Inlägg

Inlägg som Persson85 har skrivit i forumet
Av Persson85

Såg du lade dit ett annat grafikkort än MSI GeForce GTX 970 Gaming 4G
Varför?!

Av Persson85

Det jag ej ha gjort är sparat filer! Jag vill ju ha en helt ny dator alltså formatera så alla filer program m.m som jag har sparat vara borta!!!!

Av Persson85

Tror inte det är fel på skivan i vilket fall! Hur skall jag kunna ladda ner om jag inte ens kommer till startsidan?! jag fick ett skit virus som hamnade på windows!!!

Av Persson85

Först gick jag in på bios systemen med boot och den biten! Jag stoppar in Windows 8 skivan och påbörjar installationen(formateringen) skriver in svenska instruktioner, skriver in produktsnyckeln, raderar partitionerna så har jag fullt utrymme på dem 2 som jag har kvar (2 hårddiskar) skivan startas upp och vid 69-70 går det inget mera och rutan dyker upp. Där är jag nu!

Av Persson85

Jag har raderat partitionen

Av Persson85

Det är inget fel på skivan! Den var oöppnad!

Av Persson85

Formatera om dator med win8 problem

Hej! När jag installerar Windows 8 och när den förbereder filer för installation kommer den bara fram till 69% sedan kommer rutan upp att man kan inte framför vidare med installationen!

Nu kom det upp en ruta som står såhär:
Det gick inte att installera de begärda filerna. Filen kanske är skadad eller saknas. Kontrollera att alla filer som behövs för installationen är tillgängliga och starta därför om installationen!

Nämligen fått virus och behöver formatera dator men problematiska besvär dyker upp!

Av Persson85

Hej! Vi gör ett nytt försök! En komplett dator som är bygg från inet som skall vara för gaming (wow bl.a) innehålla win8, 2x hårddiskar, ett msi grafikkort helst 2x bra komponenter och en fin design datorlåda! Någon villig?! tacksam för svar!! Hade en kub formad på lådan tidigare men vill icke ha det nu! Mvh Tobbe.

Av Persson85

Den var kub formad då.

Av Persson85

Förklara för mig varför jag hade en dator med den beskrivning jag sa isf?! datorn kom också från inet när en hjälpte mig med bygga ihop datorn då!

Av Persson85

Windows 8 skall den finnas med!

Av Persson85

Det skall vara en speldator. Spelar med world of warcraft! Men i överlag vill jag ha en allmän speldator som håller bra länge samt skall den vara stabil med 2x hårddiskar och 2x grafikkort!

Av Persson85

Bygga dator på inet

Hej! Jag skulle vilja ha förslag på en bra dator på ca 18000kr som är spel duglig och slippa lagg m.m.. 2x hårddiskar och 2x bra grafikkort är önskvärd! Hjälp med att sätta ihop en bra dator för Max 18000kr! Tacksam för svar!

Av Persson85
Skrivet av madtop:

Har du laddat ner och installerat servern?

Vad är det för "brandvägg som sitter i väggen" du pratar om?

kollade på video på Youtube och följde stegvis ang. Ts3. Någonstans på vägen fastnade jag och kunde då inte utföra uppgiften. Ventrilo var en enkel video på Youtube, men när jag skulle göra samma sak kunde jag inte "conacting server".

helst ventrilo eller ts3 som jag vill ha. När jag laddade ner ts3 client kom jag in på en server, men det var alldeles för många kanaler.

Av Persson85
Skrivet av LemonIllusion:

Har du vidarebefordrat portarna som krävs i din brandvägg?

nej det tror jag inte.

Av Persson85
Skrivet av lawuinz:

hur fan kan du göra en server utan router? du måste ställa in så servern går efter din ipv4 adress och du måste öppna portar i routern för att andra ska få komma in på servern! Om du vill kan du få en kanal på min teamspeak om detta verkar för svårt!

jag är inget datorfreak, im sorry.

Vill gärna ha en egen kanal så bara vi sitter på. Kan ingen vägleda mig stegvis?

Av Persson85

Jag har ingen router blir lite svårt då! jag och sambon har bredband som är i väggen från bostäderna...

Av Persson85

jag vill att min Guild och jag har en egen server t.ex. på ventrilo så vi blir orstörda.
Såhär gjorde jag ang ventrilo. Jag ladda ner ventrilo client 64 bitars eftersom jag har 64-bitars operativsystem. Jag namn gav ett namn som jag tänkte ha att logga in med.. Servern skapade jag ett namn som skulle passa in med vår Guild. Hostname/ip är Ip – Ipv4 address 83.233.44.164.
När jag trycker connect kommer det inte upp något, utan det står i rutan connecting server sedan händer det ingenting..

Av Persson85

använder inte mig av router

Av Persson85

Det är så att ingen kommer in. Det är jag som försöker skapa en egen server med utan framgång.