Inlägg

Inlägg som superegg har skrivit i forumet
Av superegg
Skrivet av Barbaskoen:

Vad gör du på dagarna egentligen för att vara seg/trött sedan 2015?

Jag börja blir seg/trött 2009 så fort jag vaknar så sätter jag mig vid dator om jag inte har något annat att göra och sen så äter jag mat runt 11-03 och kollar på tv innan jag somnar. Men ska börja i folkskola om 19 dagar.

Skrivet av Niivpzi:

Suttit med datorer sen jag var 7, snart 20 år dvs. Jobbat med IT senaste 6 åren, jag är pisstrött på datorer och anser att datorn är en av faktorerna för jag inte pallar ett smack på mina dagar, men har på andra sidan inte heller mycket annat intressant.
Utlandsflytt planerad pga att Sverige inte passar mig som land alls, så sitter du ensam mycket (Kanske bor ensam?)och bara sitter vid datorn - Så är detta anledningen till varför du känner som du gör.
Bryt dina små vardagssysslor och rutiner som du vet gör dig dåligt eller snor din tid så kommer du vidare. Datorn löser inget automagiskt, temporära lyckan från ditt spelande är bara för stunden.

Men jag älskar dator så mycket så det är svårt att inte vara vid dator. Vilket land passar dig bäst?

Men jag tror mest jag blir trött på grund av Visual Snow.

Bor kvar oss min mor.

Av superegg
Skrivet av anon56869:

patetiskt.. ryck upp dig och ändra på ditt liv. Du har bara ett så värna om det. Kanske dags att prova på ett annat land med varmare väder och socialare människor om du är deprimerad. Om du bara är allmänt trött så är datorer och elektronik det sämsta. Ta en vit månad utan dator/mobil och besök naturen!

Skickades från m.sweclockers.com

Att vara utan dator skulle man göra mig ännu mera deprimerad och skulle aldrig klara om den värmen.

Men annans så kanske en bättre datorskärm göra så att man blir mindre trött?

Av superegg
Skrivet av Casper:

Jag är inte här för att ge livsstilsråd men det låter inte speciellt hälsosamt varken fysiskt eller psykiskt.

Ser ännu värre ut resten av rummet. Då jag inte har något ork och är samt seg/trött nästan hela tiden så orkar jag inte så mycket längre.

Av superegg
Skrivet av agitax:

@superegg: tänkte mer på alla smulor och damm

Har inte städat sen 2015 så kan vara därför.

Skrivet av Travhäst:

Det där är en tandborste.

Det är många som tar fel så många gånger man prata med någon på skype som har tryck in mic i munnen och man hör inte i skit men dom tro att man hör bättre för att dom har tryck in den.

Av superegg
Skrivet av agitax:

@superegg: ser lite nasty ut

Jag tål inte saker som flyttar på sig så jag tejpar fast den med brun tejp.

Av superegg
Skrivet av Travhäst:

Logitech gör väl inga mikrofoner?

https://i.imgur.com/C9maEdg.jpg

Av superegg

@swenorth1:

Åker och köper presentkort och sen använda själv.

Av superegg

Överraskad Nu kommer belysningen lysa ännu starkare så att man bara ser grönt i lådan och inte "rött". xD

Får hoppas att dom visar upp sitt bästa kort om inte så får jag hoppas att det blir en bra överraskning.

Om det är någon som kommer blir överraskad så är det AMD.

Av superegg

Yes det kommer ut 19 st moderkort nu blir det mycket enklare att välja moderkort. (ironi)

Av superegg

@lordflacko:

Du kan testa att göra så här börja med att hälla på med T-Röd eller Isopropanol och vänta tills det böra mjuka upp sig och sen använda tryckluft för att få bort det undvik att röra då pin kan börja sig.

Av superegg

Om staten köper upp det blir det reklamfri då?

SVT går ju inte ens att kolla på nu för tiden då det är så mycket skit och snart så blir TV4 skit den med.

Av superegg

ånej inte undra på varför ram priserna går upp.

Av superegg

Får hoppas att dom tar bort alla fula appar och deras app meny så att den blir mer lik Windows 7 fast mer nyare och snyggare om dom lyckas med det.

Inte ens Apple är så dumma att dom tycker upp sin Ios i deras imac men Microsoft tror att dom spar massa pengar på ett bygga ett os men se det finns massa olika version av Windows 10 som dom menar inte skulle blir av så får hoppas att Windows X inte har appar eller appar menyer och reklam.

Av superegg
Av superegg

Kan vara så att hon har sålt sig för att dra in pengar men kanske inte vill tala om det utan säger att hon har gjort något kriminellt för att det ska låta bättre.

Sen avråder det dom andra ha get förslag då om man gör en anonymt anmälan eller inte så kommer hon förstår att det var du som sa det vem vet hon kanske bara berätta det just till dig och då är det lätt att hon misstänker dig och ingen av oss vet vad hon kan göra som hämnd.

Av superegg

Jag ville bara köpa när det var så få om dom men nu när dom är så lätta att få tag på så har jag tappar lusten med att köpa en.

Av superegg

@Marsupilami:

Har bara använt FreeNAS men vad jag har läst på så är ZFS filsystemet det bästa visst ZFS kräver mycket RAM minne för att funka bra.

Finns även dessa två med.

unraid
nas4free (ZFS)

Både FreeNAS & Nas4free använder ZFS som filsystem det är själva filsystemet som är guld.

Citat:

ZFS är ett filsystem utvecklat av Sun Microsystems för operativsystemet Solaris. ZFS är släppt under en öppen källkodslicens.

Filsystemet designades främst med fokus på dataintegritet, det vill säga för att skydda information på lagringsminnen mot bitröta, spökskrivningar (engelska phantom writes) och liknande. Sådana problem kan bland annat manifestera sig genom att data på hårddiskar spontant börjar ändras och bli felaktiga, utan en användares eller operativsystemets inverkan, eller som ett resultat av mekaniska eller yttre faktorer som till exempel kosmisk strålning eller strömspikar. Forskning visar att vanliga filsystem såsom HFS+, JFS, NTFS, ReiserFS, XFS med flera inte ger ett fullgott skydd mot sådana fel.[1] Annan forskning visar att inte heller hårdvaru-RAID ger ett fullgott skydd.[2] Däremot visar initial forskning att ZFS verkar ge ett mycket bra skydd mot bitröta och annan datakorruption.[2]

https://sv.wikipedia.org/wiki/ZFS

Av superegg

Bästa är ju att undvika internet.

Jag har kört med Symantec endpoint protection sen jag var 6 år och tycker än idag att den är den bästa.

Av superegg
Skrivet av FakeNinja:

Hur blir lastfördelningen med ett grenuttag på endast en anslutning på UPS:en? Blir det inte sämre än att ha en sladd till varje maskin...
Antagligen är det inte tanken att man ska hämta ut all el från endast ett av de 8 uttagen.

Vare uttag ska klara av max 10 A om du vill ha den till flera maskiner som inte har C14 så får du köpa den som jag länka till annans så köper du en kabel som är C13 till C14 men om du bara ska använda få maskiner som dra mindre än 10 A så funkar ju en grenuttag.

Av superegg
Skrivet av lassekongo83:

Du kan även använda uBlock Origin som en ersättare till Stylish. Men man måste skriva lite annorlunda. (Stödjer heller inte url(). )

Exempel:

sweclockers.com##body a:style(color: purple !important;) sweclockers.com##body:style(background-color: pink !important;)

Får testa det och se hur det funkar. Tack