Inlägg

Inlägg som block har skrivit i forumet
Av block
Skrivet av Segas:

Kör du så hög upplösning att du kommer upp i över 3,5GB VRAM?

har en Rog Swift (2560x1440)
brukar ligga runt 3.4gb, men det peakar uppåt 3.8 emellanåt

Av block
Skrivet av anderjo4:

samma spel med likadant kort, inget coil whine, dock får jag ohyggliga fps drops till och från.

ok, kanske blir till å skicka in skiten å få ett nytt då..
Fps drops har jag med mellanåt, har kört med msi afterburner och dropsen inträffar när vram användningen går över dom beryktade 3.5 gigabyten...

Av block

Enormt Coilwhine i Dying light? Asus 970

Har ett Asus Strix 970 som alltid haft lite coilwhine, har köpt Dying Light och spelat ett tag nu, och har ett enormt Coilwhine! fast just bara i detta spel.. det låter som en stenkross..

Nån mer med samma problem?

Av block
Skrivet av Yamal:

Blir en skärm så fort någon har rea på den, mycket elektronik köpt senaste 3 månaderna.. Ger mig fan på att jag kommer ha strul med den, hoppas det är värt det i slutändan bara! : D

synd att du missade Kompletts mellandagsrea, dom tog 5995:- för den om jag inte minns fel

Av block

alright, får höra med säljaren imorgon om biosen är uppdaterad, har ingen möjlighet att peta i nån annan cpu i kortet själv dessvärre..

Av block
Skrivet av Gunner357:

Ja det är värt borde gå att klocka proppen på z68 kortet om det skulle behövas bättre än på din gamla bräda.

lite så jag tänkte, tackar!

Av block

Värt att byta Asus P8B75 M-LX till MSI Z68A-GD65 (Gen3)

Har ju ett litet P8B75 M-LX sittandes i ena riggen tillsammans med en i5 3570K (1155) och ett 970, planen är att peta i ett till 970 och klocka prollen lite, har fått ett erbjudande att köpa ett MSI Z68A-GD65 (Gen3) billigt, kan det vara en vettig uppgradering?

får ju byta mb hursom, då det nuvarande bara har en pci-e slot.

Av block
Skrivet av blackis:

Slå på crosshair som vanligt. Stäng menyn och tryck 2 ggr på X knappen bak på skärmen. Borta :).

se på fan

Av block

jag köpte det här spelet för länge sen, då var det extremt begränsat vad man kunde göra...

Vad kan man göra i det nu? är lite sugen på att testa spela det med Gsync, men vet inte om det är värt besväret.. finns det nåt annat att göra än att flyga och skjuta mot bottar och andra spelare på dom två kartorna som fanns för 6 månader sen?

Av block

för er som lyckats slå på skärmens inbyggda Crosshair och inte vet hur ni får bort det: Gå in i menyn där ni väljer mellan dom 4a siktena som finns, vänta 10sek tills menyn stänger sig själv, så försvinner siktet med. kanske är självklart för vissa, men jag höll fan på att bli tokig ett tag!

Av block
Skrivet av Alling:

Jag bygger också i just H440 och gjorde ett spreadsheet för att få överblick över min tänkta loop. Har hittills bara blocken och radiatorerna och väntar just nu på resten av delarna ska komma, men kan iallafall meddela att en 240- och en 360-radiator nog är den lämpligaste kombinationen i ett H440. Jag föreslår 240:n i taket med fittings framåt och 360:n i fronten med fittings uppåt.

Om du undrar om saker får plats och liknande så fråga gärna, för jag har ju grejerna och kan testa.

det där var mycket bra! kommer säkert återkomma med några frågor..

Av block
Skrivet av joonazz:

tycker de ser ut som ett helt ok paket

något att tänka på är att den slangtypen du valt är 10/13 mm vilket gör att de är ganska lätt att få väck på slangen vilket stryper flödet enormt, jag skulle hellre valt 10/16 mm då dess väggar är 6 mm tjocka istället för 3mm som du valt. Tjockare slang är mer lättarbetad då den tillåter mer böjning innan den väckar sig du måste då även byta ut dina fittings till passande.

laining ddc pumpen är ingen dålig pump men som tidigare sagt så vibrerar den mer och är lite svårare att få tyst. den har även en tendens att bli väldigt varm så den behöver kylas (finns heatsinks att sätta på den).

Som Jonas_75 även påpekade så har du valt en väldigt stor res. Det finns ingen egentlig nytta med en så stor res mer än estetiskt samt att de kan göra de enklare att fylla systemet då du slipper pausa för att fylla på mer vätska under fyllningen. Själv så fyller jag resen så mycket jag kan och sen medans pumpen går fyller på resen innan den töms till systemet blir fyllt. funkar kanon för mig

Annat att tänka på är att den radiatorn är väldigt tjock med standard fläktar mäter den 89 mm så se till att de får plats En tjock radiator ställer dessutom högre krav på fläktarna då fläktarna måste trycka luften igenom ett större motstånd än med en tunnare radiator (inte helt sant då det även beror på radiatorns täthet). Jag rekommenderar att du använder fläktar som är anpassade för radiatorer (högt statiskt tryck), har du bra fläktar liggandes så kör på dom

ahh ok, slangar och fittings ska jag ändra på då, har inte fått hem chassiet än, så jag får avvakta några dagar med att mäta för radiatorn.. tänkte dock plocka bort hd racken i den helt då jag enbart kör med ssd diskar.. tack för input!

Av block

ok, får tacka för svaren, testade att plocka ihop ett litet paket, dock utan block till gpu, det får komma senare..

Har jag fattat grunderna med detta paketet, eller har jag tokmissat nåt? Fläktar har jag hemma redan.

http://www.inet.se/kundvagn/visa/7503559/2014-12-21

Av block

anade mig nästan liknande svar, då jag i bakhuvudet kände på mig att det inte var "bara" att..
satt halva natten å läste, men blir inte mycket klokare för det, men iallfall.. om jag går på Jonazz idé och köper ett färdigt kitt, t.ex detta: http://www.inet.se/produkt/5331221/ek-kit-x360

så går det väl att utöka för t.ex gpu? om pumpen orkar med då dvs, för jag antar att jag behöver en större res om jag ska kyla grafikkortet också?

Av block

Hjälp med delar till Custom loop

hade tänkt att bygga mig en custom loop, har inga större planer på nån hårdare klockning utan är mest ute efter det estetiska..
har alltid haft slutna system innan, H80i och h100i, men tänkte unna mig en roligare julklapp än vad jag får av sambon..

har en 3570k (1155) och ett asus strix 970 som jag vill kyla, chassiet är ett Vitt nzxt h440.
skulle uppskattas om nån kan plocka ihop en kundvagn med allt som behövs till en kylningsnoob.

har självklart petat runt lite i trådarna här, men blir inte klokare på alla grejor som finns.

Av block
Skrivet av Dunder:

Då får man ju hoppas att de har ett par som är till för provlyssning, och inte ett par som någon annan får köpa sen

det gick fint å lyssna, köpte dom

Av block
Skrivet av Dunder:

Provlyssna på in-ear-lurar? :S

ja inte fasen köper jag lurar för 1400:- utan att få provlyssna på dom

Av block
Skrivet av Wh1sp:

Bluebuds X använder jag på just gymmet. De är tåliga och har hyffsat ljud, nackdelen är att de kan vara knepiga att få att hållas i öronen till en början. De hålls rätt så bra efter att man hittat rätt storlek på vingarna och tipparna samt hittat ett bra sätt att lägga dom i öronen, men jag har fortfarande problem ibland med att den i vänster öra glider ut såpass mycket att man tappar isolationen. De hålls ändå bättre än alla andra in-ears jag provat, så det är väl mina öron som har olämplig form för in-ears överlag. Jag skulle säga att de är värda att pröva åtminstone.

Om du skaffar dem så hjälper denna att få till det första gången:

https://www.youtube.com/watch?v=L7SnSXMVqwg

tackar! har faktiskt kikat lite på dom, fanns visst hos gymgrossisten här i stan, ska ner å klämma å provlyssna i veckan!

Av block

1. Musiksmak?
Lyssnar på det mesta, Dance, hårdrock

2. Vad är viktigt för dig ljudmässigt?
Hög volym

3. Hur kommer du driva dom?
Galaxy S5/spotify/VK

4. Hur kommer du använda dom?
Gymträning

5. Budget?
1000-1400:-

6. Önskas Mic & fjärr?
Gärna

7. Annat som är viktigt att veta?
Dom måste vara trådlösa! BT dvs.. gärna vatten/svettåliga

Av block

efter att testat polarens Rog Swift 27" när jag suttit på nån gammal 24" hp 5ms skärm i några år så blev jag kär, swiften är kanske lite dyr och ovärd pengarna i mångas ögon, men jag är toknöjd!