Inlägg

Inlägg som Cezo har skrivit i forumet
Av Cezo

ASUS Remote Go!

Under utilities för mitt asus m5a97 r2.0 finns inte Remote Go! som enskilt program, det ingår istället i ASUS AI SUITE II.

Via LAN hittas min dator av min app, jag kan dock inte ansluts, det står att jag måste uppdatera remote go på datorn. Dessutom hittar jag inte min dator i huvudtaget genom att logga in.

Någon som vet vad jag ska göra för att få det att funka?

Skickades från m.sweclockers.com

Av Cezo

Om du bor i Sverige kan du köpa den från http://www.amazon.co.uk/Micro-Y-Cable-extra-power-supply/dp/B...

Jag beställer ofta ifrån amazon.co.uk, se bara till att inte beställa från amazon.com för då blir det tullkostnader o skit.

Av Cezo

Är det som skrivs i Kundtjänst-chatten bindande?

Chattade nyss med kundtjänst från Comviq: http://gyazo.com/2e9ced59af14021dcbecd220416e9e98
Denna chatt pågick i ca 10 minuter.

För ungefär en månad sedan hade jag samma fråga, men chattade med någon annan. Då var chatten uppe i ca 2 timmar innan hon plötsligt stängde ned den. Den varade så länge då hon duckade alla mina frågor genom att omformulera dom till något annat. Känns därför konstigt att den här killen bekräftade min undran på direkten.

Om de nu skulle skicka en avgift innan februari och jag hänvisar till bilden. Måste de då enligt lag göra som han skrivit i chatten? Jämförelsebart med att det man säger till telefonförsäljare är bindande.

Av Cezo
Skrivet av MacAllan:

Inte säker på att den reglerar något om uppsägningstiden heller.

Enligt trådstartaren är det iallafall så:

Skrivet av Jonathanknet:

Dessutom ska uppsägningstiden för kommunikationstjänster få vara högst en månad. Avtal med bindningstid ska kunna sägas upp en månad före bindningstidens slut.

Av Cezo
Skrivet av MacAllan:

Lagen gäller avtal ingångna f.o.m. 2014-05-01, dock har jag för mig att den inte innefattar något om ändrad bindningstid utan endast om fri upplåsning när den går ut.

Förlåt, menade såklart uppsägningstid. Tack för hjälpen Prodigys, jnsson och MacAllan!

Av Cezo

Gäller denna lag även på redan skrivna avtal? Var ska man i så fall hänvisa Telenors kundtjänst för att de ska minska bindningstiden från 3 månader till 1 månad?