Inlägg

Inlägg som canikon har skrivit i forumet
Av canikon

Naturbilder

Hej,
Många fina sommarbilder i sommarfototråden. Men hur kommer det sig att senaste inläggen hamnar sist? Borde inte de första komma först?
Jag är ny i forumet så det kanske är något jag missat där.
Jag hjälper till pål Göteborgs Fotofestival som har veckotävlingar under augusti och prisutdelning och vernissage nu i slutet på september. Temat är just naturfoto, stränder och mötet mellan land, hav och människor. Det är bra priser i fototävlingarna men det är en ideell förening utan vinstintresse som håller i arrangemanget och de engagerade lägger mycket ideell tid. Skulle det var ok att informera lite om arrangemanget i det här forumet? Vi kommer bland annat att ha kurser och workshops i naturfoto. Det kommer mer info där på vår hemsida www.goteborgsfotofestival.nu framöver.
Och en annan praktisk fråga. Hur går ni för att lägga upp bilder. Måste man lägga upp dem som länkar? Hittade ingen funktion för att ladda upp dem?

Av canikon

Hej,
Många fina sommarbilder.
Jag hjälper till med förberedelserna till Göteborgs Fotofestival som har veckotävlingar under augusti och prisutdelning och vernissage nu i slutet på september. Temat är just naturfoto, stränder och mötet mellan land, hav och människor. Det är bra priser i fototävlingarna men det är en ideell förening utan vinstintresse som håller i arrangemanget och de engagerade lägger mycket ideell tid. Skulle det var ok att informera lite om arrangemanget i det här forumet? Vi kommer bland annat att ha kurser och workshops i naturfoto.