Inlägg

Inlägg som Gawgizz har skrivit i forumet
Av Gawgizz
Skrivet av Alumax:

Tja grabbar/tjejer!

Jag väljer att behålla ampen. Eller köper den själv snarare. Märkligt det här.
Annonsen lär väl ligga kvar men buden ser ju ut att ha dött ut nu. Tack för visat intresse

Gör så! Var beredd på att priset skulle gå upp en slant till men tror att du kommer ha mer glädje av den än jag hade haft oavsett

Av Gawgizz
Skrivet av seraj5:

https://hifitorget.se/visa_annons.php/jds_labs_el_dac_89806.h...

Du har samma annons här där den inte bara är 200kr billigare utan du nämner även att de finns en repa på baksidan.
Jag vet inte vad de är du håller på med men tycker iallafall att du bör skriva att det finns en repa På dacen i denna annonsen också.

Även "inhandlad 2018" istället för 2019 som han skrivit i den här annonsen

Av Gawgizz

Är fiion kvar?

Skickades från m.sweclockers.com

Av Gawgizz

150 project

Skickades från m.sweclockers.com

Av Gawgizz

400 + shipping or meetup if you're taking a trip to Stockholm anytime soon

Av Gawgizz

Ställer mig på kö, intresserad av ljudkort om den först på kö klarar dig utan

Skickades från m.sweclockers.com

Av Gawgizz

Fiio 900 hämtar funkar för mig

Skickades från m.sweclockers.com

Av Gawgizz

800 för Fiio k5?

Av Gawgizz
Skrivet av sparkar_boll:

Ett tips: lär dig digitala verktyg, grotta ner dig i hur man kan använda molntjänster för samarbete samt lär dig hur IT-miljön på skolan fungerar. Det kommer att underlätta din IT-tekniker/samordnares jobb otroligt mycket om du slipper gå till honom varje gång något krånglar.

Det som personal på skolor frågar mest om hur man byter lösenord, hur man använder projektorn/smartboarden samt att den inte vet hur man skriver ut. Om du lär dig det så kommer det underlätta för dig otroligt mycket.

Tog över en del av IT-Ansvaret på skolan under min tid som fritidsledare, så har fått min känga dumma frågor redan.
Har inga planer på att bli en av dem!

(AcadeMedia behöver dock definitivt hjälp i de övre skikten, även som insatt och engagerad var det en jävla labyrint ibland)

Skickades från m.sweclockers.com

Av Gawgizz
Skrivet av Tempel:

Problemet är att man jobbar mot några som inte valt er tjänst för att det är nått dom vill ha utan att barn måste gå i skola. Att tvinga dessa till IT-lösningar som de inte är intresserade av och som de kanske inte ens har prylar för att kolla så kommer det bli konflikter.

Idag och sen några år så använder många vuxna bara mobiler. Man har inte datorer längre. Deras mobilanvändande är att finns det inte en app på mobilen så går det inte. Nej, de kommer inte surfa in på en websida anpassad för datorer och fylla i med sin telefon.

För att det skall fungera så måste det vara en app, som används för allt när det gäller skolans kommunikation till och från vårdnadshavarna. Sjukfrånvaro, använd appen. Info från fröken? Kommer i appen. osv. Tills det sker som kommer det inte fungera.

En plattform för allt som har med skolan att göra och helst nationell.

Kommer man inte dit så kommer du ha ett helvete inte bara med föräldrar som inte är lika eld och lågor som du är över nya system utan även av dina kollegor.

Jag tror att du missförstår mig!
Jag pushar stenhårt för en ensam övergripande kanal för information, gärna (ÄVEN) i appform, du skulle bli förvånad över hur många föräldrar som VÄGRAR installera fler appar, och jag personligen tyckte till exempel alltid att det var lättare att gå in på schoolsofts hemsida än att använda deras helt värdelösa app.
Men jag har definitivt fokus på utveckling, inte inveckling, och "mer funktionell" väger alltid tyngre än "fler funktioner".

Sen behöver man ju inte göra det dummare än det måste vara och säga att det enda alternativet till en app är en hemsida anpassad för datorer

Av Gawgizz

Studerar till grundlärare F-3, men vill tro att det från år till år kommer falla mer och mer inom ramen för "jobbar inom IT" i och med digitalisering och digitala hjälpmedel.
Har under mina 4 år som fritidsledare tagit på mig att driva utvecklingen på den fronten och känner mig bekväm med det, jag kommer vara den där jobbiga läraren som inte nöjer sig med veckobrev utan ska envisas med klassbloggar och digitala formulär.
Går inte att sätta ord på stämningen som uppstår när "jag har lämnat in den där lappen med höstlovstiderna för länge sedan!" möts av "det finns inga lappar, ni anmäler på hemsidan precis som förra lovet :)"

Av Gawgizz
Skrivet av Estanjoni:

De verkar som att de är endast utvalda betalande premium-medlemmar, om man ska tro de som skrivs på nätet. Har sett en del generösa deals men denna verkar oslagbar med tanke på att upp till 5 familjemedlemmar kan få en gratis. Bra PR-kupp för Youtube Premium helt klart. Blir det Google Hub Max härnäst?

Jag har varit betalande sedan oktober men sitter ändå utan :/

Skickades från m.sweclockers.com

Av Gawgizz

450+frakt

Skickades från m.sweclockers.com

Av Gawgizz
Skrivet av The Dark Enemy:

Hur seriös är sidan då de verkar ju inte ha annat språk än tyska?
Hur jobbigt blir det om produkter måste skickas tbx för reklamation?

Att man måste använda sig av en tredjepartstjänst för att ens få ut paketet ur Tyskland skvallrar ju kanske lite om varför de inte lägger ner massa pengar på att översätta sin sida till andra språk.

Av Gawgizz

Kan bjuda 1500 för 40 tummaren, men förstår om du förväntade dig få ut lite mer

Skickades från m.sweclockers.com

Av Gawgizz
Skrivet av lasseTM:

Ingen annan som är sugen på att beställa Svive Hydra Pro Streamingpaket och bor i södra Stockholm.
Vore finns med 3 för 2 på det paketet om man är 3st.

"Kan ej kombineras med redan nedsatta priser." Tyvärr :/

Av Gawgizz

Också nyfiken på tvns modellnummer

Skickades från m.sweclockers.com

Av Gawgizz

Är en ganska tydlig skillnad på frontens två delar på bilden, är den typ solblekt eller är det bara på bilden det ser ut så?

Skickades från m.sweclockers.com

Av Gawgizz
Skrivet av P-son78:

Grejerna är dina för 2300kr. Du får med Fractal fläktarna för att du är verkar så snäll

Vadå får med? Han ska ju isf köpa dem också, och de var även inkluderade i priset från början oavsett hur snäll man är ;P

Edit: Nu så! Han svarade och jag kan alltså ta på mig att agera mellanhand om det känns bättre för dig!

Av Gawgizz

Fritt fram att sälja till killen som vill ha hela paketet. Mer pengar till dig och jag slipper försöka sälja av mina gamla grejer

Skickades från m.sweclockers.com

Edit: känner du att du prompt vill sälja till mig kan jag köpa det för att sälja till killen som ger mer och ta ut skillnaden