Inlägg

Inlägg som tHEnErd har skrivit i forumet
Av tHEnErd

tja!

Jag hade samma problem..

Stängde av dhcp i den trådlösa, bytte ip på den så att den låg i samma område som den första routhern, kopplade den kabel från ett lan uttag på den första routhern till ett lan uttag på den trådlösa. och vipps så fungerade de..

Av tHEnErd

mitt batteri till lg´n är ofattbart bra för att vara en 3g telefon.

Av tHEnErd

ne fan ja har ändrat uppfattning om nokia. 3310 o dom gamla klassiska lurarna va goa men när dom började me färgdisplay o grejjer blev dom så jävla slöa.
Har precis köpt en u880. den funkar prima för mej, snabb och smidig

Av tHEnErd

sen så är nokian ful och klumpig

Av tHEnErd

lol klonas e juh bara lite partisk

Av tHEnErd

de måste juh finnas nån stans, jag har samma problem. In-Ear pluggarna som medföljer suger juh dase. Snälla nån som vet var man kan köpa en adapter?

Av tHEnErd

Bios Till Asus A8NE-FM

Tja, ja har ett moderkort (asus a8ne-fm) med fujitsu-siemens bios vill unbranda de till ett vanligt asus kort. går juh fan inte klocka lr nått me märkesskit. problemet är att det inte finns nått bios fm att ladda ner. asus har inte ens med kortet på deras hemsida :/ men de finns juh fan i handeln.

Nån som har ett nytt fm till kortet?

Brahej

Av tHEnErd
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Rastplats
Orka dilla om att ögonen förstörs ;D klart man ska gå runt med sånna brillor o glassa runt... om ögonen blir sabbade e det ju bara o tejpa fast en webbkamera på huvudet eller dylikt o koppla till brillorna!

Lätt skönaste kommentaren ;D

Av tHEnErd
Av tHEnErd

610/610 klarar inte mitt. skärmen blir typ grå med bruna ränder

Av tHEnErd

mitt Ati x850xt klarar benchmarka i 600/610 felfritt med orginalkylning. men i atitool så står de att kortet e 0 grader när man klockar så mycke. snarare 150 lr nått. lagom varmt

Av tHEnErd

Mitt x850xt står som xt

Av tHEnErd

tror fan de har fastnat en mus lr nått i insuget på kortet. för tempen ligger på ca 90 grader vid full load även om fläkten går på 100% lr om den går på 4%. får nog ha en hink vatten vid datorn som ja kan använda i nödfall

Av tHEnErd

mitt nyköpta x850xt med orginalkylning ligger på ca 92 grader vid full load, helt oklockat. känns som om de inte e så bra. hur vet jag hur snabbt fläkten går. de enda ja vet om fläkten är att den ökar lite i varv när kortet kommer över 90 grader, kan man inte ändra så fläkten börjar jobba lite tidigare typ vid 60 grader lr nått?

Av tHEnErd

23956 med x850xt, e inte de rätt kass? kortet blir ca 92 grader varmt, e de normalt?

Av tHEnErd

Faen va fräckt, själv pingar ja 20 till sunet me telia 8mb

kanske skulle "uppgradera" till 0,5 istället

Av tHEnErd

mitt telia 8mb brukade koppla ner, efter att jag fixade Iclogin så har de inte cpat en enda gång.
ingen aning om hur de hänger ihop men de verkar funka.

btw har fortfarande kvar inloggningen

Av tHEnErd

omg, där har vi killen me skillsen

Av tHEnErd

Apb vill ha allt som folk inte vill att dom ska veta

Av tHEnErd

tja

ja har också ett zyxel prestige 660h, de e så kallt så man nästan förfryser armen när man tar på de (lr nja) men de e inte de minsta varmt. brukar dom va de?

Har telia 8mbit