Inlägg

Inlägg som ErcaDowZz har skrivit i forumet
Av ErcaDowZz

@Paddglutt: Du menar att jag ska koppla AUX kabeln från mixampen till datorn?

Av ErcaDowZz

Inkoppling av Astro A40 Headset (2013) i PS4 och PC

Har ett Astro A40 headset som jag använder både till min dator och till spelande på mitt PS4. Brukar sätta Optical kabeln i PS4 och USB kabeln i datorn och på så sätt får jag ljud från båda enheter samtidigt i mitt headset via mixampen. Problemet är dock att jag inte kan använda min mikrofon för chatt till mitt PS4 eftersom det löper genom USB kabeln.
Skulle vilja kunna ha ljudet från datorn och mitt PS4 samt att kunna voicechatta i PS4 samtidigt.
Går det att lösa detta på något sätt?

Headsetet jag använder:
https://www.youtube.com/watch?v=3Or11t2lgY8

Av ErcaDowZz

Battle for Middle Earth (debug break)

Hej!

Jag provade idag med att installera Battle for Middle Earth på min nyare dator som jag spelat tidigare på en mycket äldre dator.
Installationen gick bra och jag får upp spelet som en genväg på mitt skrivbord. Men när jag sedan startar spelet så börjar det att ladda och efter ett tag så försvinner loading screenen helt och det kommer istället upp en ruta vid namn (Exception). Det ser ut som någon form utav en error screen där det finns två alternativ att välja på (Debug break) och (OK). När man klickar OK så försvinner error screenen och när man klickar Debug break så kommer det upp en annan error screen som har rubriken (Microsoft Visual C++ Runtime Library). Här står det följande: "Runtime Error!" "Program: E:\Lord Of The Rings BFME\game.dat"
"This application has requested the Runtime to terminate it in an unusual way. Please contact the application's support team for more information."

Har någon en lösning på det här problemet?