Inlägg

Inlägg som FriZZco har skrivit i forumet
Av FriZZco

4500 + frakt

Av FriZZco

700 + frakt för minnena

Av FriZZco

1600kr + frakt

Av FriZZco

Tja!
Budar 3500 för cpu+mobo+psu+ram+cpu kylaren. + avhämtning

Av FriZZco

August jag älskar bygget har kollat på det ofattbart många gånger. Men jag har alltid tyckt att något är fel. Men idag fick jag syn på vad det var. Det är "R" i Chernobyl vid psu som jag har tyckt varit fel ser inte ut som det passar in med resten av texten. Annar 5/5

Av FriZZco

Asså jag vet inte om jag ska tro på detta med din profilbild. Mr.kappa

Av FriZZco
Skrivet av Aeternicus:

Ha det så kul, den som nu tar koden!

Den var tagen. Tycker att det är oförskämt att inte tacka. Den som nu tog den.

Av FriZZco

Skit snyggt undrar bara en sak. Värför har du fläktar i den andra kammaren när dom inte kyler något.

Av FriZZco
Skrivet av highwaystar:

Hej, jag har också varit sugen på det där chassit - det finns i många snygga färger, men varit skeptisk till att de där små springorna i längs kanterna kan ge tillräckligt luftflöde. Verkar som om du bekräftar mina farhågor.

Det jag inte rikigt förstår med din text: du klagade på hög ljudnivå och dåligt luftflöde, och sen tog du upp ett stort hål i fronten... blev ljudnivån bättre eller sämre av det?

Snyggt gjort i övrigt. Synd bara att det inte är så färgglatt längre.

helt ärligt borde du kolla på ett annat chassi då detta var ganska högljudt. och fläktarna fram blir strypta.

Av FriZZco
Skrivet av jocke92:

Öppna enhetshanteraren ( i datorhanteraren), välj egenskaper för nätverkskortet och avancerat fliken. Kontrollera så att nätverkskortets duplex och hastighet står på auto

http://gyazo.com/1be19e04ba067d7f3d73abd7a49f5a84 det stod även detta

Av FriZZco
Skrivet av jocke92:

Öppna enhetshanteraren ( i datorhanteraren), välj egenskaper för nätverkskortet och avancerat fliken. Kontrollera så att nätverkskortets duplex och hastighet står på auto

den stod på auto

Av FriZZco

Sen så¨har jag också installerat om driveutinerna till nätverkskortet

Av FriZZco

Får knappt ut något från mitt nätverk .

Nu är det så att jag har 100/100 fiber och jag får ungerfär 2 mbit ner och ca 50-70 upp. och jag använder homeplug men det är datorn som är problemet testade samma nätverks kabel som jag har till datorn till en annan laptop och den fick bra resultat. så det är min dator det är fel på jag har virus sökt med avg mse malwarebytes och eset nod32. och jag hittade skadligafiler och tog bort dom men internett vart ej bättre vad finns det mer att göra?

Av FriZZco
Skrivet av L'ombra:

Skall nog lyda som följer:

Men ja, använd gärna skiljetecken, för annars kan man tolka det där lite hur man vill.

Precis så jag menade, jag var lite stressad då jag lagade mat samtidigt som jag skrev.

Av FriZZco
Skrivet av Byss:

kör du med sladd eller kör du trådlöst?

Har du kollar drivrutinerna till ditt nätverkskort?

installerade nya drivrutiner funkar direkt konstigt för det har funkat bra förut.

Av FriZZco
Skrivet av Byss:

kör du med sladd eller kör du trådlöst?

Har du kollar drivrutinerna till ditt nätverkskort?

ska testa det tack för tipset

Av FriZZco
Skrivet av runeman:

Vad är det för dator du använder?

jag har en ganska ny dator den är nog inte äldre än 3 månader

Av FriZZco

får knappt ut något från mitt nätverk .

Som sagt jag har fiber 100/100 men http://gyazo.com/dc0d93f4a1f7df209294cb577f46505f jag får den här hastigheten medans ipaden alla mobiler och allt annat får bra jag misstänker att min dator är boven att jag har fått något virus eller något dyligt. vet någon hur man felsöker detta eller fixar det?
http://gyazo.com/6cbbd1423e0338e3a69b4480aa765f8b kollade även resource monitor om det hjälper.

Av FriZZco
Skrivet av blackeagle:

Går det att komma in i BIOS om ni kopplar bort alla hårddiskar?
Piper datorn något? (Beror på om det finns intern liten högtalare i chassit, inte alla har det nu för tiden, annars kan det finns lysdioder som larmar på moderkortet)

Annars finns det risk att CPUn hamnat fel när ni tog bort den gamla kylaren (händer ibland om man inte ser till att CPUn varit varm innan man tar av den gamla kylaren), för någon startbild ska man alltid få.

Ni kan ju som sagts ovan prova att montera loss kylaren, lyfta ur CPUn och sätta tillbaka den, sen på med ny kylpasta och montera kylaren igen.

Skrivet av lussebulle1990:

Hej.

Om jag förstår dig rätt så har datorn fungerat normalt tills ni bytade komponeter i den ?. Får ni ström på datalådan att den starta upp sig med att det inte blir någon signal till bild skärmen ? Blir ungefär som att dator startar sig sen fryser den direkt låter precis som att fläktarna snurrar hemskt fort. Jag har själv haft detta problem när jag har bytt cpu kylare i lillebrossas spel dator. Jag löste det med att montera av processor kylaren tvättade rent både cpu kylaren samt processorn sen smetade jag på lite ny kylpasta i ett väldigt tunt lager på processor kylare alternativt kan man smeta direkt på processorn. Jag själv tycker det är enklast på processor kylaren.

vi såg inte att ett av ram minnena hadde åkt ut lite sen satte vi tillbaks det och då fixade det sig. Tack för all hjälp endå

Av FriZZco
Skrivet av blackeagle:

När det finns två hårddiskar i datorn, måste man gå in i BIOS och välja den gamla som startenhet, annars försöker datorn ofta starta på den extra som inte har något operativsystem installerat.

Starta upp datorn och gå in i BIOS/Settings och leta efter Boot order eller Select harddrive eller liknande tills du får upp modellnamnet på bägge hårddiskarna och kan välja den gamla/flytta den högst i listan.

Skrivet av Marcsmen:

Om du tog ut den gamla och satte in en ny hårddisk så finns det ju inget os? Och beskriv vad som händer, att den inte startar hjälper inget då det är väldigt missvisande.

Problemet är att vi kommer inte änns in i bios