Inlägg

Inlägg som Ploxxan har skrivit i forumet
Av Ploxxan

Växlande mellan Overwatch, Hots och FFXIV

Av Ploxxan

Denna gång vart det ett Corsair Carbide SPEC-05 då min far fick ärva mitt Fractal Design Node 804. Blir väl en premiumlåda så småningom.

Skickades från m.sweclockers.com

Av Ploxxan

Tack för alla svar:) Lutar åt ett 650w som det ser ut nu

Skickades från m.sweclockers.com

Av Ploxxan

Vilket nätaggregat?

Jag ska köpa nytt nätaggregat då det jag har börjar bli allt för gammalt så vet inte om det räcker så länge till. Nu till själva frågan. Hur mycke watt behöver det vara på? Jag har en AMD Ryzen 2700 och ett Nvidia 1070 Ti. 3st lagringsdiskar och inget är överklockat. Räcker ett 650W agg eller måste jag ta ett på 800W?

Av Ploxxan
Skrivet av MinscS2:

För att det är ett GPU-test (specifikt DX11 vs DX12) och inte ett CPU-test.
i7-8700k har bättre spelprestanda än R7 2700X, så finns ingen anledning att använda AMDs plattform i just detta testet.

Om något så är jag nyfiken på varför dom valde en i7-8700k i sin testbänk över en i9-9900k. Kanske inte har en i9:a liggande?

Men dom som sitter på en AMD och vill se hur den skulle kunna prestera då?

Av Ploxxan

Dremel och aluminium

Har ett matx chassi i aluminium på väg hem från Kina som är för litet har jag upptäckt då jag köpte nytt grafikkort utan att titta måtten.. så jag har planer på att kapa bort fronten och förlänga chassit så allt får plats plus bättre luftflöde. Funkar det med diamantskivor till dremel på aluminium eller måste jag köpa nya skivor?

Av Ploxxan

Det är väl inte så oväntat kanske

Av Ploxxan

@Vituraz:Då kommer bli ett värre kort då det kommer spel snart som kräver lite mera

Av Ploxxan

Kortet lever. Det hade kommit vatten på kortet. Men torkade det och provade sätta in det igen dagen efter. Funkar fint men bäst att leta nytt kort ändå utifall:)

Skickades från m.sweclockers.com

Av Ploxxan

svar

Tack för snabba svar! Nej jag jagar inte högsta fps'en då dom spel jag spelar nu kan jag spela utan problem med ett 970.
För kul skull, vad har Amd i samma prisklass som ett 1060?

Av Ploxxan

Grafikkort dött. Dags för nytt.

Mitt grafikkort gav just vika. Ett Nvidia 970. Vad i är det för modell som har liknande prestanda eller lite bättre i dagsläget. Amd eller Nvidia spelar ingen roll. Tack för svar.

Av Ploxxan
Skrivet av Overwatch:

@Ploxxan: Brukar finnas inställningar för detta i skärminställningarna, leta efter "16:9 Overscan" eller liknande.

Okej det ska jag leta tag i. Tack!

Skickades från m.sweclockers.com

Av Ploxxan

Inte full bild..

Har en AOC AGON AG322QCX välvd skärm då jag nyligen upptäckte att bilden inte fyller ända ut till kanterna plus att bilden får en kurvning likt en Samsung mobil skärm (s8 plus eller vad dom heter). Alltså kurvar sig in och inte ut.. Har provat alla möjliga "lösningar" i Nvidias kontroll panel men inget hjälper. Läste även att liknande fel hade blivit för folk efter dom uppdaterat windows men låter konstigt.. Tacksam för svar.

Av Ploxxan
Av Ploxxan

Stor gamingskärm?

Finns det skärmar runt 30" med 144hz som har ett skapligt pris? Alltså inte över 10 tusen..

Av Ploxxan
Skrivet av DavidtheDoom:

Ren aceton finns på Ica/coop etc.
Aceton tålig spruta är inget jag har koll på dock.

Kanon! Jag får titta runt lite på nätet en stund så ska man väl hitta vart dom säljs Tack för svaret

Skickades från m.sweclockers.com

Av Ploxxan
Skrivet av pacc:

Aceton kommer att smälta ihop plastdelarna,
tyvärr ger det väldigt mycket ångor och är svårt att jobba med (så hitta en bra verkstad istället för att jobba över perstorpsskivan i köket)

Kolla om du kan skaffa en riktig spruta med nål som tål aceton, droppar man vid sidan om så kom mer det nog att synas...
försök sedan applicera det på skarven när du redan satt ihop bitarna med tvingar så bör acetonen leta sig in i alla håligheter och sedan verka.

Jag skulle nog undvika acetonen med olja i, men någon köper alltid upp den andra acetonen så fort den kommer in vet inte om han gör bomber eller knark...

Okej okej låter intressant. Ska absolut prova det där. Och ångor är inget problem då jag gör allt på jobbet. Du vet möjligtvis inte vart man köper sån där häftig aceton utan olja och en lite nål till en spruta. Kan de finnas på typ biltema kanske?

Skickades från m.sweclockers.com

Av Ploxxan

Egengjord vattentank.

Håller på att bygga nytt chassi så det kommer bli lite customdelar. Så jag söker någon som vet vad som är bäst att limma plexiglass med för att det ska bli vattentätt?

Av Ploxxan
Skrivet av oTiuZ:

Nu kör inte jag vattenkylning, men hoppas jag kan ge något ändå

Jag tycker det är ett kanonbra chassi. Finns gott om utrymme då det inte finns platser för optiska enheter och hårddiskar placeras i "valvet" eller bakom moderkortet.

En 240 rad får plats i taket, fram vet jag inte men tror det är 120 som gäller där. Reservoaren får lätt plats fram i chassit. Rätt hyfsad djup i chassit också så slangar/rör får utan problem plats även om man ska dra det snyggt. Kabeldragningen bakom moderkortet blir också bra då det finns utrymme mellan även med sidoplåten på.

Låter ju bra det där. Tack så mycket för info!

Skickades från m.sweclockers.com

Av Ploxxan

Nytt bygge i Phanteks Eclipse P400S

Hej! Undrar bara om det är någon här som har erfarenhet med vattenkylning i ett Eclipse P400S.
Beställde det i helgen i ren ovetskap om det kommer funka bra. Men va fan lixom