Inlägg

Inlägg som murzoo har skrivit i forumet
Av murzoo

Låter ju rimligt om det är så att man tackade nej till den gång de erbjöd det för 20k kr. Då man delar på totalkostnaden med sina grannar. Så du kanske kan försöka detsamma nu, höra med de andra husen om de också vill ha fiber. Gå ihop och hjälpas åt med kostnaden.

Av murzoo
Nytt bud: 30 kr Tar gärna en 3.0
Gå till annonsen för att lägga ett bud.
Av murzoo

Annonsören har avslutat denna annons.

Av murzoo

Låter som att jag gör ett försök med chromecast! Tack! 🙂

Av murzoo

Casta till TV på hotell

Jag har precis köpt mig en OnePlus 9 Pro efter ha kört iPhone sen 5S. Jag har alltid kört med en Lightning till HDMI adapter och kunnat koppla mig till vilken TV som helst. IOS kan avlasta hela videon till TV:en och jag kan släcka skärmen på telefonen utan att störa uppspelningen, samt att bilden anpassar sig efter TV:en. Detta verkar inte var möjligt med en Andriod telefon(rätt mig gärna om jag har fel).
Så jag har tittat på att köpa en chromecast att ta med. Men funkar dessa att casta till utan att den har tillgång till något wifi? För Chromecast gör sig ju inte så bra på hotelnätverk med både 2-faktor och Client Isolation. Försökt söka om detta på nätet men verkar inte hitta något konkret. Någon som har erfarenhet?

Det jag alltså vill göra är att ha lokal eller strömmad media på min Andriod telefon och få det till TV:en på ett hotellrum. Jag vill inte att skärmen på telefonen ska behöva vara på hela tiden, och skulle gärna kunna göra andra saker på telefonen medan jag tittar på TV:en.

Av murzoo

Avslutar nu budgivningen av iPhonen. Vinnare: @PlogarN97 på 6000kr, kontakta mig via PM så löser vi detaljerna.

Av murzoo
Skrivet av PlogarN97:

Då bjuder jag 6000 kronor om vi kan mötas upp i stan/södra tunnelbanenätet

Noterat

Avslutar budgivningen ikväll.

Av murzoo

Då det verkar lite trögt på iPhone fronten tänker jag mig att vi börjar bud nu på 6000kr.

Av murzoo

Avslutar nu budgivningen av Apple Watch:en. Vinnare: @Toss3, kontakta mig via PM så löser vi detaljerna

Av murzoo
Skrivet av PlogarN97:

Har du vägarna förbi stan/södra delen av tunnelbanenätet inom närtid?

Går säkert att lösa till helgen!

Av murzoo
Skrivet av Toss3:

2600 för klockan.

Noterat!

Avslutar budgivningen i morgon kväll.

Av murzoo
Skrivet av orbsaaeri:

Bra.. gissar på den utan 'lte'?
Bjuder 2500 för klockan.

Stämmer! Endast med GPS.

Bud noterat!

Av murzoo
Skrivet av orbsaaeri:

När jag tittar på bilden på klockan ser det ut som det är en skada på glaset vid högre övre hörn. Ser jag rätt då?

Nej, det är ingen skada. Det är något som reflekteras i glaset. Klockan är utan skador.

Av murzoo

iPhone 12 Pro, Apple Watch 6

Hej!

iPhone 12 Pro 128GB

Säljer nu min iPhone 12 Pro som varit med mig sen launch förra året. Inköpt från Apple direkt.

Telefonen är i nyskick och batterihälsan är på 88%. Skärmskydd och skal har suttit på sedan dag ett. Skalet är ett Apple Silikonskal med magsafe. Skärmskyddet är från Nudient. Det finns en liten repa i skärmskyddet. Laddkabel ingår, men ej adapter till vägguttag.

Pris: Bud startar på 7500kr, köp nu 8500kr. Behöver den skickas så betals hela beloppet via swish i förskott innan jag går med den till ombudet. Frakt betalas av köparen.

Apple Watch 6 44mm

Klockan är i nyskick och fungerar som den ska. Armbandet är ett single loop storlek 5. Köpt på launch.

Pris: Bud från 2500 kr, köp nu 3500 kr. Behöver den skickas så betals hela beloppet via swish i förskott innan jag går med den till ombudet. Frakt betalas av köparen.

Alla bud i tråden, PM tas ej i beaktning.

Läs hela annonsen här

Av murzoo
Skrivet av oRBIT2002:

Baksidan har ju MIC IN, LINE IN, LINE OUT. Mic In fattar jag. Bordshögtalarna har vi i LINE OUT just nu.. Återstår gör, hörlurarna, och enda uttag som är kvar är LINE IN?

Gissningsvis kan du inte ha båda högtalare och hörlurar samtidigt. Utan du får koppla in den du vill använda för tillfället på line out.

Av murzoo

Ändå rätt sjukt att de lanserar typ den mest begärda funktionen bara så där.

Av murzoo
Skrivet av zaphio:

alltså det där känner jag igen, har hänt efter ett par uppdateringar att man blev tvungen att frabriksåterställa produkterna för att de skulle komma igång.

Tyvärr kan jag hålla med där. Deras AP:s har blivit sämre med uppdateringarna. Kan inte uppdatera min AC PRro för då funkar inte hälften av enheterna som behöver nå den AP:n. Men på AC Lite fungerar det bättre. Så det har riktigt wonky på senaste. Men när det väl fungerar som det ska är det inga problem att maxa min 500/500 lina även på wifi med stadig svarstid.

Edit: Jag vet att LTT och har en video på det här. Där han kastar ut unfi för Ruckus.

Av murzoo
Skrivet av nu1mlock:

Alla PS5 kör spel med samma frekvens oavsett kylning och fläkt, om den står helt fritt eller är i ett skåp med dåligt luftflöde.

Det var det här jag hade läst. Sen som du säger, det kanske inte går efter kylning. Kan ju vara så att det finns en power limit som styr. Vilket kanske får alla spel att gå i samma frekvens i slutändan.

https://i.imgur.com/wuICVch.png

Av murzoo

Jag kan har fel, men har inte PS5 upplåst boost frekvens? Så att om den går kyligare, så borde den boosta mer?

Av murzoo

Från Webhallen får jag det redan samma dag om jag väljer hemleverans med budbee. Om det finns i deras lager ute i Upplands Väsby. Det har fått mig att några gånger hellre betala några kronor extra för att handla på Webhallen istället för konkurrent. Men att vänta en dag från Inet gör ju inte så mycket heller. Man får ju en pingvinstång för besväret!