Inlägg

Inlägg som bluuZ har skrivit i forumet
Av bluuZ
Skrivet av Devildoll:

hehe, nä det tvivlar jag på.

att du skulle kunna få igång windows, men att alla drivrutiner samtidigt skulle vara oinstallerbara pga att moderkortet var trasigt är högst osannolikt.

är du bombis på att du har 64 bitars windows nu då?
du kanske råkade installera 32bitars.

Japp, under system i kontrollpanelen står det i alla fall "systemtyp: 64-bitars operativsystem"

Av bluuZ
Skrivet av Devildoll:

varifrån laddar du ner drivrutinerna? asus hemsida?

se till att du väljer win7 64 bit ur listan i så fall.

Precis vad jag gjort... gick in på Asus hemsida, valde min modell och operativsystem (Windows 7 64-bit), började ladda ner nya drivers för Chipset, LAN, USB, Audio etc..

Har nämligen laddat ner samma drivers innan och då har de fungerat.. men i samband med ny hårddisk och grafikkort valde jag att installera om windows. Och helt plötsligt fungerar det ej
Kan det vara fel på Moderkortet??

Av bluuZ

Asus Drivers funkar inte!

Ominstallerade nyss mitt system (Windows 7 64-bit) och nu har det uppstått ett problem...

Använder just nu ett Asus P8Z68-V Pro/Gen3 moderkort och varje gång jag laddar ner de senaste drivers som finns tillgängliga och försöker installera dem så fungerar det ej. Istället så kommer det upp en varning: "Does not support this Operating System : WNT_6.1H_64_MCE"

Använder just nu default drivers från skivan som kom med moderkortet vid köpet.

Vad är felet?!?!

Av bluuZ
Skrivet av armara:

Vad använder du för skärm?

Samsung Syncmaster S24A350H - http://www.komplett.se/k/ki.aspx?sku=636010#extra

Av bluuZ

Testade att skruva ner hastigheten med MSI Afterburner, problemet kvarstår.

Dock så undrar jag vad moderkortet har med saken att göra? Har nämligen problem med moderkortet också, går inte att installlera nya drivers (kör på default drivers som kom med på skivan)...

Varje gång jag testar installera nya drivers från Asus hemsida kommer det upp en varning "does not support this Operating System".... :S

Av bluuZ

MSI GTX 670 screen tearing / stutter

Köpte nyligen ett nytt grafikkort, nämligen MSI GTX 670 Power Edition OC från Inet.

Efter att ha gjort en ominstallering av Windows 7 64-bit satte jag i kortet och installera BF3. När jag startar spelet uppstår det "tearing" (som om något drar i skärmen) varje gång jag rör/siktar runt mig.

Jag har testat sätta på/av V-Sync, både in-game och på Nvidias kontrollpanel men ingen skillnad. Har också testat installerat "nuvarande" och beta drivers från Nvidias hemsida men problemet är fortfarande kvar. Innan jag uppgraderade till 670 körde jag på ett AMD 6770 och det fungerade utmärkt.

http://www.youtube.com/watch?v=1pGfLuklLpc -- Vet inte om det visar sig så tydligt på videon men jag garanterar, problemet är där och det är riktigt frustrerande.

-Specs-
MOBO: Asus P8Z68-V PRO/GEN3
CPU: Intel i5 2500K (3.3 Ghz)
RAM: 8GB Kingston
PSU: Corsair 650W