Inlägg

Inlägg som szh har skrivit i forumet
Av szh
Skrivet av VadSaDu:

När du pressar kortet uppåt så kanske kylaren förlorar kontakt med GPU'n pga just, pressningen uppåt?

Ja det kan vara det. Jag ska prova att byta kylpasta och skruva ner kylaren lite tightare.

Skickades från m.sweclockers.com

Av szh

Gtx 970 Strix överhettar när jag trycker det uppåt.

Hej,

Jag har ett Asus Gtx 970 strix i min dator som funkar jättebra. Jag kör en 6700k i ett evga z170 stinger allt i en Ncase m1. Det finns bara ett problem.

Igår tänkte jag göra något åt att grafikkortet "saggar" det vill säga hänger ner på grund av dess tyngd och strolek. Jag testade helt enkelt att sätta en bit suddgummi mellan mitt chassi (ncase m1) och grafikkortet. Suddgummit höll uppe delen av grafikkortet som hängde ner och PCBn var nu rak. Det som hände dock var att mina temps sköt upp till 90 grader på 100% fan speed och kortet överhettades kraftigt. Jag märkte också att ju mer jag trycker upp kortet ju mer överhettas det.

När jag låter det hänga helt får jag normala temperaturer och prestanda. Sedan blir det sämre och sämre ju mer jag trycker uppåt och försöker stödja kortet.

Har någon av er haft något liknande problem och vad kan det bero på? Det känns rent spontant att kortet borde ha bättre kontakt med kylaren när det trycks uppåt lite jämfört med om det får "hänga" fritt.

Tacksam för alla svar!

Av szh

Stingern verkar komma in de 12:e på inet. Jag har själv redan beställt det.

Av szh

Ja jag kanske går för en 4690k istället snart om det inte kommer några kort.

Av szh

Håller helt med jag väntar ivrigt på ett mini itx kort till min dator men det ser ju ut som de dröjer. Någon som vet hur lång tid det kan/brukar ta?

Av szh

EVGA pls? (RAM fråga)

Hej,

Jag har tänkt införskaffa en EVGA stinger z170 för min nya skylake dator men är lite osäker eftersom det står att moderkortet använder "240-pin" minnesplatser. Så vitt jag vett så är DDR4 (vilket det också står att den har stöd för) 288-pin? Här är länken:Länk till moderkortet.

Är det jag som har missat nått eller har EVGA helt enkelt bara skrivit fel?

Kommer 2 st. Corsair Vengeance LPX Black 8GB DDR4 3200MHz CL14 att funka i kortet?

Om det är nån som har erfarenhet av att köpa direkt från evga så uppskattas det också.

Tack på förhand!

// szh

Av szh

Jag har en liten fråga:

Min pappa planerar att köpa en Intel NUC NUC5I7RYH i7-5557U. Det han ska använda den för är att han ska wake on lan:a från internet till den och sedan använda remote desktop för att kunna göra enkla uppgifter när han är utomlands.

Uppgifterna är typ kolla bankkontot och sådant som är lite känsligt som han då inte vill göra direkt från sin jobbdator. han kommer då skicka SSH från sin jobbdator som aktiverar en batch script som sätter på NUC:en.

Min fråga är då om någon med en Intel NUC NUC5I7RYH i7-5557U eller någon annan NUC har haft några problem med Wake on lan (med magic packet)? All info uppskattas mycket och Tack på förhand!

Av szh

1500

Av szh
Av szh

Litet mod projekt på corsair carbide 200R

Hej sweclockare! Jag beställde för två veckor sedan lite saker från mnpctech.com och tänkte jag skulle lägga upp vad jag gjort med mitt 200R här på sweclockers!

Litet mod projekt på corsair carbide 200R

Av szh

Tack så mycket för infon!

Av szh

Paket från MNPCTECH hur vet jag när det är framme?

Först och främst ber jag om ursäkt om att jag har en post fråga som så många andra men det är riktigt oklart och jag är noob när det gäller post och sånt.

Jag beställde lite grejer från mncptech i USA och de skickar paketet med USPS. Jag undrar:

1. Hur vet jag när det kommit fram? De säger att det ändå inte kommer gå att tracka efter det lämnat USA. Kommer jag få avisering från posten??

2. Hur betalar jag momsen sen?

3. Har nån några egna erfarenheter?

Av szh

skulle vilja påstå att fan controllern är nzxt sentry 2 och inte bitfenix

Av szh

Snyggt, påminner extremt mycket om Linus Sebastians personliga rig

Av szh

Ja det borde ju funka. Jag kan ju köpa från www.mnpctech.com men då blir ju frakten en hel del.

Av szh

Tips på "case handles"

Tja Sweclockare! Jag håller på att modda mitt carbide 200r och jag vill ha handtag på chassit lite som på den här bilden http://http://img571.imageshack.us/img571/9240/14166101513400562689333.jpg Jag kanske väljer att ha fläktar i fronten senare men nu vill jag framför allt få tag i handtag. Jag undrar också om ni tycker sånna handtag håller för en vanlig dator? Jag ska använda de när jag lanar och så och jag vill ju inte att mitt chassi går sönder. Kortfattat:

1. Var kan man få tag i bra handtag?
2. Isåfall håller de bra och har ni några egna erfarenheter?

Tack på förhand

EDIT: märkte att bilden inte funka här är en ny länk http://img571.imageshack.us/img571/9240/14166101513400562689333.jpg

Av szh

Den här musen, Bra ide?

Jag behöver en ny mus men jag vill inte spendera så jätte mycket. Fick syn på den här http://www.ebay.com/itm/New-Precision-2400DPI-Optical-Ergonomic-Wired-USB-Gaming-Mouse-Mice-Omron-Switch-/201117785478?pt=Mice&hash=item2ed38ddd86 och undrar om ni tycker det vore en bra ide att köpa den. Den verkar rätt nice och de som säljer den verkar legit men man kan ju aldrig va för säker. Det finns inga reviews för den dock eftersom ingen vet vilka etekcity är. Borde jag köpa den?

Av szh

jag får samma problem ibland också :/

Av szh

Ålder: 15
Plattform: PC
Favoritspel: Många FPS spel, LoL, Sandboxspel, Heathstone, RPG spel

Av szh

tack men ingen av dem funkade