Inlägg

Inlägg som E_maN har skrivit i forumet
Av E_maN
Skrivet av Sanazin:

Program i helskärm ... xD

har ju i princip gått innan med, maximerat och dölja docken, typ som i windows. Enda skillnaden, nu, som någon skrev är att dne döljer docken och menyn där uppe automatiskt. windows har inte fullskärm i den bemärkelsen heller, bara firefox t.ex via f10 och andra webläsare.

Av E_maN
Skrivet av GambitSWE:

kul för dom...om det bara funkade åt andra hållet också...att vi fick tjänster som usa har, och vissa länder i eu...netflix, hulu...att google får arslet ur vägen och fixar till navigationen i min galaxy s....att itunes funkar i sverige som i usa....dvs tvserier och filmer...

man kan inte alltid bortförklara att sverige är ett litet land, och att den och den tjänsten inte kan lanseras här...när ex danmark har vissa tjänster som inte sverige har...

ibland är det ju så... men det kanske blir bättre... man kan ju alltid hoppas... navigation ska väl gå att fixa har jag för mig... men jag vet inte... det löser sig nog... ... ... ....... ...

Av E_maN
Skrivet av Zotamedu:

Det var det jag var orolig för. Jag har två akustiska och om det blir tillökning så är det i första hand akustiska instrument så den lösningen är nog inte så lämplig för mig. Hade jag haft elgitarrer hade jag nog köpt en sådan för att slippa borra i väggarna.

http://www.thomann.de/se/rockstand_rs20871.htm fanns ju den med. bara kolla runt lite på thomann de har mycke grejjer

Av E_maN
Skrivet av Zotamedu:

Hur mycket utrymme är det i den för akustiska instrument? Den ser ju rätt smidig ut.

kanske 1-2 akustiska, om du har den vid kantenoch någon gitarr mellan, de är ju lite tjockare men det går, jag har bara 1 just nu så vet inte riktigt, men jag har åandra sidan 3 platser över också

Av E_maN
Skrivet av Zotamedu:

Har du ett bättre förslag på hur man kan förvara gitarrer på ett platseffektivt sätt. Att ha ett eget ställ till alla tar lite för mycket plats som det är nu. Finns risk att det blir tillökning också för jag funderar på att köpa en till klassisk gitarr och det får helt enkelt inte plats.

http://www.thomann.de/se/rockstand_rs20861.htm den har jag, fast för7 instrument, fungerar kalas bra Tar inte mycket plats alls, fast har bara 2 basar och en elgitarr och en akustisk i den förtillfället. Och lyssna inte på vad han säger, hänga på väggen är smidigt och inte alls "douchigt", sen är de snyggt med

Av E_maN
Skrivet av ElectroGeeza:

Fler förslag?...

Vad tror ni om att bränna ADD11H_2114_en-US.iso till CD och sedan kopiera från CD till USB minne?... det är bara en vild ide jag fick, men jag vet inte om det är värt försöka ens. Det här är sånt som man inte ser normalt sett i Windows Explorer (Utforskaren). Så man måste nog använda något speciellt program för det.

att bränna den som skiva vore samma sak som att mounta den i ett iso program, så tror inte de är någon idé.

Av E_maN
Skrivet av Xclusiv8:

Ja som titeln lyder. Finns det något funktion på xboxen där man kan se alla nedladdningsbara spel man köpt på xbox marketplace? Jag har massvis med köpte spel men jag kommer fan inte ihåg alla. Måste finnas någon lista där jag kan se allt jag betalat för

Kanske är en dum fråga men jag hittar ärligt talat ingenting.

Tack

gå in på xbox.com sen loggar du in, efter det väljer du Min Xbox/Spel så finns en lista på alla spel kontot har spelat även retail, men du ser väl där ändå.

Av E_maN
Skrivet av Tweak:

Jag gick precis in på sj.se och kollade. Man fick INTE se vilka platser man får innan man måste fylla i bankortsnummer mm... Du kanske tänker på SF.se?

valde du i att du ville ha förbokad plats? jag gjorde dethär senast i förgår eller för förgår eller något, som jag redan skrivit, och då fick jag se platserna innan jag betalde.

Av E_maN
Skrivet av Bejje:

Då har jag antingen missat det eller så syntes inte det vid mitt bokningstillfälle. I vilket fall som helst så står jag fast vid att bokar man två personer så är det självklart att man ska sitta bredvid/mittimot varandra om man inte själv väljer att sitta lång ifrån varandra. TÄnkt hur det hade varit om man gick på bio och bokade två platser, en för sin "date" och en för sig själv och sedan visar det sig att man fått platser på helt olika rader. Skulle jag då gå och säga till så kan jag lova att vi får byta plats så länge det finns två platser lediga bredvid varandra efterrsom det ijnte inbär någon extra kostnad för dom att byta. Dessutom skulle vi ju ha fått platser bredvid varandra från början.

SJ verkar iaf tycka att det är helt normalt att två personer som bokar tillsammans ska sitta på olika rader trots att det finns två st lediga platser bredvid/mittimot varandra och att det egentligen kostar SJ mer att sitta i telefon och tjafsa om saken i 30min än att bara klicka några gånger med musen och byta.

inte sagt att du har fel, bokar man 2 bör man vara inom rimlig gräns av varandra. men platserna stod iaf där, sen vet jag inte om man kund gjort något för att påverka platsnumreringen. Kan man boka via telefon i dagsläget? kanske ett alternativ.

Av E_maN
Skrivet av Segas:

Riktigt löjligt att du inte får godkänna allt som har med bokningen att göra, utan får uppgifter om platser och dylikt, EFTERÅT?

uppgifter om platser kommer inte efteråt, det kommer innan betalning, vid summeringen. jag beställde senast igår och såg detta. fick gratis platsbokning av någon anledning.

Av E_maN

har du lagt den klassen i någon undermapp måste du skriva using projektnamn.mappnamn; överst i filen för att komma åt den, eller
mappnamn.klassnamn

mappnamn och projektnamn är även såkallat namespace i detta fall. tvetydlig förklaring, googla på c# namespace så hittar du säkert något som förklarar det.

Av E_maN
Skrivet av anon141556:

Löste det nu.

Men nu verkar koden inte funka med:

sprite = new AnimatedSprite(Content.Load<Texture2D>(“Sprite_Sheet”), 1, 32, 48);

Error 15 Invalid expression term ',' C:\Users\Fredrik\Documents\Visual Studio 2010\Projects\RPG test\RPG test\RPG test\Game1.cs 57 88 RPG test
Error 1 Unexpected character '“' C:\Users\Fredrik\Documents\Visual Studio 2010\Projects\RPG test\RPG test\RPG test\Game1.cs 57 66 RPG test

19 errors men det är i princip samma sak och det är bara för raden "(“Sprite_Sheet”), 1, 32, 48);".

Återigen jag är osäker på hur jag ska få spritsen att "länkas" till koden.

tänk på att felet inte alltid ligger där den säger, det kan vara fel tidigare i koden som genererar ett fel där.

Av E_maN

det låter lite som att du försöker använda en funktion eller ngåot som inte är deklarerat lite, och lite kod behövs för att hjälpa.

Av E_maN
Skrivet av freddyfresh:

Ah, sry ^^ måste varit trött eller borta helt (:

Men jag tycker seriöst om det där spelet, inte ofta jag gillar spel från fågelvy eller vad det kallas men effekterna på explosionerna, ljudet och överhuvudtaget spelsättet är ganska intressant faktiskt inte så mycket som skulle kunna förbättras utom kanske lite färg på texturerna (lådor osv). Annars bra jobb

Programmerades i?

C# med XNA, det är det enda valet om man vill få upp spelet på Xbox Live Indie Games Men tackar tackar! Ska föra detta vidare till han som gjort spelet, jag stod endast för ljud och musiken Det är rätt roligt gameplay faktist och man vill baara klara nästa bana med oftast iaf hehe.

Av E_maN
Skrivet av freddyfresh:

Spelet kostar 80, skulle kunna hjälpa dig men det krävs ju att man får pröva på det gratis som beta testare eller att du spelar in en video och UL den på YouTube så man hör och ser hur det är och sen kan vi lägga konstruktiv kritik på det. ^^

finns trial också om du inte såg det
http://emilekberg.wordpress.com/gamesmenu/u-want-a-cookie/ där finns lite videor också.

Av E_maN
Skrivet av flashen:

Yo!

Behöver en .bat fil som stänger av win7

Anledningen är att när datorn överstiger 100 grader ska den köras via RealTemp :3

Detta fungerar inte:

@echo off
shutdown -c "text" -s -t 50

sådanna funktioner brukar väl finnas i bios?
verka funka här. btw

Av E_maN
Skrivet av Dblood:

Fick inte länken att fungera heller dock går de andra låtarna o spela upp, tack ska kolla runt lite vad som finns.

Fick till Airman låten till Megaman 2 nyligen iaf, lite halvbökig och ta ut.

http://www.youtube.com/watch?v=hsZ78YUVuJE

du bör nog se om kompet, iaf "introt"/"ref" och "bryggan", "versen" stämmer tror jag

Av E_maN

detta borde du kunna.

har du provat?
1a uppgiften: cin och for
2a uppgiften: cin och if
3e uppgiften while/dowhile och cin, lite + och minus.

cout på alla 3 också givetvis

Av E_maN

han är inte direkt ung om du trodde det

Av E_maN

med debug så trycker du på f9 på den raden du vill koden ska stanna på när det inträffar, på så sätt kan du hålla koll på variablar och liknande.

med

GameTime.ElapsedGameTime.TotalSeconds;

kan då få ut hur lång tid i sekunder det är ifrån förra uppdateringen. det kallas för delta tid, och det kan du använda för att få uppdateringar att få saker att ske över tid, oberoende av frameraten.