Inlägg

Inlägg som Bakamitai har skrivit i forumet
Av Bakamitai

Nu har man precis blivit med Steam Deck! Som småbarnspappa tycker jag hittills att den funkar perfekt att ta fram och spela på när ungarna vill se på sina program på TV:en

Hittills har jag börjat lira Impostor Factory och Twin Mirror som fanns i backlogen. Kunde heller inte motstå att dubbeldippa på Death Stranding (har spelat igenom på PS) när det var på månadens Humble Bundle.

Vad spelar ni andra?

Av Bakamitai

Vilket grafikkort ska jag uppgradera till?

Sitter idag på ett 3070 som funkar OK, men vill gärna nå 4K 60 fps i de flesta spel.

Alla Youtube-videos utgår bara ifrån amerikansk prissättning, men vad blir bäst här i Sverige? Kikar på:

4070 ti (runt 11tkr)
RX 7900 XT 11.5 tkr
RX 7900 XTX från NR Info Amazon för 13.7 tkr. Dock kommer jag behöva uppgradera nätagg om jag tar detta.

Jag spelar endast, ingen redigering. Vilket kort hade ni valt?

Av Bakamitai

Nu har jag äntligen fått min elbil! Vårt nuvarande elavtal(rörligt) går ut i februari och man börjar fundera om det är värt att gå över till spotpris? Ni som haft elbil ett tag vilket avtal har ni?

Bor i en villa med fjärrvärme. Jag kommer inte orka köra tvättmaskiner på natten om jag väljer spotpris utan endast ladda elbilen då, annars samma användarmönster. En vanlig dag nu i december förbrukar vi 13-15 kwh de dagar vi inte laddar bilen. Blir det värt det eller skillnaden mot rörlig marginell? Bor i SE3.

Av Bakamitai
Skrivet av Laxpudding:

Du kanske märker minst skillnad av alla eftersom Panasonic gjorde det riktigt bra från början. LG har utvecklat framför allt funktioner som spelfinesser och 120 Hz-kapaciteten. Du kommer med en C2 eller liknande eventuellt få milda nackdelar som din Panasonic antagligen inte har (lägre uniformitet, mer fluktuationer i ljusnivåer) och i bästa fall endast vinna en aning ifråga om kvalitet på bilden.

Snabba rådet är att avvakta och se hur det utvecklas på OLED-fronten. En Panasonic 2023 med QD-OLED skulle kunna vara väldigt intressant och en tydlig uppgradering mot vad du har.

Tusen tack för bra svar! Då väntar jag på QD-OLED 😊

Av Bakamitai

Hur mycket har OLED utvecklats på fyra år?

Hej!

Äger idag en 65” Panasonic FZ800e från 2018. Är riktigt nöjd med bilden men köpdjävulen i en vill alltid ha större TV och nyare.

Därav undrar jag hur mycket OLED-tekniken har förändrats sen 2018? Märker man en markant skillnad på en OLED tv idag (typ en C2) med min TV eller är skillnaden försumbar?

Av Bakamitai

Produkt: Nioh Collection PS5
Länk: https://www.netonnet.se/art/gaming/spel-och-konsol/playstatio...
Kategori: Spel
Prisjakt: https://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=5650894
Pris: 279 kr

Av Bakamitai

Ni som är betydligt mer insatta än signerad, vad tycker ni om MG Marvel R? Gillar hur den ser ut men drar mig lite för att köpa kinesiskt kontra de mer väletablerade bilmärkena. Har alltid köpt mina bilar men ser att många förespråkar leasing på elbilar, är det pga att man tror att teknikutvecklingen kommer vara så stor kommande år att dagens elbilar tappar för mycket i värde?

Av Bakamitai

Jag har samma problem med min C9 kopplat till en PC med RTX 3070. 4K/120hz funkade perfekt tills en dag förra veckan när det bara blev svart. Får nu köra 4K 60hz som funkar bra i väntan på ny kabel. Har läst mycket på Reddit kring detta och många verkar ha detta problemet, i de flesta fall är det kabeln

Av Bakamitai

Jag har köpt exakt den TV:en från Proshop. Snabb leverans och TV:en funkar perfekt 😊

Av Bakamitai
Skrivet av UndaC:

Inget svar från amazon idag. Men de brukar inte vara supersnabba så det behöver inte betyda så mycket.
Påminner dem imorrn!

Jag kontaktade Amazon kundtjänst och fick det att fungera. De tog bort mitt Prime-medlemskap helt och hållet så jag fick lägga till mitt bankkort igen. Då drogs pengarna! jag har Ica Banken

Av Bakamitai

Jag slog också till på ProShops fantastiska deal på 55” C1. Vet inte hur de kan få ner priset till den nivån, men jag klagar inte!

Av Bakamitai
Skrivet av PeoplesMC:

Jag tror Far cry 6 gäller, det står att de gäller spel som släpps på stadia mellan 26 sept och 11 oktober, o fc6 släpps ju 7'e.

Verkar faktiskt riktigt bra, då bara chromecast ultra verkar kosta mer än de där 729kr för fc6, + en handkontroll också, inte så insatt , eller direkt intresserad av stadia, men kanske kan va kul att ha en chromecast till tvn -_-

Köpte senaste Life is Strange nu för att ta del av erbjudandet. En bra deal om man som jag varit sugen på att testa Stadia

Av Bakamitai

Ni som köpt LG A1, är ni nöjda? såg att det är bra reor i helgen på den (igen).

Av Bakamitai

Precis detta jag undrade, fast till PC. Jag spelar endast single player spel och vet inte om prisskillnaden mellan A1 (7999kr) och CX (11900kr) är värt det. Någon som testat?