Inlägg

Inlägg som Bern har skrivit i forumet
Av Bern
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Hartner_X
Jävlar, håller på bli galen!!!

På sista bossen så ramlar jag hela tiden genom golvet!
Går ju inte att klara

Hände mig med, stängde av det i ren frustration och sen när jag staratde det igen så fungerade det som det skulle.

Av Bern

Pajja först dess kanoner, använd sedan TACen på båda "armarna" sedan skall du skjuta sönder luckan med exempelvis raketgeväret och sedan använda TACen igen.

Dold text
Av Bern
Citat:

Ursprungligen inskrivet av altis
Bern: Prova ta tag i planet och dra det så långt åt vänster som du kan. Dra muspekaren runt flash-rutan och in från höger, då får du maximal fart. Sätt planet nästan högst upp och för in muspekaren runt 1/4 av rutan upp på höger sida, det borde ge dig bra speed

Jo det fungerade ju lite bättre än att dra planet framåt... kom iallafall 99.19m men det var den enda gången jag kom utanför fönstret med

Av Bern

Hur kan ni kasta så långt? Är fan glad om jag kommer en liten bit bortanför skorstenen, finns det mer saker som kan speeda up hastigheten lr? Jag får aldrig någon riktigt bra fart på planet iallafall...

Av Bern

Du kan köpa det via EA butiken online om du vill.
http://eastore.ea.com/store/eaemea/sv_SE/DisplayHomePage

Av Bern
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Klockan
Hur fixar man så att spelet startar med t ex con_restriction 0 och r_useedgeAA 2? får ju skriva in det varje gång jag startar även om jag trycker apply i options.

Du får skapa en fil som heter autoexec.cfg och skriva in kommandona där så laddas de med spelet.

Av Bern

Jag väntar ett brev från Komplett som senast skulle varit här idag, borde nästan varit här igår så jag börjar bli lite orolig. Men även fastän att detta skicaks som brev så har det ett kollinummer, det går ju inte att söka på så jag vet inte riktigt varför de har det.

Av Bern

Ja det finns lite överallt, min inhandlades på ICA. Jag kör med Kemisk ren aceton som tillverkas utav Gripen (?), De har ren bensin med.

Den röda flaskan har jag, tror att bensinen är den med svart etikett.

http://www.scjohnson.se/products/brands/images_right/gripen_72.j...

Av Bern

Eftersom en del fick sitt ex idag tex så är det väl inte längre omöjligt att folk klarat av det utan något "warez".

Av Bern
Citat:

Ursprungligen inskrivet av norrby89
asså spelet finns redan ute jag fick tag på det i söndags. klarade ut det igår och jag satt då på en quad men använde kanske bara 20-40% per core :S

Jo de flesta vet nog det vid det här laget, men piratkopier skall inte diskuteras om den regeln kanske missat att flyga förbi ögonen på dig.

Av Bern

Härligt, Då borde man ju få det innan helgen.

Antal Artikelnummer Varunamn
1.00 338230 Crysis Collectors Edition
Orderstatus: Släppts för plock

Av Bern

Kanske skall sluta diskutera så mycket om hur prestandan osv ÄR i den fullständiga versionen tills i slutet på veckan för att slippa låsning.

Av Bern

Är det PreReleasen som de lyckats "öppna" på nåt vänster tror ni eller har de fått tag på en skiva tro?

Just detta jag inte ville skulle hända, spelet släpps på nätet nästan 1 vecka innan jag kommer få min collectors edition i brevlådan

Av Bern
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Hobbydiktatorn
När släpps crysis i butik då?

15e eller 16e November beroende på var du bor tror jag det var. 16e här mao.

Av Bern

Eftersom att det gått gold så tror jag inte att det optimerats speciellt mycket från det vi sett i demot, däremot så kommer det säkert komma patchar ungefär samtidigt som spelet skulle jag gissa på.

Av Bern

Läste nu att det är en Preload, och även att EA beklagar hur mailet/mailen var formulerade. Det som skickades ut från EA-Store var ett misstag helt enkelt.

Av Bern
Citat:

Ursprungligen inskrivet av maxxxx
Verkar bara vara en Pre-Release som inte går att låsa upp än

edit: eller inte, har fått upplåsningskod, tankar crysis nu, klart om ~3h

Förstår inte riktigt varför det skulle släppas nu bara, nog för att de svenska butikerna har lite olika datum men Crysis egen sida listar den 15/11 som release.

Men kollat lite nu och du är ju inte ensam direkt.

Av Bern

D åhar du ca 30minuter kvar av den första dagen med Crysis eller?

Av Bern
Citat:

Ursprungligen inskrivet av kalle@anka

Den måste väl heta autoexec.cfg och inte bara Ny(tt) Textdokument.cfg eller har jag fel?

Av Bern
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Momme
Först måste jag säga att jag är riktigt nöjd över hur mitt graffe presterar. En bra fps för jag till på 1680*1050 allt high (förutom shaders). Ligger på avg 45-55, otroligt men sant... Hur är det för dig Nukeer?
Sen skulle jag vilja veta det där med gameplayboundarys , skrev r_gameplayboundary men kommandot fanns inte vad ska jag skriva?
Sen skulle jag vilja veta var jag hittar tweaksen till dx9, och om det är svårt hur man ska gå till väga för att få det att funka. Hur mycket drar tweaksen ner på fps:en?

Kommandot kanske bara fungerar i Sandlådan? Eller så måste du använda con_restricted eller vad det nu var innan kanske.
Tweaksen kan bla hittas här http://www.incrysis.com/forums/viewtopic.php?id=11614 och det är inte alls svårt om du vill använda de färdiga där, bara ersätt filerna. Hur mycket FPS du kommer tappa är svårt att säga, tror att mina sjönk ganska så drastiskt men så har jag inte någon bra dator direkt heller, du får nog helt enkelt testa dig fram.