Inlägg

Inlägg som Sir_KuNsKAp har skrivit i forumet
Av Sir_KuNsKAp

Är det ett Radeon så är svaret där. Fan grafikbuggar på alla deras grafikkort.

Av Sir_KuNsKAp

Jag har funderat länge på Gainward och det blir nog det också. Hyffsat pris också.

Av Sir_KuNsKAp

Vilka tillverkare?

Vilka är dom bästa när det gäller Geforce 8600GTS 512Mb. Jag har funderat på Gainward men det finns ju MSI, ASUS, BFG, XFX och Albatron. Vilket ger bäst kyling och prestanda.

Av Sir_KuNsKAp

Jag har iofs ett gammalt kort. Ett x800Pro och när jag installerar 7.10 så kan jag inte starta några spel eller köra filmer. Alla filmer blir som ljudfiler när man startar dom i vlc. Det blir likadant i version 7.9. Så jag får helt enkelt köra 7.8 tills jag köper ny dator och då blir det inte ett ati kort. Har haft 2 st ati kort och har grafikbuggar som fan i dom flesta spel.

Av Sir_KuNsKAp

Det är tyst tycker jag men det beror ju också helt på vilka grejer man har i. Men det är nog inte mycket ljudisolering om man ser det på så sätt. Men jag är nöjd med chassit. Det är gott om plats att dra kablar och sådant om man har långa nog. Hårdiskvaggorna är bra mina diskar håller sig runt 25-30grader jag har 4 i 1 vagga och 3 i en annan. Den enda nackedelen med vaggorna är om man ska sätta i nya hårddiskar eller ta ut så blir det bökigt. Men annars är jag nöjd med chassit.

Av Sir_KuNsKAp

Team Fortress 2

Nån mer som har provat? Jag köpte The Orange Box idag och då får man spela betan. Det är riktigt roligt, har bara spelat ca 20 minuter men ska fortsätta nu. Får gärna ge era egna synpunkter på det.

Av Sir_KuNsKAp

Bara ati kort som har sådana problem. Har haft ett 9800XT och ett X800Pro. Dock är detta den äldre generationen men stora problem med grafikbuggar med båda.

Av Sir_KuNsKAp

Jag ska också köpa nytt och funderade på https://www.datorbutiken.com/se/default.aspx?Product=2GBKDDR2...
Men kanske ska satsa på Corsair istället. Kanske är mer prisvärda.

Av Sir_KuNsKAp

Jag får se hur mycket den låter när jag sätter i den.

Av Sir_KuNsKAp

Cross flow fan för cm stacker.

Jag har precis fått min cross flow fan men är lite osäker på hur den ska sitta. Den borde ju ta luft utifrån, men sätter man den på så sätt så kommer kullagerna och strömsladden på ovansidan vilken verkar göra motstånd till när den ska snurra. Sen fick jag 2 plast saker också med borttagbar pappersremsa på baksidan som det finns klister på, och jag har ingen aning om vad jag ska ha dom till.

Av Sir_KuNsKAp

Viewtiful Joe
Katamari Damacy

Av Sir_KuNsKAp

Jag laddade ner filmer på det från gamespy tror jag det var. Funderar starkt på att beställa ntsc versionen. Ska nog gå att beställa från Webhallen, får iofs beställa en freeloader också men det är smällar man får ta om man inte vill vänta.

ps2
Av Sir_KuNsKAp

kan ju kolla på http://www.gamesmix.com

Av Sir_KuNsKAp

Ett roligt spel i nätverk är Tetrinet http://tetrinet.org/ gratis är det också.

Av Sir_KuNsKAp

Ja när man tröttnat på det kan man ju ta till fusk. Det blir iofs inte seriöst spel med fusk men det är ändå roligt!

Av Sir_KuNsKAp

Resident Evil jag jag alltid sett som den bästa spel serien i horror genren. Men silent hill är också mycket bra. Jag har alla 4 men det är bara 4'an som jag inte tycker om riktigt. Dom andra 3 är mycket bra spel.

Av Sir_KuNsKAp

Jag skulle tro att det släpps sommaren/hösten nästa år!

Av Sir_KuNsKAp

Roligt om du nu skulle ha adsl hemma. Kan du vänta mååååååånga lååååååååånga timmar för att få ner hela.

Av Sir_KuNsKAp

Om man bara hade varit stenrik så skulle jag gjort det samma. Men jag ska vinna på lotto imorrn så det så

Av Sir_KuNsKAp

Dom 2 ovan nämnda sakerna är allt jag kan komma på. Kanske du som inte tittat tillräckligt noga. Dessutom så hade jag problem att ta bort filer från norton protected files(2004) när jag tagit väck dom. Men dom verkar ha fixat det i 2005.