Inlägg

Inlägg som Överkill har skrivit i forumet
Av Överkill

FPS FPS FPS!

Är jag den enda här som prioriterar grafiken lägst av allt?

Av Överkill

Nu har jag gjort alla storyquests på min guardian upp till sista.

Vid level 15-50 nånting så soloade jag classquestar upp till 5 lvls högre än mig själv. Antagligen guardian som fixar det så pass bra.

Jag har soloat nästan alla storyquests, nån gång har vi varit två pga. att det är kul att spela tillsammans och inte nödvändigtvis för att vi inte kunnat ta det solo.

Innan 70 ska det inte vara några som helst problem.

Av Överkill

Något jag inte fattade förrän runt level 40 är att vid nästan varje hjärta (nästan iaf?) så startar ett event efter att du är klar.

Stanna kvar, lyssna på vad NPC:n säger och se vad som händer.

Ibland säger en NPC t.ex. "I feel something strange in the air, stay on your toes men!". I alla andra spel antar man att det är någon scriptad bakgrundsdialog som bara är där för syns skull. Men tro fan att inom 2-3 minuter så kommer det ett stort event med massor med exp och loot!

Events, med uppföljning av alla steg ger hutlöst bra exp.

Har du tänkt fixa crafting? Fixa det medan du levelar, det ger helt sinnessjukt bra exp. Jag har säkert fått 1-2 levelar i stöten på att crafta ett parti med mats.

Nu har jag dingat 80 och har säkert fått 7-8 levelar på att crafta.

Av Överkill
Skrivet av Rorax:

Testade faktiskt också Scepter/Torch och gillar det bättre än med sköld. Men för mig fungerar greatsword mycket bättre, brukar använda scepter vid events jag inte kan köra melee. Glömde bort att nämna 2:an, använder den vid varje fight strax innan jag köttar på med 1:an och väntar på CD's.
Däremot riktigt dyrt med att köpa vapen. Det vapnet jag köpte igår kostade 9 800 karma vilket var typ allt jag hade.

Är dock intresserad om vad du tycker är bättre med scepter/torch jämflört med greatsword förutom då att du får ranged attacker. Är det torch som utgör main damage då? De scepters jag haft har gjort alldeles för lite damage. Vad satsar du på för stats när du kör med det? Power/condition damage?

Däremot är det inte värt att köra 1vs1 har jag märkt. Bättre att samla ihop några stycken och köra alla på en gång.

Jag har gått över till greatsword som main-vapen på min guardian. Spelar med spells som kräver melee-avstånd.

Tricket med scepter/torch damage är att ha hög condition-damage, samt att INTE aktivera Virtue of Justice. Har du traiten som gör att den refreshas kan du använda den 6-7s innan moben dör, annars låt den vara passiv.

Du pepprar på med din autoattack, som är väldigt snabb med torchen. Lägg upp din '2' på moben och gå in i melee med '4' an aktiverad med torchen.
Var 5:e gång moben tar skada så aktiveras VoJ och den får en burn-dot. Den triggar så sjukt ofta med allt som tickar på då scepter/torch är "lite" skada men väldigt ofta. Jag har inte hunnit testa men jag misstänker att vapen-sigillet, som ger 60% chance on crit to bleed for 5s, är helt vansinnigt för scepter/torch build.

Nu har jag dock gått över till greatsword som sagt. Mobsen efter 70 börjar bli väldigt seglivade och man har mer AoE med greatsword. Provade även något väldigt effektivt igår som "burn CD".

Kör med elite-skillen som spawnar två helldogs (kanske är Human specifik?), sen aktiverar du Virtue of Justice så dina hundar även får buffen. Bränner ner Veterans som en tändsticka i torrt gräs.

Nu märker jag att guardians tappar mot warrior som fan om man ser till enbart damage. Kan ha att göra med att jag fortfarande springer runt med ett Lv.65 vapen nu på 73. Men att hitta vapen är inte alltid det lättaste. Guardian buffar dock gruppskadad väldigt mycket med sin VoJ och olika burns/retalliations.

Vill inte utnämna mig till någon guru, men jag hjälper gärna till och ger lite tips om någon kört fast på sin guardian. Jag är i dagsläget lvl 73 och är på (72) i min klassquest (har kört allt solo).

Av Överkill

http://i.imgur.com/pixg6.png

Min Guardian : ) fortfarande svettig efter ett stort event nere i en vulkan. Mer screens kommer sen

Av Överkill

Gå ren dmg mina damer och herrar!

Jag har kört scepter/torch och det är som en frisk vårvind att skövla skogar med mobs.
Jag har expat på mobs ~5-6 lvlar över mig ett bra tag nu bara för att jag kan. Inte stött på en veteran jag inte kan mosa ner på kort tid, t.om. vissa championmobs har jag lyckats soloa (min eller strax över min egen level).

Senast igår böt jag till greatsword och märker direkt att det är mycket mycket svagare i PvE än vad scepter/torch är. Men kommer nog köra GS nu ett tag för nöjes skull.

Aktivera inte burn virtue om ni kör scepter/torch, ni tappar mycket damage i det långa loppet. Inte gjort någon matematik på GS, men tror fan inte det är värt att aktivera den fören du har 15p i precision trädet.

@Rorax, underskatta inte '2' med greatsword, den är riktigt bra (i PvE).

Av Överkill
Skrivet av Hagge:

Har ni märkt en sak...För ca. 2 år sen startades den här tråden med massa förhoppningar om spelet..Nu har spelet släppts och allt jag iaf sett de senaste 10 sidorna är inlägg om errors..:( Ser fram emot den dagen då den här tråden återigen kommer upp med massa glada smiles..:) Och hoppas den dagen kommer snart!

Om man varit med i slängen länge vad gäller onlinespel och främst MMO's så är detta något man vet.
De som står för 15 sidor med "OMG JAG KOMMER INTE IN! KAN NI? VAD ÄR FEL? MÅSTE JAG HA BÄTTRE GRAFIKKORT?" är troligtvis unga förmågor som aldrig seglat på internethavet eller spelat online i allmänhet.

Av Överkill

Tuffa armor-delar att transforma?

Har ett set med "tuff" armor som jag har fixat till min 39 guardian.

Ser ut som en "gladiator-barbarian-norn"... typ.

Finns det några tuffa hjälmar som går att få under lvl 42? Gärna norn-inspirerade.

Av Överkill

Hade precis samma sak.

Köpte en DVI kabel och det försvann! Slopa VGA kabel + DVI konverterare!

Av Överkill
Skrivet av stn1337:

Ja, mejlen är bytt och när jag försöker logga in / återställa lösenord får jag svaret att mejl-adressen inte finns i deras system.

Helt sjukt! Stå på dig! Ring dit och verkligen klaga. Var nu ingen standard-svensson som är konflikträdd och går där ifrån! Be dem fixa, eller kräv pengarna tillbaka.

Av Överkill

Jag blir glad bara jag ser screenshots! Vill hem och spela :c

Av Överkill

Skumläst tråden, är det inte bara ett mail som bouncas ut så fort någon FÖRSÖKER?

Lyckades de verkligen byta mail? Eller skickades meddelandet bara ut för att någon försökte?

Av Överkill

MMORPG:s brukar vara mindre kräsna vad gäller ping. Givetvis kommer du få lagg och du kommer att känna av det.

Gw2 laggar rätt så friskt om du hamnar i overflow i dagsläget så få inte panik

Kancka på hos grannen och lägg en 50lapp i brevlådan och fråga om du får spela på hans/hennes wifi? : )

Av Överkill

Har provat alla MMO:s de senaste ~10 åren och kan säga att GW2 är i top 3.

WoW är givetvis det jag spenderat mest tid i och ligger med i toppen. Sen är det WAR som jag spelade en längre tid som jag också har en del goda minnen från.

Numer är jag ganska svårflörtad, man blir ganska pessimistisk och cynisk av att vara en MMO spelare. Alla spel är i princip dåliga och inget lever upp till ens förväntningar. Alla spela förutom just WoW och WAR de senaste 10åren har fått MAX 1 månad på sig.

GW2 är inget jag har hoppats på, läst på till, eller hypat på något vis.
Jag har KUL när jag spelar spelet. Visst finns det små irritationsmoment som man finner stundtals men i det stora hela är det ett riktigt UNDERHÅLLANDE spel.

Vistas, point of interests och alla olika pussel och små glimtar gör spelet väldigt roligt att utforska och "leva" i.
Innan har man alltid varit intresserad av att prestera. Levla fort, skaffa bäst gear och sedan ansluta sig till den grupp spelare som tänker likadant.

Senaste igår natt när jag letade efter en vista så hittade jag en drös spindelägg under en balkong. Jag hackade sönder äggen och dödade småspindlarna som spawnade. Efter sista ägget kom det en brutal-stor championspindel som 15 pers fick slåss mot i säkert 10 minuter. Ingen utannonsering, ingen indikation på att den fanns, den bara ploppade fram ur tomma intet för att jag råkade gå fel.

JAG NJUTER! Kan inte lova hur länge spelet kommer hålla, men jag vet att jag kommer ha otroligt kul med mina vänner att spela gw2 hela vägen till 80!

Finna nöjet i spel kommer med åldern antar jag! Uppskattar välgjorda spel mer och mer för varje år jag blir äldre!

Ta det för vad det är och gör det till vad du vill att det ska bli

Av Överkill

Med tanke på att det mesta throttlar så under- och överklockar sig grafikkortet och CPUn helatiden.

Det är bara att sprätta på! Dock skulle jag stabilitetskontrollera datorn som Tozzi säger innan man börja mixtra.

Av Överkill

Kör fortfarande på min Galaxy S!

Har klämt på både S2, S3 och alla diverse iPhones som kommit sedan min Galaxy S köptes. Har fortfarande inget behov av att byta ut den

Av Överkill

Prova att lyfta ur allt ur lådan och kör det rakt "på bordet". Lägg moderkortet på kartongen och kör igång, då kan du utesluta kortslutningar i lådan.

Fungerar det fortfarande inte så skulle jag gå på nätagget och därefter moderkortet.

När det är något så fundamentalt att datorn är helt död så brukar det alltid vara några av de större bitarna som är knas.

Är det gråsten-status på lådan är det i största sannolikhet nätagget.

Av Överkill

Adaptern ser ut att vara 2x molex till 1x 6-pin?

Har du 2x 6pin från agget behöver du inte använda den.

Av Överkill

Komplett brukar ha ganska generösa rabatter, 20, 30 och ända ner till 50% är inte omöjligt.

Av Överkill

Någon sorts kortslutning/glapp? Att datorn vägrar starta, men fungerar om du stoppar i och ur samma RAM? Låter helt knasigt.

En annan sak jag reagerade på, är du inne och gräver i datorn med strömmen kopplad?