Inlägg

Inlägg som OC-banan har skrivit i forumet
Av OC-banan

AKG K 518 DJ för 199kr på SIBA: http://www.siba.se/product/10090068/akg-k-518-dj-horlurar

billigast på prisjakt efter siba är på runt 400kr: http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=156013

Av OC-banan

riktigt schysst

synd bara att man inte hade skickat in än bara. sköt lite på tävlingen. Men grattis till er andra!

Av OC-banan
Skrivet av trickysaer:

Skönt, jag blir ekonomiskt stressad av alla jävla nya kort som kommer varannan vecka!

+1

btw, ni glömde Titan Z också i listan med GK110

Av OC-banan
Skrivet av Zurtax:

NetOnNet har ett paket med ett 290X DCII och ett nätagg, för samma pris som enbart ett 290X DCII
med nätagg:
http://www.netonnet.se/art/dator/komponenter/uppgraderingspak...
utan nätagg:
http://www.netonnet.se/art/dator/komponenter/grafikkort/amd-p...

visst, billigare än samma vara på netonnet men knappast billigast på prisjakt. alltså inget fynd.. långt ifrån

EDIT: fel av mig, kollade på billigaste ASUS x290 men den du länkade var icke referens som var över 1k dyrare.. så om man letar efter just den så äre väll ett fynd då

Av OC-banan

Jag gillade faktiskt chassit, snyggt på utsidan i alla fall.

Men whats up med den där läppen?!? grymt ful. och vad är den till för?

antar att man kan ta bort den eller modda det själv lite snyggt

Av OC-banan

Det är ju nästan omöjligt att svara på. Det beror helt på hur mycket du kommer att lägga in på den, och det är det bara du som vet Jag hade en 90gb innan och den blev full direkt. kunde bara ha några program och typ 1 stort spel sen var den full, fick ha alla andra spel på en mekanisk disk. Nu har jag en 750gb 840 evo men det är bra mkt mer än vad man behöver (jag fick den snorbilligt helt ny från blocket).

som sagt du vet endast själv hur mkt du behöver men jag skulle iaf ha kört på 250gb. tror det räcker för dom flesta

Jag kan iaf starkt rekomendera just samsung 840 evo som jag har. ungefär billigaste SSDn just nu men samtidigt grymt snabb. Jag har min satt i rapid mode vilket får den i skriv och läs hastigheter på över 850/850MB/s och alla andra hastigheterna som random 4k osv är också mkt snabbare. (flickvännen har också en 840 evo men endast sata 2 support. Men även hennes blev snabbare, ca 500-600MB/s, så det fungerar om du har sata 2 med)

Av OC-banan
Skrivet av Marticus:

chassi i stål, 1k i pris, "Ett av de mest gedigna chassin jag någonsin byggt ett system i", "ett av de bästa allroundchassit i klassen just nu", klanderfria kabeldragningsmöjligheter, ljuddämpat, topp möjligheter till (riktig) vattenkylning....

...utmärkt produkt? p.g.a avsaknad fläktkontroller?

Nu har jag hört Jonas motivering till att den inte fick toppklass, men nu tycker jag att han är extremt kinkig. Innovativiteten och kvalitén detta chassi verkar ha, det rimliga priset, byggmaterial, vattenkylningsmöjligheterna och 4 inkluderade fläktar, detta chassi borde fått toppklass enligt mig.

Hehe jag tyckte också det var lite fel. NZXT hade lika gärna kunnat slopat fläkt-hubben helt och hållet och känns som att den hade fått top-klass då. Vill man ha lägre fart på fläktarna så går det ju precis som han sa sätta dit en fläktkontroll.

blev riktigt riktigt sugen på det här chassit alltså. synd att jag nyligen köpte en Define R4 :/ Vet inte hur många gånger jag blivit arg för att jag behövt krypa bakom datorn och sen behövt hämta en ficklampa/telefon för att kunna se något... sen var den så sjukt snygg (älskar svart/vitt) och innovativt.

Av OC-banan
Skrivet av crille631:

Glöm inte att det är 48 kr i frakt också, men det är fortfarande billigast på prisjakt, om det är ett fynd får man avgöra själv.

Skrivet av guos89:

Uruselt fynd, glömde frakten med vilket det blir jättedyrt.

För priset med frakten inräknat blir det lika billigt att köpa ett dubbelt så stort snabbare 16GB minne från en seriös butik så som elgiganten/electroworld.

Typ denna: http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=547671

Ditt "tips" 8GB för 9+48=57:-

Mitt "förslag" 16GB för 62:- (Fri frakt!)

Hittade detta fyndet för någon/några veckor sedan när jag letade usb och bestämde mig för att slå till och märkte att när jag gjorde account på sidan så fick jag en rabattkupong på 49kr i min mail tyvärr gick den inte att använda på frakten så man får bara rabatt på dom 9kronorna så blir det 48kr totalt.
Det jag gjorde dock var att köpa ett kingston 4-8gb microSD minne för ca 50kr vilket blev totalt 60kr med frakt för båda. sålde sedan microsd minnet på tradera, så att jag efter allt fick kingston usb minnet för 20kr i slutändan Kan kännas krångligt och onödigt nu i efterhand för några kronor men skulle ändå slänga upp lite prylar på tradera och slängde med den där. trodde också att jag skulle få 60kr för microsd minnet vilket jag inte riktigt fick

Skrivet av n1nja:

Tack för tipset! Spontanbeställlde 8gb nu att ha ifall att det behövs senare

Samma här Precis vad jag behövde till gamla x64 laptopen med bara 2gb ram...

Av OC-banan

Jag vet inte om någon har skrivit ut det här ännu, orkar inte kolla igenom.

Men philips har en 27" skärm med 2560x1440 pixlar och PLS panel för 3199kr. Det verkar som att dom här korea-skärmarna blir ungefär 2700-3500kr med moms och handläggning så det känns inte direkt värt att chansa med en korea-skärm bara för att spara någon hundring och kunna överklocka. Då känns philips bättre eftersom man har garanti och det är ett välkänt märke. Antar att den inte går att överklocka dock, menmen.

här finns den iaf http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=1653761

Av OC-banan
Skrivet av AleMal:

Ska man ta en bild när kylaren sitter monterad eller ska man de-montera den?

Jag gissar när den sitter monterad. vore lite jobbigt om alla behövde ta loss den bara för ett kort och det verkar mer realistiskt tycker jag att göra så eftersom man annars bara kan ta kort på en dålig kylare som ligger på ett bort etc. tex originalkylaren kanske som man bytt ut?

jag tog kort när den är monterad iaf hoppas verkligen jag vinner, har en riktigt dålig kylare just nu.. köpt för kanske 6 år sen när jag köpte ny dator (första komplett dator och ingen dell eller fijustu etc.). köpte för att få bättre kylning än originalkylaren, men det blev ingen skillnad så jag blev ganska besviken kan man säga