar, skulle förvåna mig verkligen. Sen dom som klagar över Windows 8's nya interface tror jag mest bara gnäller lite för att dom känner för det helt enkelt, är inte alltför stora skillnader när du väl är inne i desktop. Just Metro avsnittet i Windows 8 ligger ju där om du vill använda den, vilket inte är ett krav som vissa fåt för sig. Utan mer som en liten kompetent bonus, finns ju bra sätt att kringå Metro om man verkligen inte känner för att använda det, men då kommer ju frågan varför man ens körde på Windows 8 från början upp? Nej, tycker inte Windows 8 ska klassas som en flopp, det säljer uppenarligen riktigt bra. Jag har haft det i nån månad och kan inte hitta nåt nämnvärt att klaga på heller.
Även fast jag sitter och systematiskt försöker hitta nåt som jag inte gillar

Fast det ÄR ju ett krav att använda "metro" det går ju inte att stänga av gränssnittet utan tredjeparts hack.

Av anon200213
Skrivet av Davil_79:

Hur gör du nu då istället för att köra via xbmc?

Det är nog ingen idé att tilltala honom, han verkar ha blivit bannad från forumet.

Skickades från m.sweclockers.com

Av anon200213
Skrivet av Frostyflake:

Väck med LED-slingan direkt!

Av anon200213
Skrivet av toxicstone:

XBMC kan inte spela upp BD filmer, Anydvd HD t ex far installeras forst.

Tillhorde du inte eliten eller?.....

Va ?

Av anon200213
Skrivet av LasseXP:

Hur gör man? Det är IE9 och Win7 i hennes dator!

Tacksam för svar!

Återställ grundinställningarna i IE och rensa cachen.

Av anon200213

Jag installerade XBMC på min HTPC, slänger i en blu-ray skiva och trycker på "play disc", sen händer inte ett skit. Någon annan som haft detta problemet ?

Av anon200213
Skrivet av mixter81:

Har hört att Intel klarar inte spela upp exakt 23,976 fps utan spelar det i 24 fps, vilket ger lite hack efter nån minut, igen och igen. Har själv sett det på min Acer med Intel HD, spelandes upp en bluray. Var tvungen köra i 60 hz mot tvn ist för 24p.
Detta gäller även de senaste Intel HD 4000 har jag för mig också.

AMD klarar det däremot och NVIDIA också.

Numera har jag en billig blurayspelare från Media markt för 399 kr.

Det där "felet" gällde intels första generation i3/i5 på LGA 1156 och är fixat för över 2 år sedan.

Av anon200213

Windows 8 aldrig tänkt som desktop OS?

Windows 8 är väl det Microsoft operativ som väckt störst debatter någonsin. Några älskar det och några hatar det men det är uppenbart att Microsoft kanske riskerat lite för mycket och nu är ute på hal is. Att jobba med Windows 8 på en desktopdator är så pass stor omställning att vissa trogna Windowsanvändare till och med sneglar på alternativa operativsystem som MacOS och Linux. Man hör om stora IT-organisationer som kommer att hoppa över en utrullning av Windows 8 och vänta till nästa Windows-version. Windows 8 har varit ute en månad och man kan redan läsa läckt information om kommande Windows 9, även kallat Windows blue och rykten pekar på release redan sommaren 2013.
Vad tror ni, var Windows 8 aldrig tänkt att vara ett desktop OS eller släpper Microsoft nytt OS så tätt inpå för att Windows 8 blev en flopp?

http://www.zdnet.com/windows-next-just-call-it-blue-700000253...

http://www.theverge.com/2012/11/28/3693368/windows-blue-updat...

Av anon200213
Skrivet av o.0:

Hej, jag tänkte uppgradera min dator eftersom den är något utdaterad, nu när julen börjar närma sig är det ju perfekt att önska sig några delar. Jag skruvade ihop min dator 2009 och har inte hängt med i komponentvärlden på ett tag nu. Jag kommer ihåg att bara några månader efter jag köpt min dator med min fina Core 2 Duo E8400 processor och mitt P5QL PRO moderkort som jag var mycket stolt över, så kom det massa nya prylar till marknaden, fräna i5 och i7 processorer till rimligt pris samt coola moderkort med P55 chipset. Det jag hade att välja på när jag köpte min dator var svindyra i7 processorer till sockel 1366 och processorer till sockel 775 till överkomligt pris ...och AMD. Jag spanade in dessa nya processorer o moderkort, som var sockel 1156, och tyckte de var asballa, jag ville verkligen ha en sådan! Men jag hade ju redan köpt min dator så det fick vara..

I alla fall, som jag sa så ville jag uppdatera min dator så jag gick in på inet för att kolla upp de där moderkorten o processorerna som jag spanat in för några år sen och upptäcker att alla är borta, puts väck, även alla 775 och 1366 processorer och massa moderkort. Jag kollade runt lite på andra sidor o pricerunner osv men det var som spårlöst försvunnet. Jag som ville ha en i5 750 och en asus p7p55d deluxe.

Så nu till mina frågor: Vart tog dem vägen? Vad finns det för alternativ? Jag vill inte ha en i5 2500k eller någon annan processor med k-benämning eftersom jag inte hajar det där med överklocking, allt sånt med spänning osv är alltför förvirrande.

tackar,
o.0

1366 har ersats av 2011 och 1156 har ersats av 1155. Vill du bygga riktigt high-end så kör du med 2011 grejer, vill du bygga "bang for the buck" kör du med 1155.

Av anon200213

Ska man köra dubbla skärmar MÅSTE man kör hel-digitalt, det vill säga, DVI eller HDMI, inga VGA adaprar eller nått.

Av anon200213

Excel. Mindblown.

Av anon200213
Skrivet av Rekl3M:

Benchade nyss i 3D mark 11 och fick P10123 3DMarks

http://www.3dmark.com/3dm11/5095557

Kör med dubbla GTX 570 och datorn i signatur, ser andra som får mycket högre poäng med liknande setup, vad anser ni?

Mvh

Stor fet ledtråd mitt på resultatet:

Your result has the following problem(s):
Graphics driver is not approved (What is this?)

Av anon200213

Well, windows 8 är första problemet

Av anon200213
Skrivet av Oliver93:

Citerar ett bra inlägg från Swedroid, i s3 vs iphone 5 tråden.

"Jag fattar varför folk köper iphone. Dom vill ha något enkelt och för dom något coolt. Fast efter ett tag så blir man van vid vad en iphone kan göra och då vill man hitta på något nytt, om man inte har hunnit bli för gubbig och tråkig dvs!

Det är då man inser att iphone är rätt så jävla tråkigt. Är man dessutom tekniknörd (jag är guilty!) så vill man kräkas när man har sett ljuset i tunneln.

En smartphone för mig är en mobil som är smart. När jag åker hemifrån på morgonen så stänger sig mitt wifi av, aktiverar pinkods skydd automatiskt. När jag kommer till bilen så höjs mediavolymen och ringsignalen ett par snäpp och mobilen sätter igång min musikspelare och börjar streama musiken ifrån nätet.

När jag står med bilen utanför jobbet så aktiveras wifi igen. Nu kopplar jag ur mobilen ur bildockan och musikspelaren stängs av automatiskt och ringvolymen sänks ett par snäpp (jobbar på kontor) och mediavolymen lika så.

När jag ska ut och jogga en stund så pluggar jag i mitt headset i min mobil och telefonen startar automatiskt min app som jag använder vid dessa aktiviteter och sparkar igång min musikspelare igen och ställer in volymen till den jag trivs bäst med när jag är ute och ränner.

När jag kommer hem på kvällen aktiveras mitt wifi, mitt krav på pinkod tas bort och mobilen sänker volymen. Precis innan jag somnar så stänger mobilen av ringsignalen automatiskt och tillåter endast att väcka mig i fall min kärring ringer mig (i fall hon inte är hemma).

Inget av allt detta här ovan går att göra på en iphone. Ja de är nördigt men jag tror rätt många kan hålla med om att de är ju rätt användbart, åtminstone vissa av sakerna. Vi kan göra allt detta på våra Android-lurar. Rootar vi dom så är vi ännu friare.

En inbiten iphonenörd brukar ju säga att en android bara laggar och inget funkar. Tyvärr så har dom en tendens att leva kvar i hur de va förr. Dom jämför sin iphone för 5k+ med en Wildfire. Androidvärldens lilla skambarn. En mobil man verkligen vill kräkas i om man håller i den.

Fast de börjar ljusna upp. Även de mest inbitna applefanatikerna går att få se ljuset. På jobbet har jag tagit fram en app som säljarna använder för att ringa samtal via. Den funkar bara på Android eftersom de saker som vi måste kunna göra är inte möjliga på iphone. Kan ju säga att de togs inte emot så väl hos vår säljare som är blind till allt annat än iphone.

Men tvingad som han var så märks de att han luckras sakta upp. Jag satt med han i veckan och frågade vad han störde sig på. De va mest banala saker. Jag la in en annan Launcher, tog bort appar som han inte ville ha (samsungs skit)... Han såg rätt nöjd ut efteråt. De ska bli intressant å höra hans utlägg när han kommer in nästa gång över "apples senaste giv"

Hoppas det hjälpte

Sen stämmer ju inte det där riktigt. Allt det där kan jag göra på mn iPhone förutom schemalägga pin-kodslås. *rycker på axlarna*

Av anon200213

Du har garanterat förstört datorn. Kortslutning i moderkortet när du trixade med minnet när datorn var igång. Du kan nog glömma den där datorn och gå vidare. Håll ALDRIG på med komponenter när datorn är igång eller ens inkopplad i väggen.

Av anon200213

Du tryckte dit minnet när datorn var igång...? Jag har svårt att se hur någon kommer vilja hjälpa dig med detta. Det är nog bara att dra fram plånboken och köpa ny dator & operativsystem.

Av anon200213

Fantastiskt coolt!