Inlägg

Inlägg som LarssonsNycklar har skrivit i forumet
Av LarssonsNycklar
Skrivet av janee:

Här är tillverkarens sida för moderkortet MSI Z77A-S01 och om du väljer Support > Driver > Select Win7 64 så hittar man alla drivrutiner för moderkortet http://eu.msi.com/support/mb/Z77AS01.html#down-driver&Win7%20...

Om inte Windows 7 hittar några LAN drivrutiner automatiskt vid installationen så behöver du On-Board LAN Drivers för att komma ut på nätet och ladda hem dom övriga drivrutinerna när W7 installationen är helt klar.

Och gör som panpo98 skriver, här ser du en video som visar hur man tar bort den gamla installationen och gör en ny och helt ren Windows 7 installation https://www.youtube.com/watch?v=hZivYMA2qRA

Okej så jag installerar om windows, tar bort alla dom där "partienterna" installerar klart och sen laddar ner alla drivrutiner? om jag har fel så skriv gärna en Step for step guide

Av LarssonsNycklar

[QUOTE="panpo98;15382741"]JA

Passa också på att ta bort partitionerna på Windows disken för att fixa fel där det inte räckte att bara formatera och installera om.
Vad är "partitionerna" och hur gör man det? Och ska jag installera alla drivrutiner efter jag har installerat om windows?

Av LarssonsNycklar
Skrivet av janee:

Vad heter moderkortet?

Och vilken version av Windows vill du installera?

Msi z77a-S01 Och jag vill installera Windows 7 64bit home

Av LarssonsNycklar

Återställa datorn.

När jag köpte datorn så var det en pirat version av windows och med det så har det kommit många problem med datorn och nu har jag bestämt mig för att återställa datorn. Jag har tänk att köpa en riktig windows version. Och nu undrar jag om när jag återställer datorn om jag måste installera moderkorts drivrutinerna och andra drivrutiner? För jag fick inte med dom, när jag köpte datorn. Kan nån kunnig hjälpa mig

Av LarssonsNycklar
Skrivet av phixip:

Du gör det via steam

Det funkar skit bra nu! Tack som fan!

Av LarssonsNycklar
Skrivet av Yamatza:

Högerklickar på cs go i biblioteket sen ta bort lokalt innehåll eller delete local content om du har på engelska

Tack, men hitta det

Av LarssonsNycklar
Skrivet av phixip:

Du gör det via steam

Var nånstans då?

Av LarssonsNycklar
Skrivet av phixip:

Ominstallera hela spelet om du säger att det har fungerat förut. Efter alla servrar kan det ha blivit mycket skit i cs filerna.

Skulle hjärna vilja göra det, saken är det att cs inte dyker upp i Kontrollpanelen. Så du vet inget annat sätt att avinstallera det än kontrolllpanelen?

Av LarssonsNycklar

[QUOTE="phixip;15377142"]Testa att ta bort alla tidigare versioner av din grafikdrivrutin. ( http://www.guru3d.com/files-details/display-driver-uninstalle... ) kan vara bra att ha den nyaste versionen på datorn med så att du kan installera den direkt när *drivrutinavinstalleraren* har gjort sitt jobb.[/QUOTS
Sist jag avinstallera grafikdrivrutinerna så va det ett väldigt krångel att installera dom igen, så du har inget mer?

Av LarssonsNycklar
Skrivet av phixip:

Fick du det att fungera?

Får det fortfarande ibland, har du nåt annat tips?

Av LarssonsNycklar
Skrivet av simon253:

Varför kör man en så låg upplösning?

Det var bara ett exempel. Jag brukar köra på 1920x1080 Ville bara få fram att jag får drops med även den låga upplösningen

Av LarssonsNycklar
Skrivet av phixip:

Testa att ominstallera csgo eller verify game cache eller vad det står....

Du kan ochså testa med att använda DDU, Display driver uninstaller och ta bort alla tidigare grafikdrivrutiner och installera en ny och fräsch

Okey ska testa, tack som fan för svaret

Av LarssonsNycklar

FPS-drops i CS:GO

Hej, på senaste tiden så har jag börjat fått stora fps drops i csgo, jag har aldrig haft det förut men nu helt plötsligt har det börjat. Det börja efter jag uppdatera mitt grafikkorts drivrutiner. Jag har ett Nvidia geforce 760 och en i5-3570k Processor, och jag får fortfarande drops även fast att jag kör med all på lägsta och 800x600 upplösning. Är det nån som har haft samma problem? och som kan hjälpa mig?

Av LarssonsNycklar
Skrivet av Skogsmard:

Det som menas är Program>Avinstallera ett program. I den menyn väljer du Nvidia Display Driver.

"Nvidia Display Driver" Finns inte där. Alla program som finns på datorn vissas inte på kontrollpanelen för nån anledning.

Av LarssonsNycklar

Var ligger "Add/Remove Programs icon"?

Av LarssonsNycklar
Skrivet av Mobado:

avinstallera dina gamla drivrutiner först
och testa igen
//mobiz

Var hittar jag dom? för hittar inga på kontrollpanelen. (För nån anledning vissas inte alla program som finns på datorn i kontrollpanelen)

Av LarssonsNycklar

Kan inte uppdatera grafikkortets drivrutiner

När jag försöker uppdatera mitt Nvidia grafikkort så försvinner bara programmet (stängs ner) (bild http://gyazo.com/5ca425a0b6f3b50230b64ae8d3c0ccea)
När jag trycker på "Godkänner och fortsätt" så försvinner bara fönstret. Kan någon hjälpa mig? OBS uppdatering är separat nerladdad från Nvidias hemsida. När jag försöker använda Geforce Experience så händer samma problem. Är det nån som kan hjälpa mig?

Av LarssonsNycklar
Skrivet av MichaSWE:

Det har dock mindre med saken att göra.

Jaha okej. Får väll köpa windows då.

Av LarssonsNycklar
Skrivet av MichaSWE:

Det låter som om du kanske råkat ut för en piratversion av Windows. Det skulle även förklara ditt problem, det är just en sådan här sak som kan hända om man inte har ett ordentligt OS. Om det är så, är mitt råd. Köp ett legit OS och installera om. Då kommer du ha en helt ny dator efter det.

Om det är så som jag misstänker så får jag tyvärr även påpeka att all vidare diskussion i det fall det rör sig om en piratkopierad version bryter mot §7 i vår forumregler.

Har haft datorn i 2 år nu och problemet kom upp för några månader sedan. Så det var inget som kom med datorn

Av LarssonsNycklar
Skrivet av MichaSWE:

Hur gammal är din Windowsinstallation, är det en dator med förinstallerat Windows, eller har du har du det på skiva etc?

Datorn är begagnad så är inte helt säker. Men fick inte med nån windows och han sa att han hade byggt den själv.