Inlägg

Inlägg som Shaquile har skrivit i forumet
Av Shaquile

traderaköp

Jag tänkte köpa en dator av togga22 på tradera. Han verkar ganska seriös och har sålt många datorer. Någon som har handlat av honom?
Kan man lita på honom?

Av Shaquile

Hehe, mjo ska styra upp något bättre kanske

Av Shaquile

Precis som det står på framsidan så kan jag bekräfta att butiken är stängd.

Och snälla sluta betala in pengar på bankgirot. Förstår inte att folk kan komma in på en sida, betala in hur mycket som helst i förskott utan att lägga en order, sen maila och be en skicka saker. Speciellt när det står på framsidan att butiken inte är igång. Personligen skulle jag aldrig betala in pengar i förskott till någon firma på nätet, som inte har sin butik igång.

Lite vett!

För information kan jag också meddela följande. Vi har fått extremt mycket mail och påtryckningar om att öppna butiken och frågor om vilka priser och så som gäller.

1. Butiken öppnar inom kort, då vår koppling mot fakturaserviceföretaget fungerar utan problem.

2. Alla ordrar skickas DIREKT från distributören till kunden, det kommer ta UNGEFÄR 24 timmar om ni lägger er order klockan 15:00 en vanlig vardag. SAMTLIGA paket skickas som företagspaket.

3. Alla kunder som är över 18 år och som inte har någon betalningsanmärkning får betala med faktura. Är du under 18 år kan vi ordna det på något sätt.

4. Webshopen är fortfarande under utveckling, det återstår en del information om produkter, information om frakter, garantier osv, och att fixa ett supportsystem, samt att få igång andra små funktioner som mailformulär osv.

Jag mottager gärna frågor, kritik, beröm och förslag, maila mig då på m a t t i a s @ d u w a l d t . s e. Jag besvarar alla mail i mån om tid.

Och vänligen sluta spekulera i denna tråd, det gör varken företaget, mig eller er gott.

Av Shaquile

Webshopen är som BEKANT inte ens igång.. om ni läser på framsidan så..

Av Shaquile
Citat:

Ursprungligen inskrivet av BadDevil
[B]Jämför med t.ex. Alina????

En FX-53 för 8000:- låter inte så billigt t.ex.

Som sagt, lite gamla priser nu. Inom en månad ligger nya fräscha priser där
Dom kommer rocka. Maila killen som äger shoppen om ni vill ha nåt dagsaktuellt Trevlig lirare har jag hört Hehe

Av Shaquile

Jo, jag vet. Men dom jobbar på att få in mer saker nu, kommer ha ett väldigt brett sortiment inom en månad.

Av Shaquile

Jag jobbar i den branchen kan man säga. Deras nya idé går ut på att ta in varor billigt och sälja till inköpspris. Per order kommer dom ta ut en fast vinst på 100kr exkl som en avgift istället.

Av Shaquile

Jag lyckades bli blåst på 14000kr på blocket. Det sög. Luskade en del i det men har inte orkat polisanmäla för polisen var så dryg när jag skulle göra det.

Hur som helst. Fick reda på lite information och det är en stor härva det här med blocket.se, har spårat upp lite folk och företag som är inblandade i det här och det är utan tvekan en organiserad brottslighet.

Maila mig för mer information, hänger inte här så ofta.

//Shaquile

Av Shaquile

Jodå, duwaldt.se är en seriös affär. Webshopen ägs av MD Solutions, lika som Datorbutiken.com ägs av Shoppingsajterna Svenska AB. Så det är inget skumt med det. Jag har även hört rykten om att de tar in en ny distributör snart och kommer börja sälja en hel del nya produkter RIKTIGT billigt.

Av Shaquile

duwaldt.se är inte något "har-inget-själv-på-lager-utan-är-som-mellanhand-mellan-distributör-och-kund" företag. Dom har ett relativt stort lager i södra Stockholm tillsammans med en av Sveriges största distributörer och är väldigt seriösa.

/Shaquile

Av Shaquile

Tid?

Hur lång tid tog det att få hem produkterna från USA?