Inlägg

Inlägg som NickOClocker har skrivit i forumet
Av NickOClocker

Copilot Pro is currently available in Austria, Australia, Brazil, Canada, Switzerland, Germany, Spain, France, United Kingdom, India, Italy, Japan, Mexico, New Zealand, and the United States. We plan to make Copilot Pro available in more markets soon.

Hepp Hopp.

Av NickOClocker

Om man bortser från det självklara användningområdet, så är jag väldigt nöjd då det händer att jag vill spela något för mig själv som jag vet att någon vän eller kollega vill spela också. Så nu kan jag sätta det spelet på private och slippa gå offline (som fortfarande visar spelhistoriken på din profil) eller annars att slippa skada någons känslor genom att neka att spela tillsammans när de frågar.

Av NickOClocker
Skrivet av AtreX:

2500 hotellrum i Jönköping påstås alltså inte räcka (enl. Destination Jönköping)? Är det mer än hälften av LAN-deltagarna (som enligt ryktet var omkring 5-6000st nu senast) som väljer extrakostnad för hotell numera alltså?
Finner detta påstående svårt att tro på rakt upp och ned, men vad vet jag.

Har aldrig själv haft bekymmer att boka hotellrum i anslutning till Dreamhack. Som du säger så väljer de flesta LAN-deltagare att använda sovhallen och eventbesökare är generellt sett bara där under dagen.

Av NickOClocker

Jag vet inte riktigt vad detta "svar" tillför. Då jag kan inte påstå att jag fick svar på något.

Förutom då att förstärka intrycket av att det Dreamhack som jag har älskat är ett minne blott.

Av NickOClocker

Att flerdubbla restiden från framförallt Göteborg och Malmö samt påstå att de ska flytta "hem" till Stockholm är ju helt löjligt och man undrar vad de tänker.

Dreamhack har successivt försämrats över åren och spiken i kistan är väl nära.

Av NickOClocker

Kommer älska det när spelutvecklare börjar integrera detta i spel, likt telefonnummer i CS m.m. i dagsläget.

Fusk? Dags för ett perma ban på ditt EU ID.
Trött på att spela med Ryssar och Kineser på Europeiska/Engelsktalande servrar? Kör på EU ID only servrar.

Av NickOClocker
Skrivet av -=Sh/\rK=-:

Min nästa telefon! Tillbaka till Oneplus efter den horriblelt ömtåliga samsung s10+. Droppen var några dagar sedan när jag tappade en liten lätt glaslykta 2cm ner på s10 och det blev ett krossmärke på skärmkanet (hatar dessutom dessa rundade kanter) så det såg ut som man skjutit med luftgfevär på glaset! Gorilla glas 6 my ass! Snarare total shit glass 6.

Jag har samma upplevelser här. Jag har framförallt ägt Oneplus telefoner men lite annat innan dess och aldrig behövt reparera eller ens märkbart repat några utav mina tidigare telefoner på alla år.

Men så köpte jag en S10+ i våras och den har redan samlat på sig fler skavanker än alla andra telefoner tillsammans. Helt värdelöst.

Av NickOClocker
Skrivet av Nätälskare:

Inte för att jag blir påverkad personligen men TACK EU för att ni gör produkten dyrare för slutkunden! /s

Skrivet av Varg:

Det blir en prisökning med minst 450 kr för oss konsumenter med andra ord.

Skrivet av Eazy:

De måste ju få tillbaka bötespengarna de betalade till EU på något sätt.

Men har ni inte läst hela artikeln?

Vidare skriver The Verge att tillverkarna kan slippa avgiften helt eller delvis genom att installera Chrome och Googles sökmotor, men Google har inte kommenterat detta. De tillverkare som inte installerar applikationerna går dessutom miste om reklamintäkter från programmen.

Det kommer inte att bli någon prishöjning för konsumenterna, då alla tillverkare kommer bara fortsätta som vanligt enligt ovan citat.