Inlägg

Inlägg som jazon har skrivit i forumet
Av jazon

hittade inget där,. o inte hittat på nätet heller. tänkte om ngn kanske är bättre på att finna på nätet än vad jag är?=)

Av jazon

var hitta dagblock?

hej, var kan man hitta dagblock som det finns dagens ord på eller ett ordspråk var ny dag eller ngn sådan typ av text?

Av jazon

Mitt nyår var faktiskt både positivt och negativt, började jävligt jobbigt o slutade helt ok.

Negativt/jobbigt:
Började med att man fick köra flickvännen sin till tåget i malmö natten mellan 30-31 för hon skulle med flyget. Kändes lagom kul o säga hejdå där när hon ska vara borta i nästan 3 månader. Efter det så var man hemma kl 6 på morgonen, sov i 4h.

Positivt:
Vaknade, hem till en polare för o påbörja dagen. Vi hade bestämt oss för att inte festa för vi var inte sugna på det. Lekte jedis i lego starwars till ps3, efter det så blev det att laga middag. När vi var mätta o glada så fick vi för oss att försöka rädda världen i Resitance Fall of Man. Detta försök pågick fram till mitt i natten, då det blev till att ta en paus för verklighetens hann ifatt oss så man blev trött.

ofc så var man ute o kollade på smällarna vid 00.00 och snackade med lite fullt folk.

Nyår är ännu bara en anledning för att dricka för att vissa inte bara kan säga att de är sugna på att bli fulla

Av jazon

jag kan iaf raka mothårs. får typ aldrig rakfinnar. varken med safety razor eller med mach3.

Av jazon

kotor 2 & mass effect liknande spel?

vad finns det för spel som liknar de 2 och vad kommer det för några? konsollerna som finns att tillgå är xbox360 och ps3.

gillar det att striden pausas så att man kan slänga lite magier och sådant. gillar även ffx (det enda FF som jag har lirat) hur ser det ut på denna front?

Av jazon

jag ska mig lite i början. finns ju saker för o stoppa blödningen direkt
men nu gör jag det dock aldrig. har kört efter nu med mach3 ngn gång med. och den går inte skära sig med om man jämför...

har dock väldiga problem att raka hårstråna precis under näsborrarna med en sådan, vet inte om vissa har hemliga knep

Av jazon

24 blir man iår då.

Av jazon

jag kör med dubbelbladshyvel. många säger att rakningen ska bli närmare än mach3 men jag tkr inte de tär ngn skillnad... billigare i drift är den iaf handlade från
www.gents.se

Av jazon

är inte ute efter ngt som är regelbundet som träning. för det gör jag redan så mkt jag har tid med. utan mer saker som man gör en gång.

rcbil tröttnade jag på. sålde den för en vecka sedan
men hittat 5 kamp bla. kan ju vara kul. är saker som man kan göra med polare. och då 500kr per person isf.

Av jazon

dansa gör jag redan. och dj är inte min grej alls. tkr inte det är kul. hyra en hall för en sport kanske hade varit ngt. för se över det där lite

Av jazon

puben känns inte så kul längre. och spela har man tappat gnistan för lite. men visst hade det varit kul o sätta upp en uppsättning som segarally arkaden typ. men det är för dyrt

Av jazon

kul saker att göra på helgerna?

vad finns det för kul saker att göra på helgerna som inte kostar för mkt? vad som helst. intressen spelar inte så stor roll för man vet ju inte om det är kul förrens man har provat.

ex som jag kan komma på är
gocart, laserdome?

gränsen får gå på runt 500kr. det står lite still i idéerna just nu så hade gärna uppskattat något som kan pigga till helgerna lite lätt. någon måste ju ha lite galna idéer här

Av jazon

det är lite jobbigt att falla för ngn på jobbet. det gjorde jag själv. men som tur var så var det samma för henne så efter en massa strul så är vi faktiskt ihop
men innan det blev ngt så var det lite jobbigt att se henne var dag.

Av jazon

de hade inga tider innan jul.
men lyckades få in de till den 28 dec. kan nog klassas som perfect antar jag
kör en middag på resautrang efteråt sen bio på det.

Av jazon

när kan man tidigast ge julklappen?

hej.

jag hade tänkt ge damen min en sminkkurs i julklapp. men hon ska iväg nyår och är borta i 3 månader ca så egentligen skulle jag ju vilja klämma in den innan dess.
kan tänka mig att det blir lite tungt att lyckas klämma in den på mellandagarna. så när är det för tidigt att ge henne den klappen? hon får en sak till sen som hon kan öppna på självaste aftonen så det är en delpresent bara.

Av jazon

musik man kan dansa salsa till?

vad finns det för ny musik som man kan dansa salsa till? eller ny o ny, den ska spelas ute. kanske ngt i stil med shakira eller så? ingen som helst koll på musik.

Av jazon

bara att mäta ett rum o ha de som måtten för en etta?

Av jazon

men det står att de inte har stöd för winxp? hur kan de inte ha det? vad är det för operativ den ska ha stöd för menar de?

Av jazon

billig ok laptop, erbjudande?

finns det ngt bra erbjudande med en billig bra laptop? det den ska användas till är surfa och kanske skrivas lite på?

personen som ska ha den är inte intresserad av ngt spelande eller så, men har en dotter på 11 år som jag inte har en aning kan tänkas använda en dator till?

erbjudanden jag tänker på är typ sådana med mobilt bredband, finns det några bra? hur är mobiltbredaband för den delen? fullt dugligt för en normal surfare?

Av jazon
Citat:

Ursprungligen inskrivet av BJorNus
Började i September i Hbg ja...

coolt. hur stor är den chansen med tanke på hur lite killar det är på den kursen ^^