Inlägg

Inlägg som EroHebi har skrivit i forumet
Av EroHebi

@Laxpudding: tack för svaret

Av EroHebi

OT: Ja som ska köpa en LG oled vid månadsskiftet. Är detta ett vanligt fenomen?

Av EroHebi
Skrivet av greenflow:

@Sirresnake: Hörlurarna är inte sålda än. Högsta bud 450kr.

budar 500 som du lagt isåfall mvh

Av EroHebi

är hörlurarna sålda? eller är budet för lågt? skulle gärna vilja veta

mvh

Av EroHebi

250kr + frakt för ssd

Av EroHebi

400+ frakt för ath m50

Av EroHebi
Skrivet av Starric:

Jupp, det laggade för oss också ikväll. Ovanligt mycket. Både i spel samt svårt att komma in i matcher ordentligt

Vi bytte till NA servarna de va inge lagg alls hur bra flyt som helst

Av EroHebi

Upplever ni också extrem lag i PUBG just nu? bug splat etc

Av EroHebi

@andreasmark: alright krya

Av EroHebi

En fråga. När avslutas annonsen? mvh Sirvan

Av EroHebi

1500kr+frakt

Av EroHebi

Gör matlådor frys ner, enkel husman. Ta en kväll i veckan för det. Gör olika piroger frys ner dessa. Ersätt energi dricka med något mer hälsosamt. Samma ska med godis. Skär ner på sockret (lättare sagt än gjort). Socker är extremt farligt. Blir de svårt så kan du äta det på lördagar som man gjorde när man var barn. Ät Sallad till varje måltid. Gör soppa finnas massor att hitta på

Av EroHebi
Skrivet av MultiMan:

Kickstartern beskrev väl att det ska bli tre delar? Jag betalade bara runt $30 och fick bara första spelet men vill minnas att högre nivåer inkluderade alla tre delar. Dock inte följt upp det alls eller vad som sagts i efterhand.

Edit: "Approx. gameplay time: 30 hours (Act 1), 70+ hours (all 3 acts)"

https://www.kickstarter.com/projects/1294225970/kingdom-come-...

Exempel: Pledge £300 or more
KING (collector's edition) ********************************************* Other currencies est.: $480; €360 ********************************************* Get both Act II and III and original copper engraving!

With the King reward tier you are going to receive: Act II (approx. 9 months after Act I) + Act III (approx. 9 months after Act II) + Original edition Copper engraving + in-game Calvary (crucifix) memorial + Collector's edition with Art book, Action figure, Limited edition (signed) poster, T-Shirt, Dice and Commemorative Silver coin + Early access to the Alpha version of our game + Physical (digipak) as well as digital copy of Act I + Game soundtrack on CD + Making of video on DVD + Printed manual + Access to our forums + King forum badge

The shipping is free for backers in US and EU. Backers in the rest of the world please add £10 for shipping.

Läste på WH forum att detta var tanken i början. 3 olika acts men att det slopades och första spelet som släpptes nu är act 1 och 2. Act 3 kommer att komma i form av ett nytt spel eller expansion

Av EroHebi

Ja precis, dungeons va bara en tanke som dök upp. Ja en en mans slakt av ett helt slott exempelvis hade inte passat in men invasion kordinerat med ai etc hade fungerat tror jag. Ja världen dom skapat är vacker och Nordisk natur hade varit klockrent för just detta spel, historian är även intressant.

Av EroHebi

Vad skulle folket önska sig i kommande expansioner/DLC om det nu blir av? Spelet i sig har sålt som smör, redan över 1miljon+ exemplar. Så en hel del vinst har dom gjort vilket borde öppna möjligheter till nytt material. Men först o främst optimering av prestanda och olika bugg fixar.

Själv skulle jag vilja ha:
Hardcore mode. (Ännu svårare.)
Turneringar?
Dungeons?
Belägringar?
Andra yrken?

Säg allt ni kommer på!

mvh
Sirre

Av EroHebi
Skrivet av Fade:

Ingen fara men då hänger jag med Har försökt trixa med det mesta utan att nå ända upp, men du har lite snabbare cpu hastighet och sedan i Very High, vilket förklarar skillnaden. Tack för att du klargjorde. Själv kör jag på 8700k @4.5ghz på alla kärnor, 1080ti msi gaming stock clock och 3200Mhz minnen.

Ja. Det är extremt bra setup du har, du borde kunna pressa lite mer på cpu och gpu om du har någorlunda bra kylning 8700k är lätt o klocka

För övrigt tycker jag spelet är ett av dom bästa rgp jag spelat på länge trots att den ibland är buggigt. Flera roliga buggar men en återkommande bugg som är irriterande är vissa dörrar man inte kan passera. Det var så pass jobbigt att jag laddade hem unlimited saves moden. Har 50ish timmar och kommit 2/3 delar av main story. Hoppas på expansions och mer rolig content som siege mode eller roliga turneringar av olika slag.

Ska spela igenom spelet igen och testa en mod som gör den ännu mer hardcore.

mvh
Sirre

Av EroHebi
Skrivet av Fade:

@Sirresnake: Du har alltså samma fps på Ultra High som Guru3d får på Very High. Posta gärna mer av dina speccs, överklockning osv.

http://www.guru3d.com/articles_pages/kingdom_come_deliverance...

Har nog ljugit för dig omedvetet. Mina inställningar var också på Very high och inte ultra, ber om ursäkt om jag vilselett dig.
Har överklockat:
CPU 5ghz
GPU 2100ghz
Ram 3000mhz

Nu var dessa stats tidig läge i spelet. Men ligger fortfarande stabilt på runt 75dps med ungefär samma high and low, vissa gånger ner till 50-55 men väldigt sällan.

MVH

Sirvan

Av EroHebi

En noob fråga! Vad innebär det att uppdatera mikrokoden?

Av EroHebi

Jag kör allt ultra, max distance. Ligger stabilt på
Snitt 75
max 90
lägst 60
1440p 165hz gsync skärm
1080ti

Skrev in "r_vsync 0" I consolen
Lade även till via steam när spelet startar "-heapsize 2097152" om man har 16gb ram

Av EroHebi

Ljud bugg eller ljudkort?

Ända sen igår har jag hört "ghost footsteps" alltså fotsteg runtomkring mig. Det sker vid början av ett game när alla är samlade. Man hör folk hoppa, huka sig, springa omkring men dom finns inte där. Ett ännu jobbigare problem är att dom spelarna man kan se är deras fotsteg helt borta eller så kommer det efter 10 sekunders delay ibland.

Först trodde jag det var ljudkortet (Xonar Phoebus Solo) som jag köpte begagnat av en person här på SWEC då jag uppmärksammade detta i samband med installationen på igår. Bytte tillbaka till inbyggda ljudkortet och har samma problem där. Gick till och med så långt att jag formaterade om hela datorn. Problemet kvarstår! Ska installera CS nu och kolla om det är samma sak där.

Har någon annan upplevt detta problem?