Inlägg

Inlägg som MiniGeek har skrivit i forumet
Av MiniGeek

Tack så mycket för alla bra svar!

Av MiniGeek

Problem med min Blue Yeti

Tjena!

På sistone har jag haft massor av problem med min Blue Yeti! Det mest jobbiga problemet är att varje gång jag startar CS:GO så höjs nivån på hur stark mikrofonen är till max. Så när man pratar så så låter det som man har på högsta "gainen" på Yeti:n fasst den är på det lägsta.

https://imgur.com/a/mI9KQ

Jag har den på 50 för det ska låta normalt. Kan problemet vara att nivån inte ska vara på 50? Kanske är det fel på själva mic:en? Jag har ingen aning.

Av MiniGeek

Söker spelare/lag [CS:GO]

Tjena!

Mitt namn är Erik, jag är 16 år och bor i Malmö.

Jag har under spelat CS:GO ett tag nu och spelat i flera internationella lag. Jag är LEM i MM och Master (snart Elite) på eSportal. Jag skriver denna tråden eftersom jag vill hitta spelare eller ett lag som jag kan spela eller gå med i och kanske ta mig någonstans inom CS:GO. I min ålder borde man kanske inte spela så mycket, men jag känner att eSporten är bra för mig och hjälper mig i skolan och livet.

Jag har spelat 3 tuneringar med mina andra lag. Vi har kommit 3:a varje tunering förutom en liga där vi torskade finalen. Jag praccar mycket och spelar mycket re-takes. Eftersom jag inte har någon att spela med så spelar jag inte speciellt mycket PUGs. När jag väl spelar med kompisar så spelar vi Faceit. Vi spelar på lvl 7-8. Men tror jag skulle klara mig i högre ranker än det. Jag passar bra som de flesta rollerna men står verkligen ut om jag får spela Lurker eller Support.

Jag söker ett lag eller spelare som kan ta sig till Lan runt om i Sverige. Kan spendera en hel del tid på CS och är villiga att pracca, inte bara med laget utan ibland även själva. Men även spelare som gör det lilla extra, t.ex om jag säger hoppa en meter hoppar dem en och en halv.

Kommer kolla tråden rätt ofta men om du känner för att snacka kring detta eller helt enkelt bara lira lite så är du välkommen till att adda mig på steam: http://steamcommunity.com/profiles/76561198162020709/

Mvh
Erik

Av MiniGeek

Liten geek behöver köptips på dator [10-12k]

Tjena Allesammans!

Som ni vet börjar 2016 komma till ett slut, och jag har kämpat 2 hela år genom att sälja saker och jobba varje helg för att få ihop pengar till en dator. Jag får min sista lön för detta året i övermorgon och om jag gjort en korrekt matematisk uträkning så kommer jag har fått ihop nog med pengar till en dator.

Så det jag Igentligen vill ha hjälp med är att kolla så den dator jag satt ihop inne på Inet ser bra ut. Tänk på att jag är har en buget att passa och att mina föräldrar kräver att Inet bygger min dator, vilket som gör så att jag behöver lägga 600kr på monteringen. Jag behöver även en programvara och den billigaste kostar 1050kr. Allt annat kan jag ändra om jag får en rationell förklaring varför.

https://www.inet.se/kundvagn/visa/9968308/

https://inetimg.se/img/tiny/forum-divider.png

https://www.inet.se/kundvagn/bild/9968308/

Psst. Ingorera bildskärmen visste inte hur man tog bort den