Inlägg

Inlägg som Johan[A] har skrivit i forumet
Av Johan[A]

Underbart! Det fungerade på en gång och dessutom med en switch på nätverket (vilket inte fungerar med Telias router). Tack!!!

Jag har haft så sjukt mycket strul med Telias IPTV i och med att jag vill ha en egen switch på nätverket. Att detta bara fungerade är helt otroligt...

Av Johan[A]

Some en vis YouTube commentator sagt:
I don't mind the ads.
I don't mind the buffer.
But when the ads buffer,
I suffer.

Av Johan[A]
Skrivet av Zotamedu:

Jag är lite ledsen att Hifi-klubben har slutat med sina guldpläterade toslink-kablar. Det var högst oklart varför man behöver guldpläterade kontaktdon på en optisk kabel.

Edit: Ingen har väl glömt den här klassikern: http://www.sweclockers.com/nyhet/12559-hifi-journalist-super-...

En sån har jag! Fast jag köpte den guldpläterade toslinkkabeln på COOP för överkomliga 30kr. Billigast på hyllan...

Av Johan[A]

Personligen är jag försiktigt positiv. Dels på hur W10 fungerar och dels vad motkravet är för "gratis". W7 är jäkligt trevligt och det krävs nått bättre för att få bort mig från det...

"There is no such thing as a free lunch."
"If it's free, you're the product."

Av Johan[A]

Skulle inte skada med en del förbättringar i 5.0.
-Batteritiden är oförutsägbar. Min Nexus 9 kan ligga i standby i dagar och bara dra några procent och sen sluka allt på nån timme.
-Ljudinställningarna. Ytterst svårt att komma åt BÅDE noterings-ljudnivå och musik-ljudnivå. Nu kommer man BARA åt notifierings-ljudnivån från volymknapparna och dra-ner-menyn. Om man vill ändra musik-ljudnivå inställningen måste man starta en låt...
-Prestanda över tid. I början var enheten snabb som f.n men nu efter två månader börjar den bli seg! Det tar till och med lång tid att få fram dra-ner-menyn nu!

Av Johan[A]

Säger i Facit-stil "mekaniska hårddiskar är framtiden" och vi vet ju alla hur det gick för Facit...
Skulle satsa på att mekaniska hårddiskar snart är en nich-branch och snart därefter utdöd.
Vilket ger dagens aktie-tips: Sälj!!!

Av Johan[A]
Av Johan[A]

Om nu in-game ljud/musik är olagligt att streama så borde ju rimligtvis även bilden vara olaglig att streama, det är minst lika mycket copyright skydd på bildkonst som p mysik. Har hört att t.ex. Nintendo gått hårt åt Youtube på den fronten och sett till att all video som innehåller bildmaterial från Nintendo tas bort. Lycka till Twitch...

Nu är ju det troligen en bidragande orsak till varför det går så dåligt med Nintendos s försäljning, YouTube är ju en fantastisk reklamplatform för spel, men faktum kvarstår, copyrigtmässigt har man lika liten rätt att streama spelbild som spelljud.

Av Johan[A]

Om det är en DLC för 100kr så kanske jag köper det, annars vette sjutton. Som sagts tidigare, D3 är för mycket pay2win, fast rätt soft annars, speciellt om man spelar hardcore, då är det riktigt kul tillochmed.

Av Johan[A]

Alternativ till YouTube?

Hej.

Jag (och många fler med mig) har generellt VÄLDIGT stora problem att spela video från YouTube. Skulle ni kunna lägga upp en "kopia" på Vimeo eller liknande också?

skulle uppskatta det väldigt mycket!

Av Johan[A]

Epic AwsomNess från SONY!
Spelar ingen större roll att PS4 blir billigare. XB0:s spel-lineup var sjukt värdelös medans PS4:ans var helt underbar och det är ju det som avgör!

Av Johan[A]
Skrivet av azz0n^:

Apple, dummare företag finns det inte. Skriker bara dubbelmoral när jag ser iOS 7.

Har inte sett den showen... Lite snabb sammanfattning hade varit kul! Vad har de nu hittat på?

Av Johan[A]

Snablarns att PS4 prylarna är tre! i natt skulle vilja sett det live, får kolla det i replay istället

Av Johan[A]

Streamkvalite'erna är riktigt usla. Xbox egen funkar inte alls, Twitch laggar så hårt så det går inte att titta på (1 sekund på, 1 sekund buffering). Finns fler ställen?

Av Johan[A]

Visst verkar XO (phun intended) trevlig, men förvillande lik PS4 vad gäller hårdvara. Vad gäller streaming spelar det personligen ingen roll, båda har garanterat Netflix... Det som kommer avgöra för mig blir spelutbudet, och där vinner PS4 eftersom jag inte spelar krigsspel.

Av Johan[A]

Mini ITX i all ära... Men vore det inte dax att Ethernetkontakten (RJ-45) fick en ny, mindre formfaktor?!?
Den är så sjukt onödigt stor och tar alltid en massa plats på små enheter.

Av Johan[A]

Kan nog vara bra för YT att sänka sin dataanvändning. De levererar ju riktigt usel hastighet idag, 1080p är ju bara att glömma om man inte vill för-buffra en halvtimme typ.

Av Johan[A]

Personligen tror jag "hotet" från iOS och Android bara är positivt!
Folk lär sig betala för spel och fler spelar. Underlaget och intresset blir alltså större och det gynnar alla, även de gamla rävarna. Om de nya konsolerna sen prissätts rätt/lågt tillsammans med intressanta titlar så kommer många av de nya spelarna att även köpa en konsol. För vill man ha seriösa spel så är det konsol som gäller, bärbart i all ära men det är ett annat användningsmönster och premisser med de spelen.

Av Johan[A]

Älskar min N7:a och känner väl inte något större behov att uppgradera till den här, men skärmförbättringen är onekligen positiv.

Av Johan[A]

Najs att kunna montera minnena direkt på CPU:n det skulle nog spara ca. 1ns i latens för minnena bara på grund av monteringen (hastigheten på elvågen är drygt 0.3 m/ns), vilket inte är fy skam med tanke på att dagens latenser ligger på 10 ns för vanligt DDR3.