Inlägg

Inlägg som InfiniteFred har skrivit i forumet
Av InfiniteFred

@AxF: Maybe none of my business, men undrar av ren nyfikenhet...

Varför vill du sälja skärmen? Såg att du ska köpa en gaming-laptop, men är det inte goare då att kunna koppla in den i en större skärm?

Av InfiniteFred

Tja, och tack för svaren!

Då jag sitter på ett GTX 1070 så vet jag inte om jag kan pressa ut så mycket mer att 120hz skulle vara värt om man spelar på full upplösning och high-ultra på nyare spel.

Det jag känner mig mest kluven till är den aggresivare böjningen. Det är såklart en smaksak, men är rätt nöjd med den milda böjningen på x34a. Dock har jag ju inte suttit med x34p tillräckligt för att kunna skapa mig en vidare uppfattning. Är bara orolig att jag ska ångra mig då denna skärmen ska hålla många år framöver.

Skickades från m.sweclockers.com

Av InfiniteFred

Tja!

Jag köpte x34a när den fanns för 8990:-, men kan inte bestämma mig om jag ska behålla den eller köra på x34p istället. Tycker ni att det de extra tusenlapparna för 20 extra hz och mer kurvatur? Är riktigt kluven, speciellt med tanke på att färgåtergivningen verkar sämre enligt recensionen från Sweclockers. Upplever lite backlight bleed i de nedre hörnen, men vet inte om det är bättre på de nyare modellerna.

Skulle uppskatta era åsikter. Har ett par dagar kvar att bestämma mig. Tack på förhand!

Skickades från m.sweclockers.com

Av InfiniteFred

Tja!

Jag köpte x34a när den fanns för 8990:-, men kan inte bestämma mig om jag ska behålla den eller köra på x34p istället. Tycker ni att det de extra tusenlapparna för 20 extra hz och mer kurvatur? Är riktigt kluven, speciellt med tanke på att färgåtergivningen verkar sämre enligt recensionen ovan. Upplever lite backlight bleed i de nedre hörnen, men vet inte om det är bättre på de nyare modellerna.

Skulle uppskatta era åsikter. Har ett par dagar kvar att bestämma mig. Tack på förhand!