Inlägg

Inlägg som creepyshadow har skrivit i forumet
Av creepyshadow

Ctrl + Shift + Esc för att få upp task manager utan att gå via ctrl + alt + delete var min största uppebarelse.

Av creepyshadow

Väldigt roligt att se så många zeunertsvetare, och intressant att det finns så mycket delade åsikter om den. Är defenitivt en zeunertsman men önskar att de skulle köra något annat än glas för det är fan pisstungt med mängden jag dricker. Och hade varit skönt att inte fylla glasåtervinningen varje sekund.

Utöver det blev jag positivt överraskad av dugges lyxmust, väldigt mycket smak men inget man köper ofta med tanke på att den kosta 25 för en liten 33a.

Av creepyshadow

FOSTEX TH-X00 Purpleheart

Säljer nu ett par av dessa underbara lurar.
Fick ett nytt par efter att skruven som höll fast ena kåpan disintigrerade och sedan dess har de bara legat i en hörna. En väldigt dyr specialskruv senare så är de nu hela igen.

Dessa lurar är väldigt omtyckta av ljudcommunityn och jag kan bara inte mer än hålla med. Spenderade oräkniliga nätter med att bara njuta av min favoritmusik, framförallt det lite mer bastunga är underbart.

Tyvärr finns där många tecken på ålder, mycket små repor och detta var även den första produktionen så lackningen är inte perfekt på alla ställen. Finns även ett litet hål på bandet då min katt bestämde sig för att terorisera dem. Det är även därför det sitter nya kuddar på dem. Tyvärr tycker jag dessa kuddarna är ganska dåliga när det kommer till ljud så skulle rekomendera något nytt. Har personligen dekonis perforerade fårskinnskuddar, där det stora hålet gör att ljudet känns mer öppet men tyvärr lider basen lite av det.

Om ni tycker jag är orimlig med prissättning får ni gärna komma med bud

Läs hela annonsen här

Av creepyshadow
Nytt bud: 100 kr 100 kr hämtar
Gå till annonsen för att lägga ett bud.
Av creepyshadow

Nu har jag inte läst den underliggande rapporten men det är jävligt viktigt att tänka på spelutvecklare är ett extremt brett begrepp. Beroende på vad deras definition är kan det ju vara allt från folk som gör kasinospel till ljudprogramerare till leveldesigners.

Av creepyshadow
Skrivet av Twilighter:

Lampans status?

Sorry jag är seg på att svara, som sagt funkade perfekt sist jag använde den. Om jag inte minns fel var det 300h(kan vara mer ska dubbelkolla) och de är rated för 3500h så mycket liv kvar på den.

Av creepyshadow

Optoma UH60 4k projektor

Goddagens!
Köpte denna trevliga projektor för ungefär två år sen till mitt somamrhus. Men pga lite användning och ekonomiska trubbel är det nu dags att sälja den. Lampan har gott ungefär 300h om jag inte minns fel.

Köptes på hemmabiobutiken för 4 år sen men har som sagt använts sparsamt, kvitto orignalkarton och allt finns kvar. Köptes för 19k om jag inte minns fel.

MVH Gabriel Bengtsson

Läs hela annonsen här

Av creepyshadow

Som folk säger är jag ledsen för allt onödigt skit som folk köper och slänger. Det som däremot gör mig glad är att det nu kommer vara lättare att köpa reservdelar till min mobil. Finns mycket skit som är omöjligt att få tag på EU.
Sen visst postnord gör extremt mycket för samhället både med logistik och jobb men fuck de är så extremt duktiga på att ta isönder saker. Personligen har de slarvat bort/slått isönder 5k värt av grejer och alla som jobbat på lager vet att de är mästare på att köra isönder grejer/packa som tölpar.

Av creepyshadow

Käken är fastlåst i öppen position, så extremt imponerad

Vet inte om jag vill veta svaret på denna frågan, men hur många timmar tog det(hård överslagsräkning)

Av creepyshadow
Skrivet av Patan77:

Just nu ser det osannolikt ut, men troligen som senast 22-23.

Är nämligen kompisar som hämtar åt mig och vi kommer träffas vid midsommar men därefter inte på ett bra tag

Av creepyshadow

@Patan77:
Lägger 200kr för u2711. Går det att hämta innan midsommar?

MVH

Av creepyshadow

Bjuder 100kr för dell-skärmen.

Av creepyshadow
Skrivet av Sundling#:

Du får det för 400kr

Har skickat PM

Av creepyshadow

Hämtar cm blue tkl för 400

Av creepyshadow

Jag låter budgivningen gå till 12:00 på söndag

Av creepyshadow
Skrivet av MickeBoy:

Hämtar för 1400:- då

Bud noterat

Av creepyshadow

X1 Carbon 2014

Säljer min Lenovo x1 Carbon 2014 som jag har haft som studie-laptop i snart två år. Mycket prisvärd liten rackare med lenovos underbara byggkvalitet och tangentbord. Det är brittiskt tangenbord vilket gör det till en liten utmaning men jag vande mig förvånansvärt snabbt.

i7 4600U
8gb DDR3
180 GB ssd(tror det är en intel 535 om jag inte minns fel)
1600x900 tn panel
2-3h batteritid vid tung belastning närmare 6 med lätt användning
1,6 kg

Läs hela annonsen här

Av creepyshadow
Skrivet av Shrudder:

Börjar? Provade den ifjol och kvaliteten var under all kritik. Mjukvaran var full av buggar och funktioner fattades, och den kraschade med jämna mellanrum. Kvantitet över kvalitet är vad dessa är. Hela budgeten går till fina specifikationer på papperet för att sedan tumma på allt annat.

Hela idéen med pocophone sågott jag förstår det är att de skiter i mjukvaran för att dra ner priset så mycket som möjligt och det nästan halvt förväntas att man flashar den själv

Skickades från m.sweclockers.com

Av creepyshadow
Skrivet av Cubiz:

Intresserad. Hur e batteritiden på lappisen?

Jag har inte mätt den men utifrån min användning brukar det vara 3-6h. Kan köra en benchmark när jag kommer hem.

Skickades från m.sweclockers.com

Av creepyshadow

Thinkpad X1 Carbon 2014

Hej!
Det är nu dags att sälja min kära trotjänare pga uppgradering.Värt att notera är att det är brittiskt tangentbord. Förutom att detta förvirrar folk när de försöker skriva på ens dator så har den tjänat mig bra som skoldator. Har även kört en del äldre spel på den i sommarstugan

I7 4600U @2.1 ghz
8gb ram
240GB intel ssd
1600*900 tn panel
Windows 10 PRO
1,3 kg

Bud från 2,5k + frakt.
Ber om ursäkt för den riktigt kassa bilden.
Förbehåller mig rätten att sälja till vem jag vill osv.

Läs hela annonsen här