Inlägg

Inlägg som mrwu har skrivit i forumet
Av mrwu

Tekniken är inte ny. Den används inte pga:
-De flesta konsumenter är inte teknikkunniga och bryr sig inte, de ser te hela som "den idiotiska inställningen som gör att laddningen går saktare".
-Mobiltillverkare vill att konsumenter köper deras nya mobil modell varje eller minst varannat år. "batterier på min gamla mobil börjar bli kasst, lika bra att jag köper en ny mobil" är en vanlig motivation för just detta.

Av mrwu

En bättre ide: Jag spelar spelet, om jag inte gillar det gör jag refund och om jag gillar det så gör jag inte en refund.

Av mrwu

Hur vet vi ifall dricken faktiskt går till spelutveklarna och inte publisher/studio LT? Vi vet inte. Att ge dricks i restaurang går åtminstone direkt till personen. Mike är troligen någon med dålig kompetens med tanke på att han skulle stanna efter microsoft merge och sedan genast sparkades när de fick redan på statistiken bakom kullisserna

Av mrwu

Tanka ned O&O shutup 10
Stäng av alla web search, news, cortana, weather, etc funktioner
Tanka ned Everything
Använd sök i start menyn för att starta program
Använd Everything för att hitta filer.

Av mrwu

Jag befinner mig is Solna

Av mrwu

Har en STRIX x570-F Gaming som legat oförbrukat, du får den för 1300

Har också en G.skill Trident Z 16GB (2x8) F4-3600C15D om du vill ha, 1600 för minne+mobo

Av mrwu
Skrivet av klikken:

Context menu går enkelt att ändra i Windows 11 tillbaka till såsom det var i W10, guiden nedan är direkt kopierad från Microsofts hemsida

Right-click the Start button and choose Windows Terminal.

Copy the command from below, paste it into Windows Terminal Window, and press enter.

reg.exe add "HKCU\Software\Classes\CLSID\{86ca1aa0-34aa-4e8b-a509-50c905bae2a2}\InprocServer32" /f /ve

Restart File Explorer or your computer for the changes to take effect.

You would see the Legacy Right Click Context menu by default.

Denna inställning finns nu i regedit, men det fanns inte alls inom första åren av win11s lansering och finns endast nu endast som en regedit ändring. Folk som var missnöjda över denna från början kommer knappast att se detta och sedan övertygas att uppgradera senare.

Av mrwu

- Inga märkbara fördelar
- Sämre UI (inställningar)
- Sämre UI (context menu vid högerklick)
- Sämre UI (taskbar)
- Jobbigare krav (TPM)

Av mrwu

Ingen här som nominerat Armored Core VI?

Av mrwu
Skrivet av ronz:

Det var roligare förr
<Uppladdad bildlänk>

Roligt att du nämner detta, då det var precis bland enthusiaster att köpa accelero passiv kylare och sedan montera på 2 fläktar som senare fick partnertillverkare att börja med detta. Innan så kördes blower design på e "kraftiga" korten

Av mrwu
Av mrwu

ok 2 gissningar

Av mrwu

Problemet är inte windows phone, utan att de försökte göra om windows 8 till windows phone också vilket gjorde det hela oanvändbart.

Av mrwu

Asus TUF RTX3070 8G
3500
Finns i Solna ifall du vill hämta
kvitto finns inte

Av mrwu

Som tur är så gör läs- och skrivhastigheterna på Gen4 samt Gen5 SSD väldigt lite skillnad utanför syntetiska tester, speciellt när det gäller vardaglig bruk i hemmapc. Flaskhalsen till laddningstiderna ligger tyligen inte på SSD hastighet när spel tar 15 sekunder att ladda oavsätt när du kör en PCIe Gen4 SSD med 7200Mb/s eller en PCIe Gen3 med 2500Mb/s.

Av mrwu

Roman visar ju bara hur dessa produkter inte fungerar. Från vad jag minns så har gigabyte endast kylkuddar mellan minnesblocken och backplate, ASUS har ingenting, MSI kan ha kylkuddar alternative även en heatpipe beroende på vilken variant det gäller.

Av mrwu

Detta påminner bara mig om https://www.youtube.com/watch?v=sZDpJHl6amo
Kan vi få in faktiskt teknikunniga personal kring tekniska beslut i regeringen? Eller åtminstone ta rådgivning från teknisk kunniga.

Av mrwu

Jag tror att detta är ytterligare ett tecken som visar till varför man inte bör lova att behålla samma sockel på för många generationen av moderkort i förväg.

Vi hade förvirring av CPU support trots samma sockel, problem där AMD inte kunde ha support på allt samtidigt pga att de fick slut på utrymme på minnet som sparade BIOsen och man kunde inte uppgradera/nedgradera BIOS utan att redan ha en kompatibel CPU installerad i sockeln, krångel funktions support pga generations skillnad och nu detta.

Jag fattar att folk gillar att spara pengar på att kunna köra samma moderkort / kylare flera generationer men det är inte värt att dra ut det så mycket.

Av mrwu

Trevligt, man kanske kan börja använda twitter så som man det användes till förr. Folk som delar intressanta/roliga saker på twitter kan göra så utan att några surdegar som tror att twitter handlar om att samla popularitet spamreportar de med lögner för shadowbans.

Av mrwu

För de som upplever stutter, etc glöm inte att installera senaste grafik drivis. Spelet fungerade normalt men frös några sekunder värje gång något hände på UI - dvs frös i 20 sekunder ifall jag scrolla igenom 4 items i inventory. Problemet försvann helt efter att jag hade uppdaterat grafik drivis.

Jag fick återkommande stutter senare i spelet efter att det hade varit igång flera timmar, men det löstes igenom att starta om spelet.