Inlägg

Inlägg som Ash-vVv har skrivit i forumet
Av Ash-vVv

Känner mig också manad till ett svar...

Med tanke på att vi WH admins har andra ansvar så som arbete, familj, andra fritidsaktiviteter, etc så kan vi knappast populera alla 20 BF3 servrar 24/7.
Därför kan vi heller inte veta allt som pågår på servrarna om ingen informerar oss...
Istället för att sitta och irritera sig på saker, spy galla i chatten, skriva arga inlägg på andra forum, så rekommenderar jag er att komma till #webhallen på Quakenet och säga vad problemet är så att vi kan hjälpa er - vilket självfallet är vår målsättning!
Om ni i kanalen inleder med ordet !admin så plingar det till i våra högtalare och vi får omedelbar notis att någon behöver hjälp.
Om ni kommer och ber om hjälp så får ni ofta omedelbar support... att sitta och klaga o svära där vi inte hör hjälper varken er eller oss...
Det är Ni som är communityn och måste informera oss om vad problemen är - tänk på det.
(gäller även ni som upplever admin-abuse, kom och dela med er av eran sida av storyn och se vår sida - om det är något som är oklart)

Har ni ingen irc klient så går webchatten utmärkt: http://webchat.quakenet.org/
Behöver ni inte omedelbar hjälp rekommenderar jag vårat forum: http://lokalen.nu/forums/viewforum.php?f=70

Och om det är en admin på en server under ett baserape, eller om det finns misstänkt fuskare på servern, teamkiller, etc - och ni tycker att det inte händer något, så är det för att vi kan inte banna folk utan bevis - vi måste själva se personen i fråga "utföra dådet", och utan tools som tex spectator mode så tar det tid - det är inte mycket vi kan göra för att snabba på den processen - det måste ni ha förståelse för!

//Ash