Inlägg

Inlägg som endl3ss har skrivit i forumet
Av endl3ss

@webbson:

Okey, tack för tipsen. Får väl pröva en formateringen om allt annat misslyckas, kan det vara en windows update som kan ha strulat till det?. Om en formatering inte löser det får det nog bli en PCI-e kontroller eller helt enkelt byta ut moderkortet.

Av endl3ss

@Fluf:

Ja, glömde nämna det men har även prövat byta usb portar och det är samma problem, prövade även med en gammal mus och det blev samma fel även där..

Av endl3ss

Min mus stänger av och på när jag spelar, hjälp!

Som rubriken lyder så har jag ett problem med musen. Har aldrig innan detta hände haft problem
med musen förutom nu. Problemet är att musen kopplar från sig, man hör usb ljudet som man vanligen hör när man
kopplar ur en usb enhet, och sedan kopplas den in igen.

Har googlat problemet och jag verkar inte vara ensam om det, musen i fråga är splitter ny så det är inte fel på den då jag prövat den på andra datorer och där har den fungerat felfritt. Har försökt att felsöka genom att installera bort alla drivrutiner, och även via enhetshanteraren installerat om usb rotnav. När jag gjort detta började det hända mindre frekvent men det hände fortfarande. Då laddade jag hem ett program som heter usbdeview och tog bort alla usb enheter den hittade förutom musen. Trodde då att problemet var löst då det slutade, för ett tag iallafall. Och nu två dygn senare så börjar det hända igen. Musen kopplar in och ut vilket är sjukt irriterande när man lirar.

Vad tror ni, jag har helt slut på idéer.. Som sista lösning så har jag tagit bort så att musen ej kan gå i strömspar läge och gjort samma på usb rotnaven men det gav inget vidare resultat. Händer mer frekvent när man spelar än man när är i själva windows. Kan det vara strömförsörjning, eller något krux med windows registret?.

Tacksam för all hjälp jag kan få!.