Inlägg

Inlägg som Axels shoulder har skrivit i forumet
Av Axels shoulder
Skrivet av JohanFlodqvist:

Nu säger han att kortet fortfarande inte fungerar efter ominstallation av windows och att han vill att jag ger tillbaka pengarna och att han ska skicka kortet.

Jag bad honom börja med att be om hjälp att få problemet med krascherna löst här på forumet.

Efter att ha läst igenom tråden måste jag hålla med köparen. Det verkar som att kortet är defekt. Detta efter att ha testat med en helt ny install och senaste drivrutinerna. Det enda som man kan göra mer är att testa en äldre version av drivrutinerna för att se om felet ligger i den senaste versionen. Om resultatet blir detsamma så bör säljaren stå för defekt kort och köpa tillbaka det.

Av Axels shoulder
Skrivet av Dinoman:

1500:- avhämtning.

Snälla om ni är genuint intresserade så hör av er annars kan ni skippa det. Telefonkompisar har jag gott om ändå.

Skickades från m.sweclockers.com

Jag köper den gärna Kan hämta alla dagar denna veckan tills fredag om det passar.

Av Axels shoulder
Skrivet av Dinoman:

Tyvärr, för lågt. Då får den hellre stå här.

Vilket pris hade du tänkt dig för hämtning?

Skickades från m.sweclockers.com

Av Axels shoulder

Jag kan hämta upp "fanskapet", 1500kr.

Skickades från m.sweclockers.com

Av Axels shoulder

Ökar då mitt bud till 1200kr för 5675c

Av Axels shoulder

Bjuder 1000:- kr på 5675c om du mot förmodan väljer att sälja separat.

Av Axels shoulder

900 kr + frakt för 4690k

Av Axels shoulder

Nu är nyckeln tagen! Jag tackar så hjärtligt

Av Axels shoulder

Lägger detta bud ifall du känner att du måste få det sålt och inte orkar vänta längre 500 kr + frakt.

Av Axels shoulder

@fantomsmurfen: Om det är så du tolkar det så har du helt rätt men jag tolkade det som spel som från början släpptes till pc, inte ett spel som släpptes två år tidigare och sedan hade en rerelease till pc med ett par tweaks.

Men jag antar att det mer är riktat till en lista med årest "Game of the year" som inkluderar spel ifrån alla platformar.

Av Axels shoulder

@anon267242: Helt rätt, jag hade skrivit fel. Men det gör bara saken värre i min åsikt.

Av Axels shoulder
Skrivet av evil penguin:

Men om omröstningen avser spel till PC (jag hävdar fortfarande att allting tyder på det), när menar du att GTA5 skulle få vara med i en sådan omröstning? Ett år då det ännu inte släppts? Aldrig?

OM omröstningen avser PC så fanns det ingen 2014-release. Det är inte Swecs regler utan
Firkraags regler.

Jag anser att det borde vara i en kategori som "best pc rerelease", inte årets bästa spel eftersom jag känner att ett spel som inte släpptes först 2015 bör vara med.

Skickades från m.sweclockers.com

Av Axels shoulder
Skrivet av fantomsmurfen:

@Axels shoulder: PC-versionen av GTA V är ingen remake. Det var väl i görningen redan innan GTA V släpptes till de gamla konsolerna 2013.

Det är inget nytt spel och om du inte anser det som en remake vilket är helt sant så skulle jag kalla det en rerelease vilket inte skulle göra det till ett spel som ska vara nominerat till årets spel 2015.

Skickades från m.sweclockers.com

Av Axels shoulder
Skrivet av Ruzikx:

Tjaee. De uppdaterade online lite med några DLC's + att dem la till thirdperson. Men fortfarande ett stor PC-släpp. Håller helt med om att ha det i listan!

röstade på det själv :S

Det är för lite som ändrades jämfört med 2013 releasen för att kunna kalla det något annat än en remake eller en re-release vilket enligt Swecs regler inte skulle vara med på listan.

Skickades från m.sweclockers.com

Av Axels shoulder

@evil penguin

Även om det är sant att det kom ut till pc i år så är det knappast ett nytt spel som är tillräckligt annorlunda för att inte bara kallas för en remake eller rerelease vilket enligt reglerna som de skrev upp inte tillåts och enligt mig så ska inga spel som bygger på spel ifrån 2014 eller tidigare som expansioner eller dlc.

Skickades från m.sweclockers.com

Av Axels shoulder

@Firkraag: Den här tävlingen slår mig som en ganska dåligt utformad en när man ser spel som Gta 5 som är en 2013 release även om det kom till pc 2015. Gta 5 kan som mest anses vara en "remake" av spelet som släpptes 2014 med ytterst få nya förbättringar som skulle att få det till ett nytt spel (vilket det inte är).

Att expansioner till spel som redan har släppts inkluderas slår mig också som konstigt när det bara är lite nytt som packas på ett spel som släpptes för länge sedan t.ex final fantasy 14 och heavensward eller Guild wars 2 och Heart of Thorns. Heavensward är dock bättre än Blackrock mountain till Hearthstone som la till ytterst lite och kallas av Blizzard själva bara som ett "Adventure", inte en expansion. Expansioner är inte nya spel och borde därför inte anses som kandidater till bästa spel 2015.

Om man bortser ifrån alla spel som inte hör hemma på en toplista för 2015 så är Witcher 3 mitt val och det är inte utan anledning som det plockar upp "Game of the year" på nästan alla tävlingar med sin enorma värld och enastående story och gameplay.

Mvh. Axel